בוקר טוב לכם, נראה לי

אלקי10

New member
בוקר טוב לכם, נראה לי

שכולם עייפים מיום אתמול, אף אחד לא נכנס הבוקר.

אני לגמרי עייפה מאתמול, ארחתי וזה לא היה קל בכלל.

אלקי10

New member
שמעתי הבוקר בתכנית של אברי גלעד שיחה עם אבא

של פרמדיק, הוא סיפר שבנו מספר לו שכל מטופל שעובר החיאה נשאר באיזה שהוא אופן פגוע גופנית והוא מבקש וחרט על גופו קעקוע שלא יבצעו בו החיאה בעת הצורך, זאת מכיוון שאינו רוצה להישאר נכנ או נזקק ועדיף לו למות, האיש בן 78 וסיפר שמיצא את חייו ודי לו, יש לו זכרונות ויש לו חוויות ואי לכך הוא לא מוכן לחיות בכל מחיר, מה דעתכם ועד כמה המוות מעסיק אתכם אם בכלל.

בוקר טוב

קצת לא נעים לי להתחיל את הבוקר עם משהו כמו חשיבה על מוות
או החיאה, אבל אם כבר, אז זה דווקא רעיון לא רע לכתוב על הגוף דבר כזה,
רק שאני לא אעשה את זה, אני מתנגדת לכתובות קעקע מכל סוג שהוא,
אבל באמת אמצא דרך להודיע את זה איכשהו למי שצריך,
עכשיו אספר לכם שאתמול לא היתה לי ולבןזוגי כוונה לבלות, אבל הבן
הצעיר שלנו שחר, צלצל והודיע שהוא יבוא עם הבנות לקחת אותנו אל
הבן הגדול, לעשות על האש וזהו, אז נכנענו, נסענו, נהנינו וחזרנו הביתה
מרוצים.
שבת טובה

בעניין הכניסה ל-

אני נכנסת ל-גוגל גם דרך פיירפוקס וגם דרך כרום ומשם ל-
, לפני כמה זמן
בטעות לחצתי בסרגל על יציאה ומאז אני לא יכולה להתחבר מחדש, הוא כותב
לי שעשיתי יותר מידי נסיונות, כשאני כותבת שכחתי סיסמה, הוא מציע לי להחליף
סיסמה ואני לא מעוניינת, זה מהפיירפוקס, בכרום אני עדיין ממשיכה להכנס
בלי בעיה, לכל מי שיש בעיה בכניסה לפורום, או ל-
, תנסו, אולי תצליחו, מה
שמעניין, שלפייסבוק אני כן יכולה להכנס, דרך שניהם, אבל יש שוני בתוכן,
יש קבוצות או חברים שמופיעים באחד ובשני לא.
סוף שבוע רגוע

נכון ציפי, גם אני נאלצתי להחליף כינוי
כי הוא כתב לי שניסיתי יותר מידי נסיונות...
מהטלפון אני עדיין יוליקה רק מהמחשב אני קרני הקטנה....

אין מי שלא מהרהר מידי פעם במוות בעיקר בגיל מתקדם

אבל רוב האנשים לא יבקשו למות אפילו והם סובלים, כיוון שלמרות הכל יש תקווה שתימצא איזו תרופת פלא.

אני לא חושב על זה, יש לי מה לעשות בלי להטריד את מחשבתי בנושא שבלאו הכי אין לי עליו שליטה.
כמובן שאני מודע לזה, ולכן משך 20 שנות פנסיה מיהרתי לכתוב 12 מ-14 הספרים שלי, כדי שהמידע שיש לי לא ימות עם מותי, וכך אשאיר חותם (כי החוטם לא ישאר...)

אשתי כל הזמן אומרת שהיא הולכת למות, אבל היא פולניה ואלו כמאמר הידוע:
"חולה, חולה, חולה, אלמנה..." או כפי שאמרו הפולניות:"היא עוד תקבור את כולנו".

נוגהה1

New member
לא שמעתי על כך אליקי-תתנחמי בזה

כמו שאני מנחמת את עצמי, מי שמת לא יודע שהוא מת

הזיקנה קפצה לבקר אותי
בערב החג, נשברה לי שן, ואפילו בלעתי אותה...
כעת חסרה לי שן טוחנת בצד שמאל... וזה אחרי שלפני מספר
שנים נשברה באותו אופן שן בינה...
תמיד כשאני רואה זקנים, עם שיניים חסרות, אני מרחמת עליהם...
אני מתכוונת כבר ביום ראשון לגשת לרופא שלי... להכנת שתלים
לשיניים החסרות... מה שמפחיד אותי זה העקירה של השורשים
שנותרו בחניכיים....

