בוקר טוב לכל דיירי ה

לינדה7

New member
בוקר טוב לכל דיירי ה../images/Emo82.gif

סבתא נעמי תודה על השיתוף ...בהצלחה לנכדה הקטנטונת
וויני יקירתי האפשר לחנך את כל העולם ...זה בא מהבית בלבד. אושרת החלמה מהירה לבן
ליתר הבנות המקסימות מאחלת יום קסום ונפלא..
איזה כייף לי עכשיו שאני יכולה להכנס ליקרוא ולהגיב .(תפוז עשה איתי ברוגז ולא נתן לי להכנס )
לינדוש

יוכי68

New member
בוקר נפלא לכולם, היום אני יוצאת להשתלמות בת

5 ימים - 60 שעות בשלומי שבצפון צפונה! מקווה לקפוץ הביתה מידי יומיים. (נסיעה של כשעה וחצי) ההשתלמות תהיה בתקשוב ובמדעים משעה 8:00 בבוקר ועד 21:30 - מקווה שיהיה לי פנאי ואפשרות להיכנס ולהגיב בפורום. שיהיה לכם שבוע טוב וחודש מלא בשמחה~!

ועכשיו תרשו לי להיות סבתא גאה ../images/Emo9.gif

אני רוצה להראות כמה תוצרים של הנכדים התאומים המוכשרים שלי, (שדרך אגב גם הביאו תעודות מצויינות הביתה) והנה פאי לימון שהכינו לכבוד יום האם. ובכלל את כל הארוחה הם הכינו לבדם. תיכף יבוא עוד.

ולחם ממולא פטריות שהם אפו לבדם

ואחר כך מילאו בפטריות והגישו על "מניפת תפוחי אדמה" כלשונם.

1winnie

New member
../images/Emo254.gifפשוט אין מילים. כל הכבוד

סבתא נעמי - אני במקומך הייתי שומרת עכשיו על המשקל רק מהנחת מהם את יכולה לעלות כמה ק"ג

רותי410

New member
איזה לחם מגרה!!! אין ספק

שאת סבתא גאה - כל כך קטנים (או צעירים, אם הם מעדיפים כך), וכבר מוכשרים במטבח? שלא לדבר על היכולות המוסיקליות שלהם?? שיהיו בריאים ושיצליחו. מצבור של אושר בלתי נדלה יש לך, סבתא נעמי.

באמת מגיע לך להיות סבתא גאה

עכשיו את קוצרת את הפירות של חינוך ידליך באותה דרך ילדיך מחנכים את ילדהם והתוצאות לפנינו תמשיכי להנות מהם עוד המון המון שנים

גם אני רוצה להיות אמא גאה

אז הבת הבכורה שלי קבלה תעודה מבריקה והכי טובה בכיתה..... הבת האמצאית לא קבלה תעודה רק בסוף השנה אבל אני יודעת שגם היא מככבת.... איזה כייף

linar1

New member
נעמי יקרה הדברים פשוט מדהימים!

זה נראה כל כך טעיםםם.......תמשיכי לשמח אותנו בתבשלים ומאפים היפים שלך!
רוזה.

למעלה