בוקר טוב לכם- איזה שבת עמוסה

בוקר טוב לכם- איזה שבת עמוסה

היתה לנו, כל היום רשמנו את המעטפות של ההזמנות- וואהו זה מתיש ממש, ואז חושבים למי ללכת למי לשלוח בדואר- בקיצר לא קל. ורבתי קצת עם הבעל העתידי על כמות המוזמנים, הוא חושב שהוא צריך להזמין את כל העולם שהוא מכיר, וכל אחד שהיה בקשר איתו למרות שכבר 6 שנים אין לו מושג מה איתו, ואותי זה מקומם , אני מקווה שהוא יתעשת קצת ויבין שלא צריך להזמין את כל מי שזז, רק באמת מי שחשוב לו שיכבד אותו ביום המיוחד, מה אתן אומרות אני צודקת?

האמת היא אי שם באמצע, כרגיל...

אם יש לחתן המיועד חברי ילדות, שהוא כבר שני לא בקשר איתם, אבל מרגיש כמו לאדיבר איתם יומיים (ולכולנו יש כאלה...) אז הוא יכול להזמין לארוע כזה חשוב בחייו. אם הוא רוצה להזמין את בעל הקיוסק שהוא קנה ממנו מסטיקים בכיתה ג´ בבית ספר, יש פה בעיה....

הילית*

New member
בעניין רשימת המוזמנים

אני הכנתי מבעוד מועד רשימת מוזמנים באקסל עם טבלה שכוללת קטיגורית מוזמנים, שם משפחה, שמות פרטיים מס´ מוזמנים, הערכה כמה יבואו ועמודה למאשרים לפי מספר. כך מראש ידענו מי מוזמן ואין והערכנו לפי זה את המספר וכך גם מנענו מריבות על רקע זה (שאני יכולה להבין אותך מאוד!!!)

*שיר

New member
גם אנחנו הכנו רשימה באקסל

ממוינת לפי קרבה (משפחה, חברים, חברים של ההורים) וגם גילאים וגם "רוקדים/לא רוקדים" וככה היינו עם "היד על הדופק" כל הזמן וראינו על איזה מס´ מוזמנים אנחנו עומדים, כמה מבוגרים, כמה צעירים וכדומה. הרי בסופו של דבר אנחנו רוצים שיבואו אנשים שישמחו בשמחתנו ויעשו שמח ולא ישבו עם פרצוף חמוץ. אז באמת, האמת היא אי-שם באמצע. תזמינו את מי שבא לכם ושנראה לכם שירצה לבוא וישמח בשמחתכם.

גם אני רוצה לעשות רשימה באקסל...

אבל אין לי מושג איך בונים כזה דבר...

נועה את יודעת לעבוד באקסל?

או שממש אין לך מושג ? זה נורא פשוט, אני יכולה להסביר לך אפילו ב
אם תרצי , רק תגידי . או שתשלחי לי מייל.

*שיר

New member
אני יכולה לעזור לך...

איזה אקסל יש לך? אם יש לך Office 2000, אני יכולה לשלוח לך את התבנית שלנו. רק תגידי איזה טורים ואיזה קבוצות את רוצה שיהיו לך.

תודה תודה תודה- אני עוד שעה אהייה

בבית, זה יהייה בסדר אם אני אתקשר אלייך? או שאת מעדיפה לדבר בערב?

*שיר

New member
Are you talking to me?!

או לרויטל?! כי ענית לי מתחת לתשובה שלי, אבל זה נראה כמו תשובה לרויטל... אבל גם אני אשמח לעזור בכל מקרה...

התכוונתי לשיר, כי יש לי את הe-mail

שלה... אבל בשלב זה אני אשמח לקבל כל עזרה- בקיצור תודה לכולן
ודרך אגב... ככל שאני חושבת על זה
ואחרי כל התשובות שנכתבות כאן, אולי באמת רצוי להזמין אנשים שלא חשבתי לחדש אתם קשר- אבל כל הזמן הם בראש שלי ואני מצטערת על ההחמצה? איזו התלבטות...

*שיר

New member
נועה, אין בעייה, אני אשלח לך במייל

ואשאיר לך גם את הטלפון שלי כדי שאני אוכל להסביר לך מה לעשות עם זה...

*שיר

New member
בטח! ../images/Emo13.gif

אני יוצאת לאכול עכשיו, אז כשאני אחזור אני אסדר את הקובץ ואשלח לכן, טוב?

צוקה

New member
הי שיר, יש לך אפשרות לשלוח גם

אלי את הקובץ? המון תודות!!!

*שיר

New member
אני אשלח לכולכן, אבל אל תצפו ליותר

מדי, זה לא משהו כזה מתוחכם! (אני חושבת)

אתי@

New member
אפשר גם??? אולי זה יהיה יותר מתוחכם

משלי... בכל אופן יש מין תוכנה קטנה וקצת פרמיטיבית באתר: www.clulot.co.il זאת תוכנה נחמדה שממינת את הרשימה לפי כל מיני קריטריונים. נחמד, שוה להציץ שם...

למעלה