בוקר טוב לכל הנשמות

גילה25

New member
בוקר טוב לכל הנשמות

אתן יכולות להגיד לי איך חמתי יודעת לפני שאני בהריון? אתמול היא הודיע לבעלי.

עציון

New member
גילה. הפעם הגזמת....

מילא את רוצה להחליף את חמותך( והצעתי לך את שלי לחודש) --אנחנו מבינים את זה. אבל איך את לא מבינה שחמותך אמורה לדעת לפניך שאת בהריון? נו, באמת. א. יש לה בן שמספר לה הכל. ב. את עצמך כתבת שהיא ניסתה להרעיל אותך וכנראה נתנה לך משהו אחר שגרם ל..... ותחשבי על זה!!!

גילה25

New member
נשבעת לך שלא הגזמתי

אבל הבעייה שאני לא בהריון . מצטערת שלא הסברתי את עצמי טוב.

עציון

New member
מה פירוש: אני לא בהריון? את כן!!!

עובדה, חמותך סיפרה לך. ומאיפה היא יודעת? היא עשתה לעצמה בדיקה והתקבלה תשובה חיובית...אז למה את מכחישה???

עציון

New member
כן. והנה אני מחדש לך דבר חדש:

ועל זה נאמר: מכל מלמדי השכלתי... יש באפשרות החמות לעשות לעצמה בדיקות היריון בשיטה החדשה(עם מקלון) ולדעת אם כלתה בהריון. השיטה הומצאה בבית מדרשו של אחד, גדול בתורת הגנים הנוזלים, תורה האומרת שלאחר כשנתיים של ביחד עם הבן או אז חלק ממה שנקרא: האינזים המפרה והפרוטרון הגואה- עובר לאמא של הבן מהאשה של הבן. כך, שבדיקה פשוטה שעולה גרושים מעלה ללא כל ספק תוצאות כמעט ללא פיספוס. הנה, אשתי עשתה בדיקות דומות וגילינו שכלתינו האהובה--לא בהיריון!!! מה תגידי על זה?

הגנובה

New member
כל הכבוד על הבקיאות עציון../images/Emo70.gif

אולי האינזים המפרה והפרוטרון הגואה - שעבר לאשתך מהאשה של הבן מזייף
זה כמובן דורש בדיקה נוספת... אולי בפעם הבאה שתבצעו את הבדיקה האינזים המפרה והפרוטרון הגואה - יראה תוצאה חיובית

עציון

New member
לא הבן זייף....ולא האינזים. היא-לא!

בהיריון. וזהו. מספיק אחד להוציא מהגן...

מנופ

New member
הבדיקה הזאת היא אמינה ביותר

חבר של חמותי הפיץ שאני בהריון עוד לפני שהייתי בכלל, וככה היא ידעה זאת לפני, וכל זה למה? כי שמנתי קצת וזה בלט לו לעין, לכן הלך וסיפר לה. זאת חוויה שאת בהריון,כשאת לא! מטפלים בך בכפפות של משי, שמא תתפוררי להם, אבל אצלם לא למדו שהריון זאת מחלה בריאה. תני לה להנות מהספק.

אביבית28

New member
אבל אצל חמתי

שהיא לא מוכנה לקבל שיש לי בן אחד. ושתי בנות. אני חייבת עוד בנים. למרות שהיא אומרת לכולם שהם לא הנכדים שלה. כמה שהייתי רוצה שאלוהים ישלם לה. נכון שאני רעה?

arem12

New member
סוף סוף יש משהו

שחמותי מיתגאה אצלי שיש לי שתי בנות היא לא הצליחה אני עליתי עליה בענין ובן אחד זה מספיק |

למעלה