בוקר טוב לכל באי הפורום המתוק

יוכי68

New member
בוקר טוב לכל באי הפורום המתוק../images/Emo24.gif

תמשיכו לשרשר למעלה מתכוני עוגיות לקראת הפורים......השתדלו להשאיר את השרשור בנושאו ולא להתפרס לנושאים נוספים......הוסיפו רעיונות לעיצוב משלוח המנות.....ניתן להביא מכל מיני מקורות רק ציינו מהיכן.

cial 1

New member
בוקר הכי מתוק לך יוכילה יש מלה הלווי ורק נספי

נספיק להכין גם וגם ואני הראשונה שטעמתי מהשרשור שלך המדהים ביותר ישר כח תמיד אני הולכת לישון התעוררתי ואנ אנשיך לשון אחרי הצהריים יש מה להצעי תודה לאל יום טוב לך וכול החברות וחברים חני

רותי410

New member
חני, אני לא יודעת למה את התכוונת,

אולי למה שכתבתי לגולדה על המתכונים הקשים להכנה של דונה קישוט? בכל אופן, יש גם מתכונים מדויקים ואף-על-פי-כן הם קשים להכנה. לא כולם קלים. ולמדתי משהו - לפחות מבחינתי, לא כל מה שהוא מסובך הוא גם טעים. הרבה פעמים זה נראה יפה לעין, אבל בהחלט לא ערב לחיך. אז אני מעדיפה יפה פחות אבל טעים יותר. ולילה טוב לך,

רותי410

New member
בוקר נפלא לכולם,|4 ויישר כוח על שרשור העוגיות

לי אין מה לתרום לשרשור הזה כי הכנתי רק מלוחות. אמנם יש לי מתכון לעוגיות טעימות, אבל לא אני הכנתי אותן. כך שבפעם אחרת. הפעם אני רק שוטפת את העיניים. ואחלה מתכוני עוגיות, באמת. אני מקווה שהם יגיעו גם למאמרים כדי שתמיד יהיה אפשר להיעזר בהם. ולא רק לפורים. גולדה, משלוח מאוד מקורי, לדעתי. אצלנו קונים חטיפים וכל מיני ממתקים - ממלאים סלסילות, צלחות או שקיות דקורטיביות - ושולחים. אף אחד ממי שאני מכירה - ואני מכירה הרבה - לא טורח להרכיב משלוחי מנות יצירי כפיהם. אז כל הכבוד לכל היצירתיים כאן.

למעלה