בוקר טוב לכם רעננה

בוקר טוב לכם רעננה

כאילו בשבילי
נכתב השרשור כמה שורות למטה לגבי מצב הדירות ברעננה...
החלטתי לעבור בזה הרגע לרעננה... יש המלצות ? מיקום ,קירבה לחטיבת ביניים ? שכונה שקטה? משהו ? מישהו ? אני באה ממעלה אדומים וממש לא מכירה את האיזור אשמח לכל עזרה תודה
ענת

ארזS

New member
בוקר טוב לכם במעלה אדומים../images/Emo140.gif

לצערי אין לי המלצות [גר במרכז העיר במקום רועש בקומה ג' ללא מעלית...] אבל בטוחני שאחרים ישמחו להמליץ.

ברוכה הבאה!!

שלום לך, עשית החלטה טובה. אני ילידת ירושלים ומרבית חיי גרתי שם. אשמח לעזור לך בטיפים, עצות וקבלת פנים כשתבואי לבקר/ לגור. תושבי רעננה בדומה לתושבי ירושלים חביבים ומוכנים לעזור כפי שבודאי ראית פה. תתקשרי בשעות הלילה, אז אני יותר זמינה מאשר ביום. עליזה

ATAF151

New member
המלצות

תלוי בצרכים שלך. אם את רוצה רק שכונה חדשה, המקום הוא לב הפארק, רק שם תזהרי כי חלק מהדירות נבנו בסטנדרט נמוך. גם 2005 היא חדשה אבל יותר יקרה ללא סיבה מוצדקת. אם את רוצה לגור במרכז העיר סמוך לרחוב הראשי ולחנויות, אז את יכולה לרכוש דירה בבניין בן 20-30 שנה ברוב המקרים. רוב השכונות ברעננה הן שקטות גם במרכז הישן יותר וגם בשכונות החדשות. וכמובן זה תלוי גם בתקציב שלך. במרכז העיר בבניין ישן ללא מרפסת שמש ומחסן, דירה תהיה זולה יותר מאשר בשכונות החדשות. אם את רוצה עוד להוזיל את צריכה לוותר גם על מעלית וחניה.

ראשית תודה על התשובה שלך

אני צריכה דירה שלא תהיה רחוקה מחטיבת ביניים , התקציב של הוא עד 1000$ ומזגן... לגבי הקומה , בגילי המופלג
לעלות יותר מקומה אחת זו דרישה לא הוגנת..... בכל הפרסומים באינטרנט - הדירות נעות סביב המחיר שלי ומעלה....הבעיה היא שאני לא יודעת איזה רחוב נחשב טוב ואיזה לא...

ATAF151

New member
לא ידעתי שמדובר בשכירות

ב 1000 דולר, את בהחלט יכולה לשכור דירת 4 חדרים סבירה. לגבי דירה שסמוכה לחטיבת ביניים, את יכולה לבדוק בעצמך. פשוט תבדקי באתר עיריית רעננה את הכתובות של 4 חטיבות הביניים בעיר ובעזרת מפה תגלי מהם הרחובות הסמוכים. לגבי רחוב טוב - רוב רעננה היא טובה, כמובן שלא כדאי לגור ברחוב אחוזה הראשי וגם איזור רחוב אלי כהן, שכונת רסקו ושכונת קרית שרת נחשבים לפחות טובים. רחוב שברץ נחשב לרחוב של הדתיים. לדעתי חטיבת הביניים שנמצאת הכי במרכז היא חט"ב השרון. בנוסף, כדאי לך לעקוב אחר המודעות המתפרסמות באתרי האינטרנט השונים ולצלצל מהר ביום הפרסום. אגב, מזגן את יכולה לשים גם בעצמך ובעלות של כמה מאות שקלים, להעביר אותו כאשר את עוזבת את הדירה או למכור אותו לבעל הבית/השוכר הבא.

לגבי המזגן זה בדיוק מה שחשבתי

אמרתי שאם אמצע משהו טוב ולא יהיה מזגן אתקין ,זה לא מכשול.... אני על כל האתרי פרסום ....

