בוקר טוב לכם חדשה עם בעיה

בוקר טוב לכם חדשה עם בעיה

אני נשואה 40 שנה +3 ילדים גדולים לבעלי ולי יש תחביב משותף -ריקודים במהלך השנים בריטואל שחוזר על עצמו מידי כמה שנים בהפתעה , בעלי מחליט שהוא גרוש שלי ומנתק איתי כל מגע עובר מהחדר שלנו לישון בחדר הנוסף ומתחיל ללכת לרקודים לבד, ויוצא מתי שבה לו. אחרי תקופהשל 3 חודשים "הוא חוזר בו " אנחנו שוב יוצאים ביחד"כאילו"לא היה כלום.עכשיו אנחנו באותו מצב של "גרוש,יציאות ,ריקודים ,נשים,וכו, " לי כבר נמאס מהחיים האלה . אני רוצה לציין שבנתיים הוא לא פוגע בכלכלת הבית ואנילא יודעת מה ילד יום. למרות שהוא מדבר איתי כמו זוג שאין ביניהם כלום.עלי זה משפיע קשה ואיני יודעת מה לעשות עכשיו מיכיוון שהוא אף פעם לא דיבר או שפך את אשר בליבו נשארתי חסרת אונים ושואלת את עצמי מה הלאה. אני מותשת........

shoni1977

New member
קשה קצת להבין

אתם ביחד אבל לחוד? כאילו הוא עבר לחדר אחר.. הלך לאן שרוצה יצא ורקד ואת ? מה את עשית בזמן הזה?? הוא בגד בך? ועכשיו ? מה קורה? הוא מה איתך לא איתך?י קצת קשה להבין.

מה קשה להבין

אנחנובבית הוא בחדר נפרד ואני בחדר השינה שלנו מה את לא מבינה?

ogold1

New member
שלום לך

שלום לך מדם בטרפליי. לפי דברייך נשמע שבעלך משחק בך. הוא איתך מתי שנוח לו, וחי את חייו בנפרד ממך כשמתחשק לו. ה"סידור" הזה מוצא חן בעיניו כנראה. אך לא בעינייך. האם הוא יודע שהתנהגותו פוגעת בך? האם בעבר הסכמת לכך? האם את מביעה התנגדות למעשיו בקול? או שאת "נאכלת" בשקט? דבר ראשון, תשוחחי איתו על כך. תשימי את כל הקלפים על השולחן ותיידעי אותו לגבי תחושותייך. תסבירי לו שלא מתאים לך לחיות כך. ותנסי לשמוע ולהבין מה גורם לו "להתנתק" ממך לפרקי זמן מסויימים. האם הייתה לו מישהי מהצד וכשהוא נפרד ממנה הוא חזר אלייך? יש לבדוק מה עומד מאחורי התנהגותו. מכיוון שלא מדובר כאן ביחס בריא לבת זוג ושותפה לחיים. אם הוא מסרב לשתף פעולה ולהיפתח בפנייך, תציעי לו לגשת לטיפול או אימון זוגי.אולי בנוכחות גורם שלישי הוא ייפתח ויהיה אפשר לשוחח על העניין ולהגיע להבנה ופתרון. אם עדיין את נתקלת בקיר אטום,ובמידה והוא לא ישתף פעולה, יש בעיניי מקום לשקול את עתיד הקשר. אין סיבה שתחיי במצוקה לצד גבר שפוגע ברגשותייך במודע. בכל אופן, אני מאחלת לך המון בהצלחה

היי מדם בטרפליי../images/Emo140.gif

אני רוצה לשאול אותך כפי ששאלה אורלי- האם הוא מודע לכך שהריטואל הזה פוגע בך? האם עד היום הייה לך נוח איתו ועכשיו לא? אפשר למצוא הרבה סיבות והרבה אפשרויות לקיים את ה"לחוד" שהוא מחפש, אך נראה כי הצעד הראשון והבלתי נמנע הוא לשוחח איתו ולהעלות בפניו את מה שהעלית כאן. אשמח לתשובה ועידכון אם יש, דבי.

הי מדם בטרfly

לדעתי את צריכה להראות לו מזה לפרק זוגיות המחיר עבורו יהיה מאוד כבד ואז ירגיש מה עשה . תאמרי לו באסרטיביות כיון שבחרת לגור לבד , את מדם x החלטת לנקוט בהתנהגויות ש רק טוב לך לכן אתה מתגרש לא רק מהמיטה.... גם מהמאכלים שאני מבשלת מהכביסה שאני מכבסת מהקניות שאנחנו עורכים ביחד . בחרת לגור לבד ...לא נעים לי ככה לראות אותך אבל כיון שאנחנו מתגוררים תחת כיפת גג אחת נעשה הפרדה בכל המובנים שהורגלת אליהם לכן אני מבקשת שתכין לך אוכל לבד מהפרודוקטים שתקנה ותשים במקרר עם מדבקה של השם שלך . תאכל לבד לא איתנו בשולחן ,תכבס לך את הכביסה המלוכלכת שלך באבקת כביסה שתקנה לך תניח את בגדיך בארון את צריכה ל הטיל עליו לעשות את כל המטלות שעשית למענו ולחשוב מה לעשות כדי שתת עצמי ותתחזקי כמו כן את חייבת ללכת לעו"ד לעשות הסכם ללא גירושים .

שלום לך,

באמת קשה לחיות כפי שאת מספרת. ולפני הכל, אני רוצה לשאול בצורה הכי ישירה- מה את רוצה? אני מבינה שכבר זמן את מקבלת את היחס המשפיל והפוגע של בעלך. האם היום את במקום אחר? האם אינך מוכנה יותר לקבל את היחס הזה? מה את יודעת שאת רוצה ומה עדיין לא ברור לך? היחסים ביניכם מתנהלים לפי דפוס שהיה מקובל על שניכם. יכול להיות שבעצם, המצב לא היה מקובל עליך, אך שתיקה כהסכמה. אם את היום במקום אחר, שאינו מוכן יותר לשתוק, מה את כן מוכנה לעשות כדי להגיע למקום חדש? אשמח להמשיך ולסייע. אילת לבנון

דולית7

New member
אני בהחלט יכולה להבין על מה את

מדברת. לצערי, הרבה מאיתנו חיים כך, (אם לא רובנו). בעבר זוגות שמרו על מסגרת משפחתית בה העניקו זה לזה כבוד ומסגרת לחייהם המשותפים, היום כל אחד עושה ככל העולה על רוחו, אינו מתבייש מפני תגובת הסביבה(יש גם סוג כזה של לגיטימציה ל"הגשמה" עצמית, גם אם זה על חשבון אנשים מסביב שתמכו בך שנים). אני כבר מבינה שאין דבר כזה אהבה, בהתחלה יש התאהבות, שנובעת מהורמונים שמשתוללים בך, אבל אחר כך יש כבוד, הערכה, מציאת מטרות משותפות וכדומה. היום האגו גדל בכל אחד והרצון לתפוס את כל העלום לפני שיברח, גורם לאנשים לבצע מהלכים שבסופו של דבר גם מזיקים להם. אני מאמינה שעוד לא מאוחר ואפשר ללמוד איך לאהוב, בהצלחה.

למעלה