בוקר טוב לכל המתעמלים

עיניים

New member
בוקר טוב לכל המתעמלים

היכונו להתעמלות הבוקר בהדרכת מיכאל בן-חנן. ואתם המתעמלים, עימדו בעמידת פיסוק...... (זוהי הודעה מוקלטת).... מי היה במתעמלים??? עין
מתמתחת

אטיוד5

Active member
עימלתי את האוזן

כלומר, ניסיתי לסגרה ללא הצלחה מרובה. וגם את האצבעות עימלתי כדי לסובב לתחנה אחרת. שמעת? ל ס ו ב ב !! מי יכל לשמוע את הקול המעצבן שלו? כבר לא מדבר על יסורי המצפון שתקפו אותי בעוון אי קפיצות-שתיים-שלש-ארבע.

עיניים

New member
גמני אהבתי לסובב

לתחנות בכפתור החום של הרדיו, אבל אותו - אסור היה לסובב עד סוף התרגילים רק לסובב את הכתפיים - סובב... סובב... סובב...
ואתה, לאן נעלמת ככה פיתאום, בלי להשאיר סימנים? והיונה שנשלחה אליך? אה, כן, אתה מחליף שובכים ושוכח?

אטיוד5

Active member
לא קלו המים.

אבל עלה זית בדרך. ואפרופו יונים, גבוווווה, גבווווווה נתנאלה בסביבה? בין היחידות שאני שומע באוזן חפצה.

magy

New member
במקום ת´מלות

קניתי מכשיר קטן...קופסא ושתי ידיות.......ומסיעים אותה על הבלטות..... רק לצד אחד......וזה חוזר לבד......הקפיץ....הקפיץ.......מחזיר אותה.... ממש ת´מלות .........לבטן , זרועות, גב, כתפיים......... ולא צריך להתלבש...ולצאת......

magy

New member
שיר - במקום לילה טוב.....

פרח משוגע מילים רחל שפירא לחן מוני אמריליו עיבוד נטלה מסרה היא היתה הקיסרית הלבנה של הצלילים הנבראים מן הקרעים בנשמה היא היתה הקיסרית של האובדים והתוהים הנודדים במרחבים של אלוהים היא היתה הקיסרית היחפה ושפחתם של הכאב והבדידות החשופה היא היתה הנערה המקבצת נחמה במיתרים הניחרים שבגרונה היא שרה כמו מי שנלחם על חייו היא שרה כמו מי שמסיר את פחדיו היא שרה כמו מי שזקוק למגע אני רוצה לקרוא לה – פרח משוגע היא היתה הקיסרית האומללה ולפעמים היא צעקה כמו ציפור מקוללה היא היתה הקיסרית של המוכים והכמהים הנבלעים במרחבים של אלוהים היא היתה אולי רק פרח משוגע אבל פרחים משוגעים הופכים משל או אגדה כי היא חייתה מהר מדי עד שמותה חמד אותה המוות שתמיד ביקש לנסותה היא שרה כמו מי שנטש את ביתו היא שרה כמו מי שמפיל תחינתו היא שרה כמו מי שזקוק למגע אני רוצה לקרוא לה.........פרח משוגע.............. נכתב , עד כמה שידוע לי.........לזיכרה של אדית פיאף...........הקטנה הגדולה..................

magy

New member
אגב, אני כבר לא עם סמי

החלפתי אותו כשגמרתי אותו, ב- א.ב.ג.ד.ה.ו. מנחם... כעת אני עם יהושע......והוא גדול.....עושה רושם שנהיה ביחד די הרבה זמן.... גם בגלל הוא מעולה.....וגם בגלל הגודל...... המון המון עמודים........ ואיך שהוא יודע לכתוב....................ואיך שאני לא יודעת לקרוא........ חוווווווווווווויה.............והתפכחות........של השמאלני הידוע..... הכלה המשחררת............ הולכת אליו, לא אתן לו לחכות לי......... חיכה לי כל היום על המיטה על יד החתולים.......שמתחממים על השמיכה..... ואיפה שקדי????????????????
)))))

