בוקר טוב לכל באי האתר

שי נה

New member
בוקר טוב לכל באי האתר../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

ובכן נודע לי שלאור התגובות החריפות והלא כל-כך לעניין של נטע.. וLUCID ..יוסי פורש מהאתר. לנו שלא מתעסקים בזכויות יוצרים.. זה יהיה חבל..וחבל מאודדדד. נטע...כאחת שקיבלה במה לשירי המגירה שלה וחוששת לזכויות היוצרים שלה...כי כנראה משם בא העליהום הזה על יוסי..לדעתי..את חייבת התנצלות ליוסי....בטוחני שלא הייתה ליוסי כוונה להתהדר בנוצותיו של מישהו אחר..וזה רק הפחד שלך שמדבר מגרונך. וLUCID בשאלתך ליוסי מבחינים שאתה לא יודע אפילו במה מדובר.. ויש לך עבודה אישית ויסודית עם עצמך. נראה שהצורך שלך להשמיע ביקורות ללא בסיס..מצריך טיפול..ב NLP אולי???? תתעסק באתר הנחמד שלך.. ביקרתי בו..ואתה יודע ..כל המובאות שם וההסברים הם לא המצאה פרטית שלך וידועים לחלק גדול מהאנשים ובכל זאת...אנחנו לא נהנים?? או...מישהו התקיף אותך וטען שאתה משתמש בידע של אחרים???? גם אתה חייב התנצלות ליוסי. כי כעת..יוסי עוזב ואתה תישאר...ויהיה פה מאוד משעמם. נראה לי שאתם מסוגאנשי החושך שדואגים להשמיד כל חלקה טובה. שי נה

מבחינתי -../images/Emo145.gif

אני נכנסתי לפורום, בעיקר בשביל לקורא הקטעים שיוסי צירף, למרות שלאחר זמן מה, מצאתי מאגר בו קיימים רוב הקטעים שהוא פירסם... והאמת, שישר קראתי את כולם וממש לא עניין אותי מאיפה הם באו, כי גם שם לא פורסם שם המחבר. אבל תמיד קראתי את הקטעים שיוסי פירסם... ובשבילי פרישה שלו, גורם לפורום קצת לאבד ממהותו... כי אני ממש צעירה יחסית אל כולכם (13), ובשבילי הקטעים האלו היו מקור העניין העיקרי. ואם יוסי לא יחזור, גם אני כנראה אפסיק להיכנס... ויכול להיות שגם עוד אחרים... וסתם חבל... יכול להיות שזאת הפעם האחרונה שאני כותבת כאן, ואני רוצה לומר תודה ליוסי ששיתף אותנו בקטעיו המדהימים, ולהגר החביבה שניהלה את הפורום... למדתי כמה דברים חדשים בעזרתכם, ותודה שהייתם כאן.... שלום... שני

freearth10

New member
אני דווקא מרגישה משב של רוח נעימה

בתקופה האחרונה. האמת היא שתקופה ארוכה לא נכנסתי לכאן, אבל אני ממש מרגישה את השינוי. מאיה

לאיזה שינוי את מתכוונת?

האם תוכלי לפרט קצת יותר? אפשר גם כתשובה לשרשור שלא הרבה אנשים נענו לו שנקרא: "יש לי כמה הרהורים"... תודה, הגר

לשי נה ופלפלונת ולכולם בעצם...

היי! תודה לך שי נה ותודה לך פלפלת יקרה על מה שכתבתם. אני מבינה מאיפה בא התסכול שלכם ויש לו בסיס... עם זאת, לכל אחד ואחד ממשתתפי הפורום יש זכות להביע את דעתו בכל נושא שלא יהיה. ולכן, כמו שלנטע וללוסיד ניתנה במה להביע את מה שהיה להם לומר, כך גם לכם... אבל - בבקשה גדולה: שימרו על כבודו של כל אחד ואחד. קצת יהיה לי חבל שהשרשור הזה יהפוך למשהו שאנחנו לא רוצים שיהיה ומשום כך יחטיא את המטרה. אני לא מסכימה איתך, שי נה, שהאשמה כולה על שיוסי בחר להפסיק לכתוב בפורום מוטלת על כתפיהם של נטע ולוסיד... כן, גם לי עצוב שזה מה שקרה, אבל מכאן ועד להטיח האשמות, המרחק גדול. כל נושא זכויות היוצרים שעלה כאן לא היה רלוונטי גם בעיני, אבל עם זאת איפשרתי לו להתקיים כי הוא נראה לי הבעת דעה לגיטימית. לכן אני גם מאפשרת לדעה שלך ושל פלפלת ושל כל אחד אחר להתקיים, כי כבודכם חשוב לי... מכיוון שכך, אשמח אם להבא, לפני שתכתבו משהו שתצטערו עליו, קחו נשימה עמוקה ותבדקו האם מה שאתם רוצים לומר באמת משרת ומכבד את האנשים האחרים בפורום... יוסי עוד יחזור, בזה אני בטוחה. אני מקווה, פלפלונת, שיש יותר מסיבה אחת שבגללה תבחרי כן להישאר כאן בפורום... אני נהנית לקרוא כשאת כותבת כאן וחבל יהיה אם תלכי... שלכם, הגר וה-

יוסי, אם אתה כאן...

אני מביעה את התנצלותי. ולא מתוך חובה, אני בהחלט לא מרגישה חייבת, אלא בגלל שאני רוצה להתנצל. וכן, אני גאה בשירים שכתבתי ולא הייתי רוצה לראות אותם תחת השם של מישהו אחר. אני לא חושבת שיש לי מה להתבייש בזה שאני מעדיפה שהשירים שלי יהיו תחת השם שלי. וממש לא היתה לי שום כוונה להבריח את יוסי מהפורום. ואם הוא ברח זאת בחירה שלו, ושלו בלבד. ואולי זאת בכלל לא הסיבה שהוא הפסיק לכתוב. אולי יש לו סיבות אחרות משלו, אבל יהיו אשר יהיו הסיבות, וגם אם הוא נבהל ממה שאני וlucid כתבנו, כפי שכבר כתבתי, זאת עדיין היתה ההחלטה שלו להפסיק לכתוב. לא אני ולא אף אחד אחר יכול להחליט את זה בשבילו. המשך יום נעים ואל תתנו לדעות של אחרים שלא מוצאות חן בעיניכם להפריע לכם יותר מידי.

למעלה