בוקר טוב לכל היפים\ות של קסם הווירטואליה

בוקר טוב לכל היפים\ות של קסם הווירטואליה

היום נתחיל באימון בוקר בשחרור הלשון ותרגלי דיקציה א -אהההההההההההההההההההה ב-בההההההההההההההה ג- גדרררררררררררררררררררררררר ד-דרדסססססססססססססססססססססס ה-האאאאאאאאאהההההההההההאההה??????? לשים לב לסימן שאלה בסוף ,לא לזלזל זה חשוב ללבוש ערשת רצינית [וזהו] ו- יש להביא וו מהארגז כלים ז-
ממזרות ראיתי מה עשיתן ח-חאט אני לוקח על עצמי עד כאן האימון של הבוקר

בוקר טוב...

אני רואה שבהעדרי הפורום שם דגש חזק על אותיות... סולטן רק חבל שזה עד אות מסוימת.. כי הבנות למטה בטוחות שהן גאונות... טוב יאללה שיהיה יום מקסים לכולם...

קרוואלה

New member
לירי...

_^_........יודעת מזה? ווקשה מי שלא יודעת מזה היא לא גאונה
עכשו את מבינה למה אנחנו גאונות. בוקר טוב מחוננת :))))

מצב כריעה לא?

או שהראש שלי הפליג לו... ואת אל תחמיאי לעצמך...ללא כל סיבה... בוקר טוב... סחתיין על השעה המוקדמת...

קרוואלה

New member
חחחחחחחחחחחח....

מתה עליך!!!... " מצב כריעה ".. וואלה על זה לא חשבתי.. הראש שלך ב'מת בהפלגה ..לא חשוב העי'קר שתהני בהפלגה ותביאי לי מתנה כשאת חוזרת:)) ומזה אל תחמיאי לעצמך?.. כאילו מה לחכות שאת תחמיאי לי?...הרי ברור שזה לא יקרה :(( סתמי מרשעת לא ישנתי כול הלילה עידן הרגיש לא טוב.

קרוואלה

New member
תרשמי...

לי כושי.... לאחתוש כותש חמוצים... לטאק < לה אל תביאי כלום גם ככה היא העלימה את כול כספי הוועד> לסולטן תביאי איזו בדואית משומשת במצב טוב.. לחיוש ממממ טופ לה תביאי איזה פוסטר של חתיך .. תביאי עוד כמה שטויות למקרה שיגיעו שאר החבר'ה:)) תראי אני יכולה לחסוך לך את כול ההוצאה הזו אם תקחי אותי איתך:)

ומה עם הילדים?

תשמעי... בואי לת"א ליד תחנה מרכזית.. שם נמצא לך כושי אחד לכל יום בשבוע... לאחתוש צילצלתי למישהו מהאזור שיוסיף לימון לחמוץ.. אולי זה יטפל בתופעה.. סולטן.. בשבת אחת שאסע להורים... נסדר לו איזה מישהי מהשבט שליד... חיוש.. פוסטר??. עזבי אותך נמצא לך את הדבר האמיתי.... וטאקי....מה נביא לה..... אולי עוגת גבינה עם פירורים???.

../images/Emo45.gif רק ש...

יש לי את הדבר האמיתי
|שום||בצל| אבל לא אתנגד לעוגה עם המון פירורים אני מומחית ביישור עוגות

טאKילה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif

חכה נתפס לי הגב... נו כבר תשחרר לי...ת'שפאגט בוקר טוב המורה להתעמלות
יום יפה לקסומים

קרוואלה

New member
לא רוצה!!!.....

למי יש כוח לספורט הבוקר אפילו העיניים מסרבות להיפתח אצלי:(( קפה קפהההההההה מי מכין קפה? בוקר טוב..

קרוואלה

New member
סולטנינו..

בשעה שאתה ישנת אני הייתי ערה.. למה לא מסבירים לילדים האלה שאמא עייפה בלילה? עוד לילה כזה ואני מכריזה על שביתה כללית במשק:)) יש מצב לתרגילי מנוחה?

בטח

פשוט מאוד ,כנסי לחדר שינה ,תתפשטי ,תדליקי מזגן ,תנעלי את הדלת מאחוריך ושכולם יתפוצצו -קרוואלה עיפה

וואו כבר צהריים ../images/Emo192.gif

התאמנתי המורה... אני מקווה שאקבל ציון עובר יום של פעמיים היום, אז תיהנו פעמיים מהדברים הטובים כי מחר יהיה רק פעם אחת

למעלה