נתיבה

New member
גן אני קורא אותו אבל נהנה פחות

ב-4 ימים שהיינו בטיול בגליל נכנסנו לשמורת החולה לפנות ערב והעופות חוזרים שם מהביקור בשדות-נפלא.היינו גם בעוד מקומות..כמו היקב בקצרין..טעמנו ואכן ערב לחיכנו. וגם סיור במוביל הארצי..משו.לכל ארכו עד לאגם בית נטופה. וכן גילו לנו את יער בית קשת, לצפוניים..מצד אחד התבור ומצד שני נוף בקעת תורען - ובנות תורען יפות..כך במדרש שיר השירים רבה.מה שמוכיח שתורען הוא ישוב יהודי ישן..אבל אני לא רוצה סתם לזרוק..חלק מהטרנד של מורשת החדשה שלימורי מלמדת את תלמידי ישראל.. [וואן גנדי הוא בכלל המאמן של ניו יורק ניקס.] בקיצור ב-4 ימים האלה לא הצצתי בספר הכלה המשחררת של א.ב.י.

שקדי

New member
מה פיתום???????? ../images/Emo66.gif

זוכרת את השיר: אני שומע שוב ברגעי השלווה את ג´ניס ג´ופלין שרה שיר ישן על בובי מגי אז זהו....הפרח המשוגע היא ג´ניס ג´ופלין שחיה בסערה היתה מלכת הרוקנרול באמריקאי ומתה בדמי ימיה מעודף סקס סמים ורוקנרול...........

magy

New member
יכול להיות שאני שומעת

מהרהורי ליבי??????? קודם כל חשבתי שהשיר עליי......,סתם בתכנית ענתיקה עם חווה אלברשטיין ,,,,,,לפני המון שנים.... כך סיפרה.........חווה.......שמדובר על אדית...... מי שמוכן להוסיף מידע.......מוזמןןןןן

שקדי

New member
לש מוע לקול הלב זה טוב........

לכי על זה......בתנאי שהוא לא שוגה ולא מזייף......ולא ייתחרט..............

magy

New member
המדור לחיפוש קרובים

הלכו לי לאיבוד, אשור, זהבוש, עיניים... פנטזיה, חונה, אטיוד, מאדאם בי, 11 גל-עמית, ועוד הרבה הרבה מישהו ראה את עקבותיהם בחול????

magy

New member
המשך: טרה , איזי, נוסע, ארבל

ממוש, חלי, את מי שכחתי?????????????

../images/Emo24.gif אניפו ! אניפו ../images/Emo6.gif

זוכרת את המערכון אם השאלה של גולדבלט : איפה החתן? ופופיק עונה: אני פה ! אני פה! פופיק השובב של פעם הוא אברך לרדי מזוקן ומגודל פיאות... מה קרה לו ולשכמותו שפנו ככה לדת... אתמהה... לומבינה .. איך אפשר להתנזר ככה "ממנעמי החיים" ולהיכנס מרצון לחיים הדומים לבית סוהר עם אלפי איסורים.

מג מג היי, ראיתי שיש לך עוד עסקים

עם עוד גברים אצלנו "שם, בנוסף לאשורי שקדי ו-11 שובבה!!! נסעתי לכמה ימים לכן נעדרתי מכם מה נשמע

magy

New member
איפה זה אצלנו שם????

איזה גברים? איזה עסקים? אני ממש מחכה לתשובתך......יען כי לא ידעתי שיש לי עסק עם גברים..... אבל אהיה מאושרת לדעת שיש לי...... עם התשובה, בבקשה גם כתובתם, ומספרי הטלפון שלהם....... אשריי וטוב לי...... יש לי חוויות.....שלא ידעתי עליהן...... אבל תמיד יכול להיות מצב......שעשיתי הכל תוך כדי איבוד הכרה....... וכן, אני שובבה.........רק שאין לי עם מי........
))))))))))))))

shonshon5

New member
בחייאת מגי....

לא שמעת שהמצב קשה? אין תקציבים? אין מים? צריך להדק חגורות ולהצטמצם? איך את מרשה לעצמך להשתמש באופן היסטרי במקש New-Line? נכון, לכל אחד יש את אופן הכתיבה האישי שלו, אבל גם הביזריים ביותר מתחשבים בקהל הרחב. אז מה דעתך על השיפור המוצע? פחות שורות רווח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דייייייייי!!!! אבי, יוזם ויחצ"נ של דן-חסכן.

shonshon5

New member
תראי, רווחים זה עניין שאין להקל בו ראש ו

עד כדי כך שאפילו בכותרת אני מנסה לחסוך ברווחים מיותרים ומנצל כל פרצה אפשרית . אבי, מדליק סיגריה ועולה לראות הכלו המים. בקומקום. שמתי לפני רבע שעה ושכחתי אותו...

למעלה