יונה לבנה 1
New member
בוקר טוב לכל המורכבים
יערית .....סיימת כבר את הנקיונות? מעוף.......מצאת סוף סוף את העט ? אפשר לקבל דיווחים? עין........את בריאה? הכל בסדר? חד.........הרכבת לא עצרה? או שהחלטת לא לרדת בסוף ואתה עדין דוהר בארץ? שחרית.....במחשבה שניה ,זה המקום לשמוח לאיד,ולהיות אוזן קשבת ללא סינון,אני מצטערת אם לא הבנתי אותך נכון.
דיווח שלי מיום ההולדת של הנשמה. אחרי כל ההכנות והמתנות ירדנו לחיפה שם מתגורר בני היקר ,ממש כשחניתי את האוטו ראיתי בזוית העין את האקס שלי....נדהמתי עד כמה שידוע לי הוא לא בקשר עם הנשמה ומתנת יום הולדת הוא זוכר להביא רק למלאך הבכור... ירדתי בדהרה במדרגות ,וקפצתי על הנשמה חיבוקים נישוקים וברכות.נתתי לו מתנה מנוי לחדר כושר הכולל את כל החבילה של מועדון ספורט.הנשמה צהלה משמחה ,ואני כהרגלי נשנקתי מאושר .... ואז הנשמה סיפרה שהאקס הביא לו מתנה מכנסיים ושתי חולצות ,חייכתי חיוך רחב ואמרתי שהבגדים מדהימים
הנשמה היתה מאושרת ...וזה מה שחשוב. יש לי תחושה שהאקס שלי משתתף סמוי בפורום שלנו ...מרחף לו מלמעלה ולומד מהאבות כאן איך להיות אבא.....אקס חביב,אף פעם לא מאוחר ,קצת חום אהבה והרבה מתנות יכולים לעשות המון ....ניסים.
יערית .....סיימת כבר את הנקיונות? מעוף.......מצאת סוף סוף את העט ? אפשר לקבל דיווחים? עין........את בריאה? הכל בסדר? חד.........הרכבת לא עצרה? או שהחלטת לא לרדת בסוף ואתה עדין דוהר בארץ? שחרית.....במחשבה שניה ,זה המקום לשמוח לאיד,ולהיות אוזן קשבת ללא סינון,אני מצטערת אם לא הבנתי אותך נכון.