בוקר טוב לכל החברים הנפלאים בפורום

יוכי68

New member
בוקר טוב לכל החברים הנפלאים בפורום../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

מאיוש י

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif לכולם משאירה לכם טעם

טוב בפה עם צ'ורוס סופגניות ארגנטינאיות טעימות שאוכלים עם סוכר או עם רוטב שוקולד הכנתי אתמול והיה טעיםםםםםםם

מאיוש י

New member
והילדים הסתפקו בממרח השחר

נגמר לי מלאי השוקולד המריר אתם מאמינים?

חנהפ

Active member
בוקר טוב גם מכאן, מאיוש

הצ'ורוס האלה נראים מזה מגרים וחלופה מענינת לסופגניות. איך מכינים?

מאיוש י

New member
בוקר טוב חנה

המתכון הוא של קרין גורן 2 כוסות מים 200 גרם חמאה 3 כפות סוכר חצי כפית מלח 2 וחצי כוסות קמח 3 ביצים מכינים כמו פחזניות להרתיח מים חמאה סוכר ומלח, כשהחמאה נמסה להוסיף בבת אחת קמח לערבב היטב להעביר למיקסר לערבל מעט כדי לקרר את התערובת,ואז להוסיף ביצים אחת אחת להעביר לשק זילוף עם צנטר רחב ופשוט לזלף לשמן חם אתמול ראיתי מתכון של אורן גירון ששם יש כמויות חמאה יותר שפויות את יכולה לנסות אותו אני הכנתי את של קרין. המתכון שלו מכינים אותו הדבר. 80 גרם חמאה 300 מ"ל מים 80 גרם סוכר 175 גרם קמח 4 ביצים . לשיקולך איזה בצק להכין ניתן להזריק בפנים ריבת חלב יוצא מעלף ולהגיש עם רוטב שוקולד חם טעיםםםםם

רותי410

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נראים נהדר, מאיוש אני יודעת שצ'ורוס או צ'וריטוס אלו נקניקיות, כנראה השם של הסופגניות נובע מהצורה שלהן. מה להיום?

רותי410

New member
בוקר טוב לכולם וליוכי../images/Emo141.gif

את הבוקר טוב שלי תראי רק בלילה, כי הבוקר שלך, מבחינתי, מתחיל בשעה לא נורמלית. שיהיה לכולנו יום נהדר תשמיעי קול בערב

שחמטית

New member
צהריים טובים../images/Emo140.gif

אתמול חגגנו לבן שלי יומולדת 9 בחברת 8 חברים שלו הכנתי פיצה, סופגניות והיו מלא ממתקים. הילדים ממש נהנו! מחר הבת שלי בת 3, העוגה כבר מוכנה וכנראה במוצ"ש נחגוג לה.

רותי410

New member
וואו, איך אתם יודעים לתזמן!!!!

מזל טוב לשני הילדים... ולהורים

cial 1

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הרבה מזל לקטנים ולהורים. רותי410 מקוהה שזה יגיע מיד למקור . גם שאני לא מכריה זו גם סיבה טובה למסיבה לברך. ויחד חג אורים שמח . ויהיה נס גדול
אמן ונחת להורים ממש חג מזל טוב הרבה שנים של אושר בריאות אריכות ימים . יש חגיגה כאן לכול אחד בשמו ....ממני חני.

למעלה