בוקר טוב לכל היפייפיות הנרדמות!!!!

eilati27

New member
בוקר טוב לכל היפייפיות הנרדמות!!!!

מה שלומכן הבוקר?? בזמן האחרון אתן לא זורמות איתי בשרשורי הבוקר.. מה יהיה??? ללי איפה את לאחרונה??? יא ירושלמית שכמוך... טוב,אני פה ושם.. שם ופה... שיהיה יום נפלא!

rifkin1

New member
בוקר טוב אילתי ../images/Emo140.gif

האמת היא שהתעוררתי על צד ממש טוב מחכה לי יום ממש כיפי...נקווה שהכל יזרום כמו שצריך! יום נפלא לכולן!!!!

eilati27

New member
איזה כיף...

אני מאחלת לך אחלה של יום!!!! שתישארי המצב רוח הזה עד הסוף...

רנה6

New member
בוקר טוב , אילתי....

ממש ממש במקרה נכנסתי...את יודעת...חולה....סידורים...לא רגועה. הכל ביחד, ועם הכל מברכת אותך בבוקר טוב ושניפגש בשמחות, אה?!

eilati27

New member
בוקר טוב לחתיכה של הפורום!!!../images/Emo8.gif

מה זאת אומרת חולה? בימים כאלו חמימים ונעימים??? תרגישי טוב מתוקה... את צריכה לקבל זריקת ג'קו קטנה והכל עובר... שיהיה לך יום טוב,ותרגישי יותר טוב ב"ה...

רנה6

New member
אני ממש ממש חולה..

מרגישה שעוד שניונת מתעלפת מחולשה. " זריקת ג'קו"?!..לא רע בכלל, אלא שחיבוק ומילה טובה ממנו מספיקים לי בדיוק לשבוע למאגר האנרגיות שלי ונדמה לי שלא יתמזל מזלי למלא אותן שוב.

eilati27

New member
never say never

אני בטוחה שאם הוא היה קורא את זה הוא היה רץ לדאוג ל"חתיכה של הפורום"

קניה 1

New member
בוקר טוסט ../images/Emo9.gif ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif

eilati27

New member
בוקר טוב קניה../images/Emo176.gif../images/Emo42.gif

למה אותך לא רואים בהופעות???

קניה 1

New member
ערב טוב לך אילתי המהממת...P

ובקשר להופעות, פעם אחרת.. ללה טוב בנות

yila

New member
../images/Emo24.gif בוקר טוב אילתוש!

ברור שכל העולם מחייך לך אחרי הפגישה עם ג'קו ! ועוד מזהה אותך בשם וכו' וכו'... סחתין !

eilati27

New member
חחחח...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כולי מאושרת מזה... אני לא מצליחה לרדת מהעניין... "אילתי,מהממת..." אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ג'קו.. תעשה לי ותעשה לי ותעשה לי!!! חחחחחחח.......

yila

New member
ברוררררר ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

הופעה נוספת ...

eilati27

New member
וכמה שיותר מהררררררר...

אני כבר לא יודעת מה אני מעדיפה לראות אותו שוב כמה שיותר מהר... או לחכות בסבלנות עד שאני יוכל לשמוע שירים מקוריים בהפקת ענק לקראת צאת הדיסק נחדש... אממממ...
קשה,קשה...

yila

New member
אני חושבת שלא שבענו משירי כוכב נולד, מה זה

ארבעה שירים ?? צריך מופע מופע , עם כל שיריו מכוכב נולד כולל נרדם ואני נשארתי נורמאלי... מופע רק שלו, במקום סטייל, שקונים כרטיס ונהנים כל הערב ... אולי אז ניתן יהיה לחכות בסבלנות לדיסק ... אבל עכשיו, רק השאיר חשק לעוד !

dor and more

New member
בוקר טוב אילתי!!!

מצב רוח טוב על הבוקר.... יום טוב לכולן... ראית התמונה ששלחתי לך?

eilati27

New member
בוודאי...

וואו איזה תמונה מהממת יצאה לך איתו... חכי אני שולחת לך את שלי בפרטי...

למעלה