בוקר טוב לכל האילתים!

בוקר טוב לכל האילתים!../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

אני כרגע לא בבית הספר...מטעמי בריאות. אז רק רציתי לאחל לכולנו-האילתים,שבוע רגוע,שמייח,עם הרבה שלווה. אל תשכחו היום ב-22:00 הפסקת עשר תוכנית הנוער של "קול הים האדום". אני שירן אזולאי מאחלת לכולכם-האזנה ערבה. והנה לכם שבוע פורח

DreamS_HunteR

New member
אממ...ואת לא שוכחת אותי?

Staind - For You
שיגעתי אותך כבר..
וד"א צהריים טובים

תוכנית מיוחדת בעקבות הפיגועים../images/Emo16.gif

היום בתוכנית הנוער אין מוזיקה קיצבית ו\או רועשת. בעקבות הפיגועים הרדיו התחיל ביום שידורים מיוד בו יהיה רק מוזיקה שקטה. ולכן היום תוכן התוכנית יהיה שקט. לצערנו גם בשבוע שעבר היה גל פיגועים קשה ולכן שידרנו על אותו עירון. אז אל תצפו ליותר מדי. אבל עדיין תהיה מוזיקה מעולה...הבטחה שלי.

אני בעיקרון מסכים איתך שירן.

ןאם החלטת הרדיו, שבאמת צריכים להתייחד. אבל אני רוצה סתם, לעלות רעיון כלשהוא לאוויר... פעם שניה כבר, שבוע שני יותר נכון, שהנוער במקום לשמוע את התוכנית שמוקדשת לו, ולקבל את הבידור אותו הוא אוהב, הוא יפתח את הרדיו וימשע שוב ושוב ושוב ושוב, עד כמה שהמצב חרא, עד כמה שהיו עוד פיגועים. אני חושב שיצפאן אמר את זה הכי טוב., לאחר שהיה איסה שהוא פיגוע (תסלחו לי שאני לא זוכר את הפיגוע המיוחד) הוא אמר, שהם שקלו האם להמשיך עם התוכנית, כי בכל את זו תוכנית סאטירה וקומדיה, והם החליטו שכן, כי הם באמת מתייחדים עם כאבם של משפחות ההרוגים והפצועים, אבל ההחלטה על הפסקת או שינוי התוכנית שלהם, תיהיה ההוכחה המוחלטת על זה, שהעם הזה נתן למחבלים את ההכרה בכך, שאנחנו הפסקנו את חייניו ושאנחנו מפחדים. ואני יגיד מעבר לזה, משפט שכבר ניהיה מעין משפט קבוע בשפה העיברית, לא ניתן להם לשבור אותנו, ואנחנו נמשיך לצאתו לצאת... שהוא מאוד נכון, ואני מסכים איתו, אומנם נהרגו אנשים, ואני מאוד מזועזע, ומאוד מתייחד עם המשפחות הנפגעות, אבל לעזעזל, אני לא יתן למחבל אחד או מיליון, להפסיק לי את החיים. אז לאחר כל זה, אולי, דווקא תוכנית רדיו לנוער, צריכה להגיד , חברה אומנם קרה מה שקרה, ואנחנו באמת מצטערים, אבל אנחנו רצים לחיות!! ואנחנו מציגים את זה באמצעות המוזיקה, הראיונות, הבדיחות וכדומה. סתם, נקודה למחשבה. מרקו וזהו!!!

Action force

New member
א...מרקו,../images/Emo153.gif

תרשה לי לצטט אותך: "אני לא יתן למחבל אחד או מיליון, להפסיק לי את החיים" אז דעתי היא: שאתה לא תתן, אבל אם תגור במרכז זה עלול לקרות. למרות שהבנתי את כוונתך, זוהי התחקמות קלה, במישור שאני סבור לא אליו התכוונת. צהרים טובים לכן אנשים. אני זז.

אני מסכים איתך.

אבל לדעתך, סתם שאלה ככה, מה אתה חושב? צריכים או לא צריכים לקיים תוכנית מיחודת (שוב) לרגל המצב. מה אתה אומר?

DreamS_HunteR

New member
אני מסכים ב 100 עם מרקו!

אם הרדיו יעשה כל יום שידורים מיוחדים בגלל הפיגועים, אז שלא יהיה רדיו בכלל..כי כל יום יש פיגוע, בסוף זה יהפוך לרדיו אבל...

DreamS_HunteR

New member
אוף, בעסה..

לא נורא.. אני יחכה ליום ראשון הבא (התקווה שלא יהיו פיגועים - מצב שלא יכול להיות..)

מצויין

אני תמיד אוהב כאלה זמנים מבחינת מוזיקה ביום רצח רבין יש מוזיקה מעולה בלי מוזיקות מוזרות(בריטני מגילרה וכל אלה)ואחרי פיגועים זאת לפחות שמינית הכוס המלאה

מוזיקה שקטה זו מוזיקה טובה../images/Emo79.gif

אני מבטיחה מוזיקה שקטה ואיכותית. שירים ישראלים סוחפי דמעות,שירים לועזיים מלאי התרגשות. אני מאחלת לכם האזנה ערבה.

Starway

New member
100 אחוז...

את ממש קולעת בול לטעמי!!!! מוזיקה שקטה מכילה הכי הרבה פיל... (רגש...)... שימי קצת סטינג, קצת ארקדי דוכין וכו.. ותצא תוכנית מעולה...!!!!!

DreamS_HunteR

New member
משהו כמו, אנריקה איגלאסיאס?

Enrique Iglasias - Hero? בשבילי אם כבר..אחלה שיר!

למעלה