בוקר טוב לכל הפורום,הקשיבו לי רגע 1

בוקר טוב לכל הפורום,הקשיבו לי רגע 1

בבקשה,אם הדבר אפשרי. לא צריך לדעתי, להביט על נושא השיווק הרישתי,כעל דבר "טוב" או "רע". אני,מבחינתי, חיפשתי כל הזמן איזה "תותח MLM",שישתף פעולה,ועדיין מחכה. אני מחכה שמישהו מהם אולי יצטרף,ויחבור לפורום,כאחד מכולם,כמי שעובד בעיקר,או גם מהבית. לדעתי לא חייב שיהיו כאן "מחנות",מי בעד,ומי לא. כשאני מוריד את הכלב לעשות צרכים,ורואה שלולית,אני עוקף אותה,יחד איתו. אצלי בתוך הבית,למדנו אישתי ואני,לחיות יחד,עם כל השגעונות.... כמו הרבה אחרים ! לדעתי,ורק לדעתי,מי שמעוניין להתעלם,שיתעלם ! ומי שמעוניין להגיב,אז שיגיב,יש במה חופשית לאמר מה שרוצים,לא? למה חייבת להיות הסכמה וסולידריות שכזו ? כמו בחיים,ובתחום המכירות,כמו גם בפרסום,עדיף לדעתי "לא להיות נעול"... לפעמים יכול לבוא פתאום למישהו מכם,"לדבר קצת",עם מישהו מהם... ואם הוא החליט שהוא כבר "לא מתייחס",הוא נועל לעצמו אפשרויות. אני מסכים מאד עם יונית,ושאלתי את השאלה שהיא שאלה היום,עשרות פעמים. מדוע הם טורחים להגיע לכאן? מילא,אם זו היתה רשימת תפוצה,אבל הם מגיעים לכאן באופן ממוקד,ועל זה,וואלה,אין לי תשובה...כולם כאן עובדים. המקום האחרון שהייתי מנסה לחפש בו עובדים,הוא הפורום הזה,אני חושב. אני ניסיתי תמיד לשאול שאלות,בעיקר בהתחלה,למי שזוכר,והיו קרבות מאד מענינים כאן. הם טענו את שלהם,ואנחנו את שלנו,והיה עניין,והיה אקשן. למה לעשות כאן "יד אחת",בנושא הזה ? לטעמי,אין כאן מקום לסולידריות, אלא עניין של טעם אישי. תארו לכם,שרק,אחד מכם,יחפוץ פתאום לפתח נושא עם "אחד מהם",אחרי שכבר החלטתם,שאתם "ברוגז"...מה יהיה אז ? נסגרו הדלתות ? אני,הייתי רוצה לשמור לי מקום של מרחב,מקום של חופש,להגיד מה שבא לי, ובכל פעם,בהתייחס לסיטואציה,ולמצב הרוח שלי. שיהיה לכם רק טוב,ושתהיה לנו שנה של הרבה מכירות מוצלחות. בוקר טוב. עוזי.

למעלה