בוקר טוב לכם.. שאלה בנוגע לארגנטינה

Sivan 85

New member
בוקר טוב לכם.. שאלה בנוגע לארגנטינה

אני וכמה חברות מארגנות טיול לדרום אמריקה בסביבות יולי, ממה שדיברנו עם אנשים הבנו שהמזג אוויר לא ממש אידיאלי לטיול ביולי... אנחנו מתחילות בברזיל אבל לא מעוניינות להשאר שם יותר משבוע שבועיים ואז לחצות דרך המפלים לארגנטינה... זה יהיה בערך באמצע סוף יולי.. השאלה שלי היא האם עדיף לעבור מברזיל לארץ סמוכה אחרת ולהגיע לארגנטינה בסביבות ספטמבר רק או שזה לא ממש משנה כי אנחנו צריכות לעשות עיקוף רציני אם אנחנו לא מגיעות לארגנטינה ביולי.. אנחנו רוצות לעשות את הסיבוב של המפלים-קורדובה-באונוס-ברילוצ'ה ולקרחון באל קלאפטה ואני חוששת שביולי האזור הדרומי יהיה ממש קפוא ולא נוכל לעשות כלום... לא אכפת לנו מקצת גשם ורוח אבל נשמח לדעת אם הטמפרטורות יכולות להגיע גם מתחת ל-0 או קרוב לכך באזור... תודה רבה לכל מי שעוזר!!... חג שמח....

marcenav

New member
זה שיא החורף בארגנטינה

כדי לנסות להתחיל לקראת סוף ספטמבר שזה תחילת אביב בארגנטינה ותשובה מלא בנוגע למסלול לפי מזג אוויר יש להכנס YNET + קהילות+ יעדים בעולם = דרום אמריקה אם אתן רוצות טיפים או עזרה שקשור לבואנוס טיסות פנימיות ופעילות שלחו לי מסר אני אהיה כבר בבואנוס איירס

Sivan 85

New member
תודה +עוד שאלונת

המון תודה על העזרה וההצעה, אנחנו נחזור אלייך אם נחליט להשתמש בטיסות פנימיות בארגנטינה.. אז אם המזג אוויר הוא שיא החורף אני חושבת שנגיע לארגנטינה באמת בספטמבר ונשאר עד אמצע אוקטובר אם נגיע באמצע ספטמבר עד ה20 באוקטובר ככה נספיק להגיע לכל המקומות שחובה להגיע אליהם?... זה נותן לנו משהו כמו 4 שבועות...

כרוני

New member
אני הייתי ממליץ לנחות בלימה

יומיים משם לאיקה - יומיים משם לקוסקו - עשרה ימים משם ללה פאז - שלושה ימים משם לאויוני (סאלאר) - ארבעה ימים משם לסלטה והסביבה - חמישה ימים משם לקורדובה - ארבעה ימים (ורק משום שאתן בחורות) משם לבואנוס איירס - לפחות שבוע משם לפנינסולה ואלדז בשיא העונה - שלושה ימים משם לברילוצה - שבוע לפחות משם לאל קאלאפטה - שלושה ימים טיסה לבואנוס (וכמובן שהייה נוספת כי אי אפשר שלא) משם לאגוואסו - יומיים ומשם תעברו לברזיל...[אם אתן בחורות של יתושים וחרקים אז יש יופי של ג'ונגלים בסביבה (למרות שעדיף בבוליביה)] פלוריאנפוליס - ארבעה ימים משם לאיליה גרנדה - שלושה ימים משם לריו די זנרו - ארבעה ימים משם לאריאל דה אג'ודה - שלושה ימים משם למורו דה סאו פאולו - חודש...סתם סתם אבל ארבעה ימים זה מינימום משם לסלבדור דו בהיה - שלושה ימים ומשם אפשר לחזור לריו והבייתה אחחחחחח אם רק לא היה לי סמסטר חדש עוד שבוע וחצי ו - 17,204,238,999,190,456 מועדי ב' לעשות..................

jamon cosido

New member
תיקון

במקום ברילוצ'ה - קאלאפטה ברילוצ'ה- דרך הקרטרה לעיירבה פריטו מורנו- אל צ'לטיין -קלאפטה -אושוויה בהנחה שלא מדובר בחורף

Sivan 85

New member
../images/Emo24.gifהמון תודה... נשמע מדהים

יש את כל המקומות שאנחנו ממש רוצות ללכת אליהם אבל הבעיה היא שכל מי שאנחנו שואלות אומר שאם כבר מגיעים לארגנטינה בתקופה הזאת אז רק באמצע/סוף ספטמבר.. אין לנו בעיה לעשות את זה אבל בשאר המקומות שציינת המזג אוויר נסבל בתקופה הזאת? (יולי-אוגוסט) אני חושבת שנאריך את השהות בבאונוס וקורדובה כי הדרום מחוץ לתחום לפי מה שאמרו אלא אם כן בא לנו להקלע לסופת שלגים.. אבל אנחנו ממש ממש ממש לא רוצות לוותר על ברילוצ'ה אז אם נגיע בסוף ספטמבר יהיה יחסית נסבל שם??.. לא אכפת לנו קצת שלג וקור העיקר שלא נפספס... הקרחון נראה לי שנאלץ לוותר.... ועוד שאלונת קטנטונת.. טיסות פנים בחישוב כולל זה הוצאה עדיפה על כל המסלול באוטובסים?.. זה אפשרי בכלל לעשות את כל המסלול באוטובוסים (מארץ לארץ?..) תודה תודה תודה!

כרוני

New member
תשמעי...הכל תלוי בכמה זמן יש לכם

ומה רוצים לעשות!!! משם מתגלגלים הלאה..... בכל מקרה אם מגיעים ביולי / אמצע יולי ורוצים להכנס לארגנטינה בספטמבר ולא להכנס למסלול מוזר בין מדינות אז כדאי להתחיל באזור פרו בוליביה בדר"כ החורף שם קר ויבש (יחסית, מבחינת גשם) מי שייעץ לך לגבי ארגנטינה בספטמבר דבר ככה"נ על הדרום (פטגוניה) שמושך אליו פסענים שאוהבים לטרק....כי זו אכן תחילת העונה (אביב) טיסות פנים זה זול אם יודעים למצוא דילים או שפשוט אין זמן ואז משלמים על זה בדולרים (על החסכון בזמן) מעבר לכך - כן אפשר לעשות הכל!!! באוטובוסים אגב אני נורא נהנתי לחוות את אותו מקום במזג אוויר שונה....

כרוני

New member
ב-3 וחצי חודשים

כדי שתתכנני כמו שכתבתי קודם לכן, בלי לותר על קאלאפטה, אבל לא הכנס להרפתקאות עם קאראטרה אוסטרל וכו וכו וכו....

L Messi

New member
בספטמבר המזג אוויר כבר בסדר..

לא להפסיד את ברילוצ'ה בשום אופן!!!!!!!!!!! חבל לבזבז זמן על אוטובוסים..

למעלה