בוקר טוב לכל המאזינים.

עציון

New member
בוקר טוב לכל המאזינים.

אין לי את הזכות להיות בין ראשוני המברכים לבוקר טוב אז אני עושה את זה יום לפני... מאחל לכולם יום טוב. יום ללא מריבות. יום נעים. יום ללא כאסח. יום שכל אחד יכבד את משנהו. יום שיהיה כדאי להגיד בסופו: לילה טוב!!(איפה גנובה עם הבטחותיה?). יום שנשמע בשורות טובות. יום שכולם מרגישים טוב.(ותראו תראו כמה אני צלול בשעה שאני כותב את הברכות והאיחולים). אני מציע לפתוח בשירשור: מי מנשק את מי בחצות הלילה האחרון של 2002. אני עשיתיזאת לפני שעה כי טוב מוקדם מאשר מאוחר. ככה כתוב, לא? וחוץ מזה יש לי נטיה להירדם לפני חצות ולמה שאפספס את הבונוס?? אז שוב, יום טוב לכככווולללםםם!!!

עדי 4

New member
עציון,זה לא ביום שלישי?

מחר ,יעני היום ,יום שני התאריך הוא 30 בדצמבר. יום שלישי הוא היום האחרון בחודש דצמבר. ולגבי מי מנשק את מי אני שומרת על זכות השתיקה. יום טוב לכולם.

עציון

New member
וואלה, איך, איך טעיתי בתאריכים

ועוד לחשוב על הצ´קים שנתתי יום לפני... אבל, נשיקות הן נשיקות. וכל המרבה הריהו משובש!!!

הגנובה

New member
עציון אני מצטערת....

אבל יום
יפה כזה שמאפשר לי להתרוצץ על מגרש הטניס בלילה דוחה כל לילה טוב
כבר שלושה שבועות שלא שיחקתי בגלל הגשם... לא ייתכן להפסיד יום כזה - התחלתי להרגיש את החלודה פולשת לעצמותי
אבל אני אעשה איתך עסק... כל יום בשעה 23:00 אני אאחל לך לילה טוב... ואם לא תראה אותו על המסך - זה יהיה לילה טוב וירטואלי
... כמו שהבוקר הזה נראה - כנראה גם הלילה יהיה לילה של טניס. לגבי הנשיקה ב-31/12 בחצות הלילה... הרי כמובן שהיא שמורה לבעלי ולילדי... למי אם לא הם
ואח"כ אתקשר לאימי ולאחיותי - ואנשק אותם טלפונית.

למעלה