ארזS

New member
נתוש של אוריה

לא ידעתי ששנתיים זה גיל מופלג...
[זה גילך בכרטיס האישי...] אני למשל בן 48 ועולה ויורד [אם כי לא בקלילות לצערי] מספר פעמים ביום ל/מ קומה 3. חושבני שעם תקציב של 1,000$ לשכירות לחודש לא תהיה לך בכלל בעייה למצוא משהו מתאים [אולי תצטרכי להתפשר על אחת מהדרישות]. ההצעה שלי : תשלחי מסר אישי לחברת הפורום "עליזה נכסים" ותתייעצי איתה [אם היא לא תגיב בעצמה בזמן הקרוב].

חחחח הגיל הרשמי שלי אינו לפרסום - כי

כידוע לך - לא שואלים אשה בת כמה היא
ולגבי מדרגות , בעשר השנים האחרונות אני גרה בקומה שלישית ללא מעלית - שבעתי מהעניין ( עם השקיות מהספור וכאלה...) החלטתי שדי לי ! ובטח עם עניין המזג אוויר של השפלה שאליו יקח לי עוד 10 שנים להתרגל
אני אפנה לעליזה במסר - המון המון תודה !!!

ומה יהיה עם פורום מעלה אדומים ../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

למרות שאנחנו מקבלים אותך לרעננה בזרועות פתוחות, אני משוכנעת שבמעלה אדומים מזילים דמעה....

תודה חנה ,האמת שעצוב להם ,אבל אני

מאושרת...כל שינוי במבחינתי הוא חיובי... ביום שישי אני יורדת לראות כמה דירות ברעננה ובכפר סבא ומשם נמשיך הלאה ! המון המון תודה

Elizab3th

New member
מנסיון, לאקלים כאן אי אפשר להתרגל

בעלי ירושלמי ועד היום לא יכול לסבול את הלחות האיומה של המרכז, אני גדלתי בגרמניה ומעולם לא הסתדרתי עם הקיץ הנוראי כאן, המזגן דולק אצלנו מתחילת הקיץ עד כניסת החורף.

shian

New member
דווקא לאקלים התאקלמתי בקלות

גם אני אקס ירושלמית ומאז שעברתי לרעננה בכלל קר לי כל הזמן

shian

New member
קודם כל ברוכה הבאה

לעבור לרעננה זה בהחלט החלטה חכמה בעיני. אני עשיתי זאת ולא מצטערת לרגע. רציתי להגיד לך לגבי החטיבות שלא הייתי מתמקמת (שכירות או קנייה) לפי קירבה לחטיבה. גם כי החטיבה נמשכת שלוש שנים בלבד וגם כי לא נגרם לילד/ה נזק פיזי או נפשי מהליכה קצרה ברגל. אחרי זמן קצר מן הסתם כבר יהיו לו/לה חברים שאיתם יילך ברגל ואז זה כבר אירוע חברתי. יש ארבע חטיבות ברעננה. אני אישית לא אוהבת את חטיבת אלון ברחוב החייל ומציינת לטובה את חטיבת יונתן ברחוב רש"י. שמעתי גם דברים טובים על חטיבת רימון. לא יודעת אם את מתכוונת לקנות דירה או לשכור אבל כדאי פשוט להתחיל לראות דירות בשביל לקבל מושג. תני לנו לדעת על דירות ברחובות מסויימים ונוכל בפורום לחוות את דעתנו. יש את הרעננה ליסט שאת יכולה להירשם אליה (קבוצת דיוור לדוברי אנגלית), אם תרצי אשמח להעביר לך משם הודעות על מכירה/השכרה של דירות. שיהיה בהצלחה!!!

משיייי

New member
איזה כייף לראותך כאן../images/Emo24.gif

יש לך תשובה בפורום אומנות לגבי הדירות

Elizab3th

New member
נתוש, את עוברת לעירנו?, איזה כיף ../images/Emo24.gif

אגב, הבת שלי שסיימה חטיבה וכעת בתיכון, הגיעה לחטיבה באוטובוס תלמידים, התחנה היתה ממש מול ביתינו כמעט, כך שאפילו אם לא תמצאי דירה קרובה לחטיבה, ישנם את ההסעות לתלמידים. המון בהצלחה

למעלה