נוגהה1

New member
קרני הגדולה--זה קורה גם לצעירים, שבירת שינים

העיקר שלא קיבלת בוקס חה חה חה

מוטי גילת - האם המלך ערום?? כן!!!
מוטי גילת
• הדגל של בצלאל •
אני מתחיל להתגעגע לילד ההוא מהאגדה של אנדרסן. לאותו ילד שראה מה שראו אחרים וצעק יחידי: המלך הוא עירום.
אני מתגעגע לילד ההוא כי הקול של מחנה שלטון החוק במדינת ישראל הולך ונאלם; כי רוח רעה של הרס וחורבן ותרבות שקר ממשיכה לנשב במפלגות השלטון; כי במחנה הימין אין מבוגר אחראי שיאמר בקול רם: חברים, אל תעלו באש את הבית. אל תחריבו את בית המשפט העליון. אל תוציאו להורג את שומרי הסף האחרונים של הדמוקרטיה. אל תהפכו את מדינת ישראל לתורכיה.
אני מתגעגע לילד ההוא בין היתר בגלל נבחר ציבור אחד, בצלאל סמוטריץ', שבכובע אחד שלו כמחוקק מבטיח לבנימין נתניהו, החשוד בלקיחת שוחד ובמעשי מרמה חמורים, לחוקק חוק חסינות למענו ולמען אחרים במצבו בצמרת השלטון ; ובכובע שני מבקש מאותו בנימין נתניהו, באמצעות נציגיו, למנות אותו לשר המשפטים. כלומר, אני דואג לך ואתה דואג לי.
וכל זאת למה? כדי לנסות למלט את ראש הממשלה מאימת הדין; כדי להבטיח לראש הממשלה וליתר חשודי הצמרת את כיסא השררה לארבע שנים; כדי למנוע את מיצוי הדין איתם – כלומר, כדי לנסות להרחיקם מספסל הנאשמים כמה שיותר רחוק.
התירוץ העמום הנשמע פה ושם להצדקת החוק המושחת: אנחנו מבקשים לחזק את המשילות... הפקידים (המפכ"ל, פרקליט המדינה, מבקר המדינה, היועמ"ש) מפריעים לנו לשלוט במדינה... הם מסמנים לנו קווים אדומים.
רוצים לומר: הרחקת עבריינים מהנהגת המדינה פוגעת במשילות. לא חלילה להיפך.
* * *
עוד כמה מילים על השערורייה: עשרות שנים אני מסקר כעיתונאי נבחרי ציבור שסרחו ולמעט בפרשיות אריה דרעי, לא נתקלתי בחבר כנסת שבחר לחבק את השחיתות השלטונית בצורה כזו. זה לא קרה.
לחבק ממש, בגלוי, בלי שמץ של בושה – בגיבוי של כמה "עיתונאים" ממחלקת דף המסרים של חצר ראש הממשלה. לחבק את הצחנה הנוראה בגאווה, בשמחה, באושר מופגן - לחבק ולהפוך את קבלת ונתינת טובות ההנאה שוות כסף רב לערך עליון, לדגל, לכרטיס ביקור בקרב על חלוקת התיקים בממשלה החדשה.
מעולם, אני חוזר ומדגיש, לא נתקלתי בחברי כנסת שהדגל שלהם היה הגנה על מי שגורמי האכיפה המוסמכים קבעו בצורה ברורה שמבחינתם הם פושעים ועבריינים סדרתיים. מעולם לא נתקלתי במחוקקים שפרשו רשת הגנה על מי שבכוחם להשחית את מדינת ישראל - את הממשלה, את הכנסת, את כל המערכות השלטוניות. לרסק את מה שנשאר.
עכשיו זה קורה מול עיני הציבור כולו והשאלה המאוד מאוד מסקרנת היא: האם יו"ר הבית היהודי, הרב רפי פרץ, זה שמבקש לקבל לידיו את תיק החינוך, יתמוך בחברו למפלגה ? האם ימעל בתפקידו הממלכתי ציבורי, או שאולי ישמיע קול ברוח הילד מהאגדה של אנדרסן?
אני מניח שאתם ספקנים בנושא. אפשר להבין גם מדוע. ובכל זאת: לא הייתי שולל את האפשרות שפרץ יפתיע ויעצור את הטירוף. שהרי שר חינוך אינו יכול להרשות לעצמו לחנך לתמיכה בפשע, להגנה על חשודים בקבלת שוחד, לסיכול העמדה לדין פלילי של נבחרי ציבור שסרחו. יש גבול לכל תעלול. זה לא הולך ביחד.
אם בכל זאת פרץ יצעד בדרכו של סמוטריץ - כי אז יישבר שיא חדש בבית המחוקקים: יהיה צורך לנסח מחדש את ספרי האזרחות. מדינת אור לגויים תהפוך למדינת חושך לגויים. אני נוקט כאן לשון המעטה.

