בוקר טוב לכל יושבי הפורום...

גלי®

New member
בוקר טוב לכל יושבי הפורום...

אני מחפשת טבלת שכר עבודה לשעה, הנוגעת לעובדים מהבית (בעיקר בתחום השרטוט והגרפיקה)... האם מישהו יודע היכן קיימת טבלה שכזו, אם בכלל? בתודה מראש...

בוקר טוב גלי®

לא ידעתי שקיימת טבלה כזו. נראה אם מישהו יוכל לעזור לך בהמשך. האם את מתכוונת להשתמש בה כדי לתמחר את העבודה שלך?

גלי®

New member
בוקר מצוין... אמורה להיות טבלה כזו,

מכיון שברוב התחומים האחרים היא קיימת... אני אכן מתכוונת לתמחר בה את שעות העבודה שלי, מאחר וחזרתי לספק את השרותים הנ"ל... אגב, ביננו, אנחנו יכולות להיות פחות רשמיות... את יכולה לקרוא לי סתם "גלי", בלי צורך לעבור את מסלול ה"קופי-פייסט" בכל פעם מחדש... :)))

גלי®

New member
במסגרת החיפושים שלי, נתקלתי בעוד

אתרים, שיכול לעזור לכאלו שרוצים לעבוד כפרילנסר, אבל להינות מסטאטוס של שכיר... חיפשתי בקישורים של הפורום, ולא ראיתי אותם, כך שאני מביאה את הקישורים.. במידה והם קיימים שם, עימך הסליחה... "חשבונית שכיר" "יגעת ומצאת"

buzy2

New member
אני מצאתי את זה ../images/Emo41.gif

בסעיף 2.2 תחום מספר 4 מדבר גם על מעצב גרפי. ואחר כך לרדת למטה במסמך יש לכל תחום שכר חודשי וגם לפי שעה.

גלי®

New member
תודה...לא מצאתי שם את התמחור

הספציפי שאני מחפשת, אבל המון תודות על הנסיון לעזור...

buzy2

New member
יש שם גם מחיר לשעה למעצב גרפי

לאחר הסעיף עם הנסיון המקצועי. בסעיף 4.9 תחום 4. "תעריף מירבי לשעת עבודה" האם לא לזה התכוונת?

siv30

New member
אני חושבת שכדאי לך לתמחר בעצמך

אולי טבלה כזו יכולה לתת לך קריאת כיוון, אבל אני באמת מאמינה שאם את מספיק טובה את יכולה לתמחר גם בתעריפים גבוהים מאלה או לחילופין נמוכים מהם.

גלי®

New member
התכוונתי להשתמש בטבלה הזו כבסיס,

מאחר ודי הרבה זמן לא הייתי בתחום, כך שלא היה לי שמץ של כיוון לגבי מחיר התחלתי או סופי...

למעלה