בוקר טוב לכל חברי הבית של גילת הלל

בוקר טוב לכל חברי הבית של גילת הלל ../images/Emo25.gif

אני אחרי לילה קצת קשה של חום, כי שוב שפעת תקפה אותי. לא נורא. אני חייבת לומר שאני מתה עליכם. על כל אחד ואחת מכם. שיחקתם אותה עם התשובות המהירות למסרים שלי. קבוצות העבודה בבית הזה חולקו ויצאו לפועל. בהמשך היום אשלח לכם עוד מסרים עם חלוקת עבודה יומית והסברים נוספים. מי שלא צירף אותי למסנג'ר, מוזמן. לא תמיד אני זמינה, למרות שהמסן מחובר, אבל אני רואה כל הודעה קופצת. הפתעתם אותי בנכונות שלכם לקחת חלק פעיל במערכה. שי.... נורא חבל שממך לא קיבלתי תשובה. מה נסגר? אתה נהנה להיות האנדר דוג כאן? חבל. אני קוראת אותך לרדת מהיציע, ולהצטרף למשפחה. בינתיים אתה מתנהג כאילו כל מה שבא לך זה לחבל בכל צעד שגילת עושה באופן אישי, ואני לא מסכימה לזה. כשהיא כתבה כאן הבטחת לעזור. מה קרה? שכחת? קחו כולכם בחשבון שגילת כל יום, אבל ממש כל יום קוראת את כל מה שאנחנו כותבים בפורום. אם בא לכם לכתוב לה משהו, אתם מוזמנים, כי היא קוראת. אני מבקשת, לחזור לתלם. מותר לכל אחד {גם שי} לכתוב מה שהוא רוצה, אבל הכפשות... לא ולא ! זה מוציא רוח מהמפרשים ואני לא אתן לזה לקרות. יש מבין, שי? יפה. אני שוב קוראת לך לענות למסר, ולהצטרף למשפחה.

למעלה