בוקר טוב לכל הבנות!!!

עציון

New member
בוקר טוב לכל הבנות!!!

תמיד יוצא לי לקרא מאוחר ואני לא מספיק לברך בבוקר טוב. הפעם החלטתי להקדים בוקר לטוב ושלחתי את ההודעה לילה לפני... לא איכפת לכן? בעוד חצי שעה יש תוכנית על : הישראלי והסקס בערוץ 8. אני מחכה בכליון עיניים לראות אם הפסדתי משהו בחיי הקצרים ואם יש מה לתקן או לוותר.האם יראו את המלך ויליאם הכובש או את טוביה החולב? אתמהה..... וסליחה מכל הבנות הקרובות אלי על ההתבטאות הזו....

הגנובה

New member
אני מיד נכנסת לראות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נושא כזה אתה לא מפרסם יממה מראש
סליחה על מה עציון
- לא הבנתי....

הגנובה

New member
טוב עכשיו נעלבתי ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

מה זה אומר
שאני
אז למען ה-
שבינינו... בכל זאת.... אולי אפשר לקבל הבהרה

עציון-את התכנית הבאה נא להקליט

אין לי כבלים ואשמח לראות אם היה משהו מעניין בתכנית הזו. ושיהיה לילה-בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולנו ../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo4.gif

אפרופו ערוץ שמונה. חמותי מתקשרת אתמול בערב להגיד לנו להסתכל בערוץ בשעה 21:30 יש שם סרט שגיסתי צלמה (היא צלמת של הנשונל וערץ 8 ) . ישבנו לראות ובכינו עד צאת נשמתנו, סרט מזעזע וכואב על גסיסתה של בחורה צעירה ממחלת הסרטן, הידיעה, ההתמודדות והטיפולים עד הסוף המר. דברתי עם גיסתי הבוקר ומסרתי לה שתמשוך לחמותי בשיער (הולכת אליה לפני העבודה) עד שאפגוש בה ושתמסור לה הרבה "תודה" על הסרט הזה. (בשביל לראות כתובית של תודות ל... וצלם.... הייתי צריכה לראות סרט כזה נורא וסוחט?) אז הנה משהו לבוקר., היום אני הולכת להכנס חזיתית בחמותי!!!!!!

חייבת ../images/Emo88.gif

פשוט חייבת! אמרתי לגיסתי, תמסרי לה ש"הלכה עליה היום" היא בטח תתקשר עו דמעט מהפחד. על זה שהלכתי לישון בוכה היא תשלם! וביוקר!

אורא

New member
עציון בוקר טוב ../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

שמש כבר לא מתאים, הרבה זמן עבר מאז קראתי את כתביך ואף הגבתי עליהם.. איך מתקדים לסיום השנה האזרחית
איך היתה התוכנית אתמול... ואגב בנננות עומרי קיבל מקום 27 ברשימה את המקום של הנגב בטח חמתי איימה על כולם באקדח שיבחרו בו

אורא

New member
אל תספר לי אפילו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מתחילה ל
ואתה לא מודיע לי

אור אל תפגעי../images/Emo8.gif

הוא פשוט הוזהר על ידי בגלל הרומן הקצר שניהל לי מתחת לאף עם מישהי אחרת כאן בפורום , וכעת לא נראה לי שהוא יעז לחזור על כך
נכון עציון

עציון

New member
לא נכון.....

מאז ההזנחה שהיתה מגע-פיגוע, אני משתדל כמה שיותר... ואפילו לא ביקשת סליחה!!! אבל מה, במחשבה שניה לא אלך בדרך של: לא תיקום ולא תיטור...כך שיתכן ובכל זאת אתרפס בפנייך....

לך דף אחורה, לפני שתחטוף מכות היום

לך ותראה את תגובתי האוהבת והכנה. פויה לך.

הגנובה

New member
Y Y Y - עציון תיזהר היום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני כבר אמרתי שאין לי אייקונים להחזיק את סיגלי

הנה אפילו העתקתי לך../images/Emo8.gif

כותרת : עצי, זו התחנפות נשבעת שהעברתי לך מסרים (עוד בהמשך לנושא ההוא) וחשבתי לתומי שהיות וראית שהסתתר ההוא/יא בסופו של דבר אז לכן לא ענית. אז..... שולם ובלי סוזי ובלי עומרי אגב כולם כותבים בכתובה סכומים שאי אפשר לממש (בעלי מתוך 290000 $ לא ישלם אפילו 2.90 ש"ח חחחחההההה ) למה באמת? טוב., העיקר שלא תוכל לממש וזה כבר עושה בך חושבים. (רק האייקונים לא הצטרפו) סיגלינק´ה

הגנובה

New member
בשביל מה נשארת לראות את זה../images/Emo35.gif

סוגרים את הטלויזיה והולכים לישון
רוצה לשמוע סיפור - שהיום - הוא מצחיק.... בזמנו - נורא בכיתי... אחרי שאבי נפתר אמרתי לבעלי שאני צריכה לצאת קצת מהבית, מהדכאון, להתאוורר (כמה שנים לא יצאנו...)... ורציתי לצאת לסרט. הוא אמר לי לבחור איזה סרט אני רוצה ונלך
בחרתי בסרט "הדוקטור" - ולא ידעתי שבסרט זה מסופר על רופא שחלה בסרטן וממש מתארים את כל תהליך המחלה, הטיפולים ומעט מהדברים שעברנו עם אבא שלי בשמונה שנים האחרונות.... ישבתי בסרט ובכיתי מתחילתו עד סופו
- חזרתי הביתה בוכה ולא הצלחתי להירדם שבוע אחרי זה
- גם אני רציתי למשוך לעצמי בשערות על הטעות הנוראית
מאז אני משתדלת לא לראות סרטים על מחלות כאלה... הם לא יכולים לחדש לי שום דבר או לעזור לי... אז לא צריך
מה שבאמת מעצבן אצל חמתך זה שהיא יודעת הכל - ובכל זאת המליצה לך על התכנית הזאת... גם אני הייתי מתעצבנת על דבר כזה

האמת עוד בהתחלה

עשה רושם שזה הולך להיות סיפור אופטימי ומנצח, כי בכל סצינה היו רואים את הבחורה ז"ל, יושבת במיטב בגדיה ומאופרת וקוראת מכתביה. חיכיתי לראות את גיסתי ובכל פעם אמרתי - הנה זה נגמר. אבל לא ! וזה היה קורע לב (הרקות עדיין כואבות לי מהבכי) (נראה לי שגם ההסנפות לדיכוי המערכת גורמות לי לרגשנות יתר) אני אומרת לך, הסרט הזה ממש נגע לליבי ועוד יותר קרע אותי העניין של שני יתומים רכים שנפלו על קברה של האם. דייייייי לא יכולה עוד.

הגנובה

New member
סיגלי תעבירי פאזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אי אפשר לקחת על עצמנו את צרות העולם כולו
צריך לדעת לסנן

למעלה