בוקר טוב לכל הממשתתפים , כמה הודעות

danistar

New member
בוקר טוב לכל הממשתתפים , כמה הודעות

בוקר טוב כולם . 1. גילי ברוכה השבה אלינו מים המלח (-: 2. לכל אלו שהתלוננו על איטיות ובעיות עם כתיבה של הודעות : הפורומים עוברים כרגע סדרה של שדרוגים ואני מקווה שלקראת שבוע הבא יהיה טוב יותר . אני בכל מקרה עוקב אחרי זה . 3. הכל מאתמול יש לנו חדר קבוע בתפוז שנקרא ``סולריום`` ופתוח 24 שעות. אני מוניתי למנהל הצ`אט ובזכות זה הייתי אתמול די עסוק בהתקנת תוכנת הניהול ובקינפוגה. 4. אי לכך ובהתאם לזאת יתכן שאהיה בצ`אט מידי פעם בשני כובעים : של המנהל ( כתיב כחול ) ובכובע רגיל ( כציב שחור ) וזאת מכיון שדרך תוכנת הניהול לא ניתן להעביר סמיילים . 5. אני רוצה לברך את ג`קי וצפריריה חברינו החדשים בברכת ברוכים הבאים . 6. לכל אלו שהתלוננו ( ויש כמה ) בפני על כך שהפורום אינו מתעסק בבעיות רציניות , אנא ממכם העלו נושאים לדיון ( ויש רבים כאלה ) . אני יכול ליזום מעצמי אבל פה גם אתם שותפים יום טוב לכולם דני (-:

Espresso

New member
הפורום

כפי שכבר כתבתי כאן דני, אני לא בטוח שהפורום צריך כל הזמן רציני ומי שמתלונן לא כל כך מבין את משמעות התמיכה. זה לא שאני מתנגד לרצינות בפורום, להפך, אבל על הפורום לשמש במה לכל נושא ובתנאי שלא יהיה נושא שיגרור אותנו לויכוחים מיותרים כמו פוליטיקה למשל. זו דעתי בנושא יום טוב לכולם.

למעלה