בוקר טוב לכל המורכבים

בוקר טוב לכל המורכבים

יערית .....סיימת כבר את הנקיונות? מעוף.......מצאת סוף סוף את העט ? אפשר לקבל דיווחים? עין........את בריאה? הכל בסדר? חד.........הרכבת לא עצרה? או שהחלטת לא לרדת בסוף ואתה עדין דוהר בארץ? שחרית.....במחשבה שניה ,זה המקום לשמוח לאיד,ולהיות אוזן קשבת ללא סינון,אני מצטערת אם לא הבנתי אותך נכון.
דיווח שלי מיום ההולדת של הנשמה. אחרי כל ההכנות והמתנות ירדנו לחיפה שם מתגורר בני היקר ,ממש כשחניתי את האוטו ראיתי בזוית העין את האקס שלי....נדהמתי עד כמה שידוע לי הוא לא בקשר עם הנשמה ומתנת יום הולדת הוא זוכר להביא רק למלאך הבכור... ירדתי בדהרה במדרגות ,וקפצתי על הנשמה חיבוקים נישוקים וברכות.נתתי לו מתנה מנוי לחדר כושר הכולל את כל החבילה של מועדון ספורט.הנשמה צהלה משמחה ,ואני כהרגלי נשנקתי מאושר .... ואז הנשמה סיפרה שהאקס הביא לו מתנה מכנסיים ושתי חולצות ,חייכתי חיוך רחב ואמרתי שהבגדים מדהימים
הנשמה היתה מאושרת ...וזה מה שחשוב. יש לי תחושה שהאקס שלי משתתף סמוי בפורום שלנו ...מרחף לו מלמעלה ולומד מהאבות כאן איך להיות אבא.....אקס חביב,אף פעם לא מאוחר ,קצת חום אהבה והרבה מתנות יכולים לעשות המון ....ניסים.

rolan

New member
שמח ../images/Emo65.gif בקן ../images/Emo39.gif היונה ../images/Emo79.gif

יופי יונה שיש לך נשמה... ויש לך שמחה יום נעים

עלמה 3

New member
בוקר טוב לכככככככככולם ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

יונתי, כייף לשמוע אותך... שמחה ... מתרגשת... בוקר טוב, וכן יירבו ימים כאלה של שמחה ואושר אהבה ו - "אחדות" יום נפלא, עם מלאנים חיוכים...... עלמה

שוב את מראה את גודל נפשך

מה עוד נשאר לומר ,חוץ מזה שאני אוהבת ושאת מרחיבה את לבי (הקטן באופן טבעי- ללא דיאטה מיוחדת). חוץ מזה את רואה שמאקס יכול לצאת טוב?...........

סביבונת

מתברר שאכן יכול לצאת טוב ובעיקר בזכות משתתפי הפורום ..... ואם כבר מדברים על "לצאת משהו טוב" אז אקס יקר תתחיל לשחרר קצת מתנות ומזומנים זה יכול להוציא הרבה יותר טוב.
ועוד חוץ מזה אחד,סביבונת יש לך
מוגדל

*יערית

New member
יונתינו../images/Emo24.gif

וואו השמחה הורגשה עד לפה......נו לפה....עד למסך...
שמחה שגם אביו חלק לו כבוד והגיע ...בסה"כ הרווח הוא של הנשמה לא כך?
לעינייני העבודה הבצע והפסח
מר מעוף נשאר היום לעזור לי...אז נכון שלא הכנתי רשימה אצלי הכל נמצא בראש....וואו לראות אותו שוטף ומנקה וטרינות וטריסים היה תענוג גדול....משום מה נראה שמציק לגברים שמעירים להם על הדרך שבה הם מנקים..ואני רק אציתי לייעל אותו
העבודה עדיין לא הסתיימה..נשאר המטבח {מקרר גמרתי היום} הסלון...ויש הרבה חדרי שירותים כאן צריך לעשות את כולם
אמבטית ילדים... טוב נו יערית הבנו את הקטע של הניקיונות שלך די!נמאסת!
חברים נו עשיתם כבר קניות לחג?

יערית,,,איזה ריח טוב

אולי נבוא בחופש עם כל הילדים המורכבים החורגים והמיוחדים לקפה? הם מאד אוהבים לצייר על קירות ,ולגעת עם הידיים...........

maof

New member
דיווחים מהשטח../images/Emo13.gif

את העט לא מצאתי ......... אבל במקום זה מצאתי סמרטוט לנקות חלונות ותריסים
עכשין הבנתי למה לא טוב ששני בני זוג עובדים יחד האישה חושבת שהיא נימצאת במרתון שליחים
יונה כייף לישמוע אותך ואפשר להרגיש את ההיתרגשות עד כאן.........
נחמד לדעת שדברים טובים מיתרחשים אף פעם לא מאוחר לילמוד דברים ........ והאמת שעדיף מאוחר מאשר בכלל לא מעוף

blonda3

New member
פינת הצ'לשים ../images/Emo92.gifלמעוףףף../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

לא יאומן כי יסופרררררר עשית זאת! עזרת ליערית!!!
כל הכבוד קבל צל"ש לאות הוקרה!!! ממני
בהתרגשות בשם כל הצוות וההנהלה

maof

New member
לא להיתלהב עדין ../images/Emo13.gif

מחר מצפה לי החלק השני
את התשלום מקבלים בסוף
זה היה ההסכם מהתחלה
מעוף

blonda3

New member
הצל"ש נשאר בעינו../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

מבחינתי-מה שהיה היום, לפי הדיווח של יערית עובר צל"ש.
אתה יכול לעבור לנוח
חחחחחח לפחות ללילה....
לבוא לעשות לכם מסדר נקיון בסוףףףףףףףףףףף?

maof

New member
הבטחות....הבטחות../images/Emo6.gif

את יודעת שמאז שהבטחת שאת מגיעה עם המטאטא לעזור לי לעשות סדר במשרד אני עדין מחכה.....כמות הניר מגיעה עד לדלת ואני נאלץ להיכנס מהחלון......
אבל אני אדם סבלני ותמיד אופטימי עדין לא אבדה התיקווה
מעוף

blonda3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מה באמת?
אתה עדיין מחכה לי?
איך לא ידעתי? נשבר לי המטאטא-
מה לא סיפרתי לך? אני מחכה לכספי הפיצויים מהביטוח.
יש לך סבלנות להמתין?
או ש....

עלמה 3

New member
אתה הולך לקבל הרבה שקלים

עבור עבודות הרס"פ ........... וחלוקת השלל, בפיצוץ הבנק , בסוף תהיה עשיר........ ותשים
טוב טוב שהיא מכבדת הסכמים !!! ותרגיש ותחוש את במסאג'........ עלמה

למעלה