בוקר טוב לכל הבנות!../images/Emo96.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
בוקר טוב בננות, שאלה לי קטנה אליכן: גם אתן חולמות 24 שעות ביום?? זה משהו פסיכי לגמרי! אני לא מצליחה להתמקד בכלום, מרחפת כל היום!!! טוב חמודות, שיהיה יום נעים לכולנו, נשיקות
גם אני בזמן האחרון מעופפת ושקועה בהמון מחשבות ופשוט בא לי סתם לשבת כל היום ולא לעשות כלום, והדבר הזה כלכך לא אופייני לי... זה ככה רק בחודשיים האחרונים... אני מניחה שהמחשבה על הלידה ומה יהיה תופסת מקום רב ממחשבותי..
לא רק שאני חולצת ושוכחת דברים הבעיה היא שאני מתעוררת בבוקר עם כל מיני חלומות ואני לא יודעת מה באמת קרה לי ומה לא לפעמים אני שואלת את יקירי תגיד אני באמת אמרתי את זה ואת זה או זרק חלמתי... זה ההריון השני שלי ואני מרגישה שזה הריון ראשון אני ממש לא רגילה לכל תופעות הלואי שלי בהריון הראשון עם רואי כשעברו השלשה חודשים הראשונים שכחתי בכלל שאני בהריון עבדתי נסעתי טיילתי טסתי והפעם הכל כל כך כל כך שונה... אולי בגלל שיש לי בת? אני לא יודעת זה מאד מוזר. בכל אופן אני בשבוע 17 ונשארו לי עוד 23 שבועות.
אתמול בבוקר, קמתי, התארגנתי, נכנסתי לאוטו כדי לנסוע לעבודה. יצאתי מהעיר עליתי על איילון, וכמובן הכל תוך כדי מחשבות וחלומות, ופתאום קלטתי ... אני צריכה להגיע דרומה ונוסעת על איילון צפון ... למה ? ככה ! כי אני פשוט לא פה !
על בוקר כל בוקר.... זה פשוט לא יאומן?!?!?! אני לא מצליחה להרדם אני מתחברת לאינטרנט ונסחפת ופתאם כבר שבע ואני מעירה את בני הבית דיויד לוקח את רואי לגן והולךלעבודה ואני חוזרת לישון לפעמים עד 10 מתעוררת מתחילה את היום וכבר באחת חוזרת למיטה לעוד שעתיים. מזל מזל מזל שאני לא צריכה לעבוד... אני בטוחה שלא היתי עומדת בזה.