בוקר טוב לכל החברים

dani 123

New member
בוקר טוב לכל החברים

רוחות יש אך איפה הגשם שהובטח

bimbo.

New member
בוקר טוב. מנורה התמונה נהדרת../images/Emo45.gif

איפה זה?

../images/Emo168.gif בוקר טוב של שבת ../images/Emo186.gif

לכבוד שבת. בחוץ קר וגשום. מצאתי שיר, שיחמם לכם את הלב. מן השירים הרומנטיים ביותר, שאני מכיר. 'סתיו חלף' מפי נט קינג-קול. והגירסה הצרפתית 'עלי שלכת' מפי איב מונטאן. תהנו.

נֵנָה

New member
לבן-בן ../images/Emo51.gif וברוך הבא ../images/Emo140.gif

שירים שממש מתאימים למזג האוויר ששורר אצלנו היום, סגרירי ו-

dani 123

New member
בדיחה

77year-old Morris went for his annual physical. All of his tests came back with great results. Dr. Cohen said, "Morris everything looks great physically. How are you doing mentally, emotionally and are you at peace with yourself, and have a good relationship with God?" Morris replied, "God and me are tight. We are so close that when I get up in the middle of the night, *poof*...the light goes on when I go to the bathroom and then *poof* the light goes off!" "Wow," commented Dr. Cohen, " That's incredible!" A little later in the day Dr. Cohen called Morris's wife. "Becky," he said, " Morris is just fine. Physically he's great. But I had to call because I'm in awe of his relationship with God. Is it true that he gets up during the night and *poof * The light goes on in the bathroom and then *poof * the light goes off?'" Becky replied, "The darn fool!.... He's peeing in the fridge again!"

חייםלוי

Member
מנהל
תרגום

מוריס בן ה-77 הלך לבדיקה הרפואית השנתית. הוא חזר עם תוצאות מצוינות. ד"ר כהן אמר, "מוריס הכל נראה נהדר מבחינה פיזית. מה שלומך מבחינה מנטלית, האם מבחינה רגשית אתה מרגיש טוב עם עצמך ויש לך יחסים טובים עם אלהים?" מוריס ענה, "אלהים ואני חברים קרובים. אנחנו כל כך קרובים שכאשר אני קם באמצע הלילה, *פוף* האור נדלק בשירותים ואז *פוף* האור כבה!" "וואו", העיר ד"ר כהן, "זה לא ייאמן!" קצת יותר מאוחר באותו יום צלצל ד"ר כהן לאשתו של מוריס. "בקי", הוא אמר, "מוריס בסדר גמור. מבחינה פיזית הוא ממש מעולה. אבל הייתי חייב להתקשר משום שאני מעריץ את יחסיו עם אלהים. האם זה נכון שכאשר הוא מתעורר בלילה ו*פוף* האור נדלק בשירותים ואז *פוף* האור כבה?" בקי ענתה, "הטיפש הארור… הוא שוב משתין במקרר!"

emmy5

New member
ערב טוב ידידי הטובים,עכשיו אני בבית

תודה לכולכם ,היה לי יופי של יום הולדת,איתכם ..עם עוד כמה פורומים ,עם החברים בעולם ...והמשפחה האהובה שלי ...אפילו המזג אוויר נתן לי אפשרות לבלות את היום הזה ..הינו כל המשפחה במסעדה איטלקית ...נגמר עם עוגת שוקולד ,כדורי גלידה וזקוקים ...הלך הדיאטה שלהם ,,,אני עוד לא התחלתי ...כייף

ora11

New member
ערב טוב אממי ../images/Emo65.gif

שמחה שנהנית ביום הולדתך. שיהיו לך עוד הרבההההההההה שנים לחגוג עם המשפחה. לילה טוב

למעלה