בוקר טוב לכל המאזינים,

lmatan1

New member
בוקר טוב לכל המאזינים,../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

ולכל המתעמלים היכון, האמת שהצלחתם לשבור אותי, כתוב אין יותר שבור מלב שבור ,אבל הרעיון הוא שאחרי נפילה גדולה תמיד מחכה לנו התרוממות רוח גדולה אשרי המאמין ,לא איכפת לי כבר מה נשים רוצות או מה נשים עושות,אני א,,ו,,ה,,ב אתכן באמת, והרי ידוע לכל שרק בכח האהבה לנצח כל מכשול, שהיה לכן בוקר נפלא ,נכתב באהבה רבה,

אם כבר צטט נכון

אומרים :" אין דבר שלם יותר מלב שבור".. יחי ההבדל הקטן!

lmatan1

New member
שירי../images/Emo51.gifאת יכולה להסביר../images/Emo92.gif

את זה אני עוד יותר לא מבין, לב שבור הוא לב שלם,,,יש לך הסבר מניח את הדעת, בתודה מראש,

Vdrums

New member
תשמע את השיר של ברי סחרוף

לב שלם. אולי זה יבהיר לך, אם לא תחזור אני אשתדל להסביר.

lmatan1

New member
מה צריך לשבוראת הלב כדי להוכיך,,,

לעצמינו שאם נשבור את הלב נוכל להיות שלמים אם עצמינו, עלתה במקרה מחשבה שקיים מישהו שעדיין לא שברו לא את הלב או שהוא לא שבר לאחר את ליבו, או אולי רובינו שאננים כי הרפואה מבטיחה לנו לב מושתל חילופי, ולכן מקשיחים את הלב וסומכים רק על השכל,

אני לא יכולה להבטיח את מה שהתכוון

המשורר, אבל השיר אכן אומר "אין דבר שלם יותר מלב שבור" אם אתה שואל אותי למה כוונת הכותב אני חושבת שלאחר התנסות בשברון לב קרי אהבה נכזבת, אתה שלם עם עצמך ,כי לפחות ניסית לאהוב וגם אם התאכזבת ידעת מה טיבה של אהבה ומכאן השלמות. זה מה שאני מבינה. מה דעתך?

lmatan1

New member
דעתי יש כאן שיבוש מכוון של המושג,

כמו שיר של שלום חנוך על תקרא לי עם כי אני רק בן אדם או טינה טרנר שאמרה מי צריך לב אם לב יכול להשבר בררתי שוב ואני לעניו דעתי לא טעיתי ,,,אין יותר חזק מרגש האהבה ,הכי כואב שנותנים אהבה ולא מקבלים שום סיפוק בחזרה,אם מישהו מצליח לשבור לנו את הלב אז הלב שבור הרגש הראשון שבא בעקבות שברון לב הוא רגש הנקמנות ואז מתנקמים במי ששבר לנו את הלב או מקהים את הרגש ולא מאפשרים לאהבה לפגוע שוב , ובמשך הזמן גם מאבדים את הרצון לאהוב ולהתאהב, אף אחד לדעתי לא משלים אם העובדה שהוא לא יוכל לאהוב או להאהב יותר השלמה אם הפגיעות היא עמידה במקום דרוך רק אם נרפאים ומאפשרים לעצמינו לפתוח שוב את הלב מאפשרים לאהבה שוב להכנס ,הפחד מפני הפגיעה בדרך כלל מרתיע אותנו מלהכנס שוב למערכת יחסים אמיתית,

למעלה