בוקר טוב לכל כנופיית הפורום. :p

בוקר טוב לכל כנופיית הפורום. :p

מה המצב? יאללה קומו קומו כבר!, 2 דקות התארגנתם על עצמיכם, עליתם על פק``לים וציוד ועמדתם מוכנים על הגבעה המזרחית. 9 דקות לתזוזה. קדימה! (מוגש כשירות למלש``ב מטעם המרכז לזיוני שכל, תל השומר) טוב יש לכם עוד קצת זמן עד שמשפטים כאלה (או בעיטה אכזרים בשק שינה) יעירו אתכם ויוציאו אתכם מאוהל הסיירים החמים אל תוך הבוקר הצונן של שיבטה/סנור/חצרים/מחנה80 /מתקן אדם (מחקו את המיותר). טוב תהנו ותנצלו את הזמן. אתם בטח שואלים את עצמיכם ``למה הוא כותב את השטויות האלה? למה הוא לא הולך כבר לחדר אוכל להזין את עצמו בפרוסה עם טונה וחביתה מאתמול?`` אז זהו- שאותה מחשבה ממש עוברת גם בראש שלי כרגע, ולכן אני זז. יופ טוב שיהיה לכם אחים שלי (תודו שההודעה הזאת היתה מאוד חיונית לתפקודו הבריא של הפורום). על החתום: רז הפגז שנראה כמו חגז (שזה כמו חגב אבל עם ז` בסוף)

ברצוני להתנצל בשמי ובשם כל עמיתי

על הודעתו המבזה של חברנו (הסורר) לנשק-רז, אשר התנהגותו בפרהסיה ממיטה חרפה וקלון על כולנו. אנו מודעים היטב לחומרת בעייתו של רז היקר, בשמירה על הגיון ושפיות בשעות הבוקר המאוחרות של 0600 עד 0700 בערך, ומבקשים את נדיבותכם ורוחב לבכם במתן תרומות, למען נוכל לממן לרז ולחברים אחרים הדומים לו ביחידה ניתוח להשתלת אונה ימנית במוח, אשר תאפשר לו להתנהג בפורום הזה כמו בנאדם. ושוב, קבלו את התנצלותינו, אשר גם היא, כמו ההודעה של רז עצמו, נכתבת מתוך שביזות של שבת מבוזבזת ומירמור עז. עימכם הסליחה: אור וניר (שריד השפיות האחרון ביחידה)

אני מצטער לשוב ולבזבז ``מקום`` בפורום

אבל זה שוב רז, וברצוני להסביר שהודעתם המגוככת והזוועתית של שני ידידי נובעת אך ורק ממרמור, שכן ידוע לכל שהם בצוות הטיפש ביותר ביחידה. קנאתם הרצחנית בי ובחברי המלומדים בצוות-6 , גורמת להם לרדת לעיתים מהפסים, ולגלוש להסתה מכוונת וגזענית כגון זו שלמעלה. עצוב רבותי, שבחברה הישראלית של היום, לאחר אלפיים שנות גלות, עדיין מסתתרים טיפוסים נאלחים וחורשי מזימות כצמד הליצים הנקלה הזה... :) על החתום: רז הפגז המרוגז :p

הודעה אחרונה בוויכוח מטורף זה.

מכיוון שכעת תורינו על המחשב (אנחנו מתחלפים כל שלוש דקות עם רז וגיא שכרגע אוכלים) היינו רוצים לקחת אתנחתא קלה מהוויכוח המייגע עם האוויל הזה, ולברר את סוגית המשפט (ואני מצטט) ``...שהם בצוות הטיפש ביותר ביחידה. קנאתם הרצחנית בי ובחברי המלומדים בצוות-6...``. ובכן רבותי, ברור שלחלקו הראשון של המשפט אין להתייחס כלל, כי ההבדל בין ``טיפש`` ל``חכם`` אינו נהיר וברור לרזושק`ה עדיין, והוא לא משתמש בו כראוי. בקשר לחלקו השני של המשפט הארור ההוא: אתם חברי הפורום, נחשפתם עד כה רק לצוות מספר שש של היחידה, אותו הגדיר רזושק`ה כ``צוות מלומדים``. ובכן בואו וננתח לעומק את המשפט: צוות שש מורכב רובו ככולו מצירוף מסוכן למדי של: היפיוף המרסס (הידוע גם כיוני- MR.PERFECT), הכובען המטורף (הידוע גם כ-רז הפגז המחושגז), ממוש השור (הידוע גם כ-רונן הבריא), מהפלאח הסורי (הידוע גם כ-נימי נער השדה) וכמובן מאיש המכונה הבלתי נשכח (הידוע גם כ-עומר הזקן והנבון, או לחילופין- אדון ינשוף). אכן קרקס נאה נוצר לנו כאן, ובדרך נס לא קרו עד כה אסונות, כאשר קיבלה חבורה נועזת ומופרעת זו כלי נשק שיש בהם כדי להרוס ולהשחית שטחים נרחבים.. אנו מבטיחים בזאת שזוהי ההודעה האחרונה בהחלט בסדרת ההודעות הקומיות (עם כי לא מצחיקות) הנוראית הזו. יאללה כל טוב אנשים, וגם אנחנו נתחיל לכתוב לכם מדי פעם. ניר ואור צוות-3 (``כדור בראש``) B-p

לא יאומן... ממש מחריד... בואו לצ`אט

הסיירת יורדת לטמיון לנגד עיניכם על גבי הפורום. אני מתחלחל! איזה אנשים מסתובבים פה (ועומדים לידי כרגע). גם אני רוצה לנצל במה זו להתנצלות רבתית בפני חברי הפורום על ההודעות הנלוזות שנכתבו כאן הבוקר. האין קץ לזוועות השביזות הצה``לית? לפחות היו מארגנים ת`ציוד כמו שצריך.... רונן (שום מוש-השור ושם בריא. רונן)

aurora0

New member
משעשע :cool:

רציתי להגיד לכל הצוות הזה, שמה שעשיתם היה אפילו (קצת, טיפ-טיפה) חיוני לפורום- כלומר קצת הווי של יחידה\צוות (לא הבנתי בדיוק) שנחשף. יופי

טל עדתו

New member
חחחחחחחחח אתם ממש... :cool:

איך להגדיר את זה ??? ש---ר---ו---ט---י---ם!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שלא יותר ממני - אין פה מישהו/י יותר שרוט/ה ממני כי : לי יש ממש ואדי בראש מרב שריטות. חחחחחח טוב, תמסרו ליוני ד``ש חם חם חםםםםםםםםםםםם ממני. ו...תשתו הרבה מים כי היום ממש חם בחוץ, חחחח שלא תגיעו לחובש הגדודי - יש עליו הרבה סיפורים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ביי טל <השרוטה עמוק מאוד!>

למעלה