הדוגמא לא במקום
כי אם נתחשב בחוקי המדינה:
במקרה של פורץ הנכנס לדירה, אין סמכות לאף אחד להרוג אותו,להיפך, במידה ויש סכנה ואפשר להימלט מהבית, מוטב לברוח ולהזעיק את המשטרה.
אלא אם ידוע ללא צל של ספק שמטרת הפורץ היא לפגוע בבעל הבית או במי מבאי הבית פגיעה ממשית ועד מוות, רק אז מותר להגיב בהתאם.
במקרה שהבן שלך גורם לך נזק או ברכוש ו/או פיזית, או פוגע בבני משפחה אחרים, עליך לנקוט נגדו באמצעים, החל מהזעקת משטרה לסלק אותו מהבית ולהפסיק את ההתנהגות שלו השלילית כלפי מי מבאי הבית, בהוצאת צו בית משפט לסלק אותו מהבית ועד מעשה אלימות לעצור בעדו מלהמשיך בהתנהגותו השלילית אם אין בדרך אחרת אפשרות לעצור אותו.
במקרה של פורעים יהודים הבאים לפגוע בחיילי צהל, אני הייתי מצפה מהחיילים, גם בלי הטיעון המטופש הזה "שלא אימנו אותם למצבים כאלו", לפעול להגנה עצמית ולהשיב מלחמה השערה למי שבא להרוס להם את המחנה, ולא לעמוד בצד כמו עלובים שבעלובים, ולתת לפורעים לעשות הרס מוחלט.
אני הייתי מצפה שהם ישמרו על הרכוש שהם מופקדים עליו, שאני ואחרים משלמים עליו כדי שיהיו להם אוהלים לישון בהם, ולא שיפקירו את הרכוש של המדינה.
מה ההיתממות הזו "לא אומנו למצבים כאלו"??? על מי עובדים פה ? מה השקרים הללו ?
אם המתפרעים היו רוצים להרוס את המכוניות הפרטיות של המילואימניקים, הם היו עומדים בצד ולא עושים דבר ? או מגינים על הציוד והרכוש הפרטי שלהם ???
כל הזמן מוכרים לנו שקרים. כולם . נמאס.
הרכוש לא שלהם, לא רצו להתעמת עם הפורעים שאמרו להם לעמוד בצד ולא להפריע, ונתנו להם יד חופשית להרוס את רכוש המדינה, כי מה איכפת להם, זה לא הרכוש שלהם.
או שאולי היה פה שיתוף פעולה ???