מינהר

New member
נימה, ברכות להולדת הנינה ה-7. מה שמה?

תהני במפגש עם החברים היום.
כן ירבו נינים אצלך ובחישראל בכלל.

כשלי זה קרה, נאמר לי שכנראה כתבתי מילה לא מקובלת

כמובן שעשיתי ניסוי וזה לא נכון.
ההשערה שלי כפי שכבר אמרתי, שזו פעילות של תפוז נגד מי שכותב נגד נירונתניהו.

כיוון שברור שברגע שהנושא מוסתר, צריך להיכנס לזה ולרוב האנשים אין סבלנות לכך..
ההסתרה היא פתרון כדי שלא יוכלו לאמר שמחקו משהו.....
עוד צעד לדיקטטורה.

נוגהה1

New member
חברות-מה דעתכם על הטרבוש של לינור אברזיל??לי

זה נראה כמו מגדל בבל

הדסהש1

New member
לדעתי מה שעעשה לה השופט זה הזוי .

מה אכפת לו מה היא חובשת..אם היתה חובשת פיאה שעלתה אלפי שקלים זה בסדר
והשמלה צמודה מידי.שהבליט את החזה..זה מה שהוא הסתכל..הוא הוא
הגיע לסיפוקו..אשה יפה צנועה לבושה יפה.ונוסף לכל בהריון 4 נראת 10 אלפים דוןלר..שימותו הקנאים..ולא אמרו מילה שאלוש(שכחתי את שמו שיסלח לי) הקריין הופיע ללא עניבה בטקס ממלכתי..זה לא הפריע לו.לי זה צרם..דייי לעשות שיימניג על דבר שלא נחוץ...עכשיו הכובע הזה יהיה על כל אשה דתיה וחרדית..זה יעצים את החבישה של הכובע..למה אשה דתיה צריכה להתלבש עם חצאים ארוה עד הרצפה וחולצה מעליה שלא יבליט כלום.מה שי לגברים האלה..עיניים הם כדי להסתכל.אנו הולכים להיות מדינה אחרת למה שציפינו עוד מעט 2020 ואנו עדיין לא שם.ברמת גם הורידו ילךדה צעירה שרצתה לשיר עם הזמר נתן גושן.והקהל שהיה דרש שתרד.מי אמר שאסור לילדה לשיר ביום העצמאות בהופעה לכלל הציבור.חבר מש"ס עלה והוריד אותה..ראש העיר שאיננו בארץ אמקר שיחזור יקים חקירה בנושא...

נימה3

New member
מדינת ישראל הולכת ומתחרדת

ושרת התרבות שלנו נוהה אחר הזרם. לי לא הפריע התרבוש למרות שנראה לי קצת משונה זה לא רק על ראשה זה נוהג בזרם מסוים של החרדיות. החרדיות גם רוצות להיות אופנתיות אז יוצרות אופנות לעצמן. כמו שאפשר להבחין בין הזרמים השונים של החרדיות לפי אופן הלבוש של הגברים גם אצל הנשים זה כך. מה שמפריע לי זה שהאופנות האלה והמנהגים האלה זולגים גם למרחב החילוני.

tamarsharoni

New member
איש באמונתו יחיה / חיה ותן לחיות .

נימה , אינני יודעת אם ישראל מתחרדת .אבל אני כן חושבת שלכל אדם מותר לחשוב ולהתלבש כיד הדמיון הטובה עליו ,כל זמן שאין זה פוגע באחר .

למעלה