בוקר טוב.לכל הפורום.שיהיה לכולם אחלה יום

ella59

New member
בוקר טוב.לכל הפורום.שיהיה לכולם אחלה יום../images/Emo42.gif

naoh

New member
בוקר טוב גם לך יקירתי

שיהיה לך יום מקסים ענת

A N N 7

New member
יום חג לך מנהל הפורום שלום30

נכון הקפה טעים גם כאשר הוא קר וזאת למתדתי בימי הזוהר שלי באיטליה גם קר כקרח? יש אלך. בקשה קטנה לבקש לא לשכוח אותי לגבי המאז. הוא רשום אם אדם . שהיום מנותק ממני. אם מגיע לי אז תודתי גם עם וגם בלי לקבל? חני נכון השבתי שלושה מסרים לנירה אבל אין שם הבנה בלי כוונה. חני יום טוב לך ורוויה עם הקפה.

נירה63

New member
מה זאתץ אומרת אין שם כל הבנה בלי כוונה???

לפני כמה ימים פתחת שרשור לא יפה והתיחסת בצורה לא יפה כלפי מימי. לאחר מכן פניתי אני אליך במסר ושאלתי האם את רשומה לקבל מארז. ענית שכן. עניתי לך, ש...המארזים יגיעו אלי לחיפה ואת מתבקשת להתארגן עם שינוע ממני אליך. מה הבעיה כרגע? מי לא הבין מה? ולמה לכתוב את מה שכתבת?? אני כותבת כאן בצורה מאוד ברורה, אף אחד לא עובד כאן אצל אף אחד....כולםםםםםםםםםםםםם מתנדבים ועושים אך ורק מתוך כוונות טובות, המארז אם אכן את רשומה ברשימה , המארז יחכה לך בחיפה, בשמחה ובאהבה רבה, ואת בבקשה תדאגי להגיע לקחתו, ולמה?? מפני שלי אין אפשרות להביאו לנצרת. מקווה שכעת הכל הרבה יותר ברור , חג שמח ושנה טובה.

A N N 7

New member
מלאכית נירה63 הכול בסדר

שלחתי לך מסר. מה אני כתבתי שלא בכוונה לא הבנתי . ולא הבנת אותי. רק טוב מאחלת לך וגם למימי חג שמח מכול הלב. אין לחשוב. אחרת. חני.

יובל2

New member
נירה, אפשר להעביר את המארז של חני אלי??

עם לים??? ממני יהיה יותר קל למצוא שינוע, זה בכל זאת חצי מהדרך עבורה

A N N 7

New member
../images/Emo62.gif ליובל2 האמיא של מתוקי|

הלווי שזה גם לי יתאים . רק שצריך להכין גם קצת? MANY.? נכון וגם לא לכול אחד יכול זה להתאים? אבל זה צעד נבון כי גוף ענק של מונופול אף אחד לא יכול עליהם? . בסדר. היום האקטואלי. הייתה היום ההצעה להפסיק לעובדי החברה.... את ההטבה הכי גדולה של חשמל חינם. טוב לי למשל רק אחרי הסדר כול שהו?.. ואני מאמינה שעמותת ישיש יעזרו לי במאמץ? להידברות לגבי הסדר? וכאן יש האחרים גם יחשבו.. על זה הבנתי שלכולם כאן. יוכולים לאמץ את החלופה?. וגם מודה על העזרה לשמירת המארז אצלך. יום ולילה חג לך חני. באהבה.

טליW

New member
המארז שלך יוצא מחר לחיפה-תהיי בקשר עם נירה

אין דרך אחרת.

למעלה