בוקר טוב לכם. כמה רעיונות עבורכם

דידי 9

New member
בוקר טוב לכם. כמה רעיונות עבורכם

מה דעתכם לצאת שניה מעצמכם, מהמקום אולי האישי שאתם מסתכלים על כל הריאקציה החברתית שם, דרן מה שעברתם בחיים שלכם? זה אומר-להיות אובייקטיביים. לראות את הכל מתפתח, ולדעת לשנות גם בעצמכם. כי זה קשור גם לחיים שלכם הקטע של הקיבעון המחשבתי,הקטע של לזרום עם העדר-זה נורא. אני למשל, אומרת שאחרי אתמול, כשראיתי שאתי התפרצה על ליז רק מעצם העובדה שליז חלשה יותר מכולם שם, פשוט הבנתי שאתי הלכה רחוק מידי, וזה כבר לא צחוקים, זה רציני מה שהיא עושה לליז. ואל תדברו איתי על לירון-כי עם לירון זה היה סיפור אחר. בכל מקרה-נטרלו את קרן מאתי, למרות שקרן מחוברת אליה. קרן גם יודעת שהבנות שם ישימו עליה קצוץ, ובנות בטוח בדרך כלל מקנאות בה, לכן היא התחברה לאתי! כי אתי הייתה מנוטרלת מאיתן מלכתחילה. קרן אדם מדהים. היא טובה, היא קשובה, היא רחומה-באמת! כן, גם היא מרכלת גם היא צבועה-אני חושבת שעצם המשחק הזה על מנת לשמור על בית רגוע-חייב להיות צבוע בחלקו. ואי אפשר בסיטואציה זו לחשוב על הראה לי מי חברך ואומר לך. דניאל, לא רואה שם אף אחד, והיחיד שקלט אותה כמוני, ואני די סומכת על חכמתו ושיקול דעתו-אמר עליה שלא חשוב מי עומד כרווק-היא תנהג אותו הדבר, כי היא יודעת להיות תחמנית,והיא הישגית לפני שהיא אדם, בניגוד גמור לקרן. דניאל טוענת שימו לב- שהיא מנהלת שיווק של הימורים! למי היא משווקת אם לא לאותם אנשים חלשים או נערים תמימים-הימורים? הבחורה קרימינלית!!! גם בהתנהלות שלה. אז איפה זה? למה אתם לא מדברים על זה? איפה הקטע שעדי מלכלכת על ליהי ואחר כך מחבקת ומחמיאה לה? זו זו זו צביעות אמיתית!!! תשקלו טוב, תפתחו את הראש, ונסו לא להיות מקובעים ולא להיות עדר. הדבר משליך גם על חייכם. אחלה יום, ושוב תפתחו את הראש

easternstar

New member
אחלה יום דידוש

אני מסכים איתך שהחיבור עם אתי לא עושה טוב לקרן. אתמול קרן ישבה וצחקה עם כולם בשעה שאתי כמעט ופתחה במריבה עם עדי כי דרכה על הרצפה אחרי שאתי שטפה אותה בחצות.:) יוני שמר על אתי ואמר לה בתקיפות לשבת ולשתוק. לעדי עושים הנחות כי היתה כ"כ שבורה ומפוחדת. היא רועדת מפחד מקרן, אתי וליהי וקשה לשפוט אדם מבוהל ומפוחד. אני מסכים איתך שמי שמשליטה שם טרור זו אתי אבל קרן כ"כ מזוהה איתה ותומכת בה בכל התקפת עצבים שלה שזה משפיע על היחס אל קרן. אם אתי תלך נראה איך קרן מתנהגת בלי אתי.

רינתי77

Active member
בוקר טוב דידי, לצערי את טועה

לבקר את קרו אין פירושו להיות להתנהג כעדר. לצורך העניין אני יכולה לומר שיש לי ביקורת על כל אחד מבני הבית, בנים ובנות כאחד. הבעיה עם קרן היא חיבורה לאתי ודעתי היא שניתן לתרץ אותו בהרבה תירוצים שונים,אבל העובדה היא שהיא, קרן, התחברה לאתי ולא מישהי אחרת וזה אומר עליה משהו כבו אדם.

אבישג55

New member
נכון מאוד דידי9

בעיני האיכותיות בבית הן:קרן,ענבר וענת וגם את איילת אני אוהבת.ועדיין אני סבורה שקרן הכי מתאימה לאיתן למרון שעושה רושם שאורטל משגעת אותו וממש עושה לו את זה.

למעלה