בוקר טוב לכל החיפאים שלנו
T tankgirl21 New member 28/6/02 #6 ריסט שלי../images/Emo140.gif למה אתה לא מגיב אחרי שאתמול נתתי לך תשומי? מה עם טלי עדיין אצלך?
T T h e M a t r i x New member 28/6/02 #8 tankgirl21 שאלה, מה קרה לכינוי הקודם שלך tankgril? שינית בגלל ה "gril" שזה לא "girl" כמו זה אמור להיות?
tankgirl21 שאלה, מה קרה לכינוי הקודם שלך tankgril? שינית בגלל ה "gril" שזה לא "girl" כמו זה אמור להיות?
ע ענתי_המתוקה New member 28/6/02 #10 בוקר../images/Emo42.gif מצוין לכולם!!!!!!!! ושתהיה לכולנו שבת שלום!!!! איזה כיף אני רואה שמיום ליום הפורום שלנו הולך ומתרחב....וזה ממש גורם להרגשת LOVE ענת.
בוקר../images/Emo42.gif מצוין לכולם!!!!!!!! ושתהיה לכולנו שבת שלום!!!! איזה כיף אני רואה שמיום ליום הפורום שלנו הולך ומתרחב....וזה ממש גורם להרגשת LOVE ענת.
T tankgirl21 New member 28/6/02 #11 שלום יפה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif איך עבר עליך הלילה? אני מקווה שטוב וחלמת רק חלומות טובים!!!!!
שלום יפה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif איך עבר עליך הלילה? אני מקווה שטוב וחלמת רק חלומות טובים!!!!!
ע ענתי_המתוקה New member 28/6/02 #12 שלום שלום שלום ../images/Emo24.gif אחותי חכי כמה דקות קטנות אני מקפיצה לך את אחת ההודעות שלי,אני לא יודעת אם עדיין הספקת לראות....... אבל זה משהו גדול ומעורר חיוך <===כזה גדול על הבוקר!! אז קבלי......... LOVE ענת.
שלום שלום שלום ../images/Emo24.gif אחותי חכי כמה דקות קטנות אני מקפיצה לך את אחת ההודעות שלי,אני לא יודעת אם עדיין הספקת לראות....... אבל זה משהו גדול ומעורר חיוך <===כזה גדול על הבוקר!! אז קבלי......... LOVE ענת.
ע ענתי_המתוקה New member 28/6/02 #14 ../images/Emo8.gif ס22ה אחותי...........!!!!!! יאללה אני הלכתי להפסקת צהריים!!!! תהיי פה בהמשך היום!! אוהבת מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVE ענת.
../images/Emo8.gif ס22ה אחותי...........!!!!!! יאללה אני הלכתי להפסקת צהריים!!!! תהיי פה בהמשך היום!! אוהבת מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVE ענת.