בוקר טוב לכלם והמשך יום נעים

אתי@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif איזה שבוע ארוך...

נדמה כאילו כבר עבר חודש - מאז יום ראשון

fila

New member
בחברה שלנו

אילצו כל עובד לקחת יומיים חופש בחודש (במקום לפטר עובדים) אז לקחנו ביחד.. אנחנו מתכננים לנסוע למרכז אולי ל- ikea ואולי לת"א....

אתי@

New member
אם אתם מחפשים דברים יפים לבית...

להלן כמה המלצות: סיסם - מושב בני ציון כיופים - צומת ירקונים מרקו פולו - געש (יש שם גם חנות "קנה קש" אם אתם מתענינים ברהיטי קש) מוסקט - מושב אודים (ואם אתם כבר שם תכנסו ל"צנובר" סתם לשטוף את העיניים ברהיטים מדהימים) אני בונה על סיור חנויות כזה בשבת הקרובה בעצם בשבת הבאה, כדי שירד בחודש הבא

fila

New member
האמת היא שכן../images/Emo45.gif

נסתובב כבר וננסה למצוא דברים יפים האמת היא שיש באיקאה סט סכו"ם מדהים שראיתי בפעם הקודמת שהייתי שם אני שוקלת לקנות אותו. שולחן וכיסא למחשב איי חייבת עוד איזה ארונית אחסון כי מאז שהתחתנו שלל המצעים הכלים והמגבות שלי גדל בצורה משמעותית
תודה על ההמלצות אני מקווה ששמעון יודע איפה זה

kisses

New member
שיהי המון כיף פילה ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

גם אני מתכננת על מסע קניות כזה; אבל זה יהיה לבית הבא שלנו.

שמופית

New member
עוד קצת עזרה בנושא המקומות -

פילה, אודים זה ממש מעבר לכביש של איקאה, כך שזה ממש קרוב לכם לקפוץ למוסקט. זה גם בית קפה מאוד נחמד ! משם אתם יכולים לצאת לכביש הישן (דרך כביש 553, ימינה ביציאה מאודים), בצומת דרור לפנות דרומה ולהמשיך עד בני ציון - סיסם נמצאת ממש בכניסה. יש שם גם חנות נעלים מאוד זולה בשם אליטל. בעיקר נעלי ספורט אבל לא רק. לגעש-שפיים אתם יכולים להגיע דרך בני ציון. פשוט תיכנסו למושב ותסעו ישר עד הסוף, בסוף שמאלה ומיד ימינה (יש שילוט ל"בין שמיים לארץ"). תעקבו אחרי הכביש, שהופך לכביש עפר באיזשהו שלב, ותצאו בכביש מקביל לכביש החוף. תיפנו שמאלה ותיסעו עד לכיכר, שם תיפנו ימינה לכיוון שפיים ומשם הדרך לגעש קצרה
מקווה שלא סיבכתי... תהנו !!

אתי@

New member
טוב לדעת שיש דרך לחתוך מבני ציון

לכיוון געש בלי לעשות את כל הסיבוב

שמופית

New member
גם אנחנו גילינו אותה רק לאחרונה...

ודרך אגב, במושב בצרה, ליד בני ציון, יש בית קפה מדליק בשם "תפוז" (אם אתם במקרה מתעייפים מהקניות...)

fila

New member
אולי ניקח טרמוס../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סתם..............

אתי@

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אבל עכשיו ברצינות: יש משהו קסום בבתי הקפה האלה. נורא כיף לשבת בהם והאוכל טעים-טעים. אנחנו ישבנו רק בבית הקפה של "מוסקט" והיה ממש נהדר. מצד שני, אם אתם כבר מגיעים לת"א פעם ב... אז אולי שוה שתנסו משהו ממש טוב, לא סתם טוסט רגיל. ובערב אם עוד יהיה לכם מקום בבטן, אתם יכולים ללכת לטעם העיר ולזלול ממגוון מטעמי המסעדות התל אביביות...

שמופית

New member
ואם אין לכם כוח לסוע עד תל אביב,

יש מסעדות טובות גם בהרצליה פיתוח
(ובאיזור תעשיה ליד איקאה יש גם כמה מסעדות טובות - דגים, פסטות, מזרחי)

fila

New member
בהחלט../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

איזה יופי הסלואו של החתונה שלנו ברדיו ברקע....
אנחנו בהחלט נהפוך את היום הזה לנחמד ביותר0.... א0ני לא יודעת אם נספיק לנסוע לת"א אלא אם כן נוותר על איקאה

fila

New member
הוא בטוח יתעייף בשלב מסוים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כשאני בקצב של הקניות אני נמרצת מאוד!

למעלה