בוקר טוב לכם!!!!

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

lia*

New member
בוקר טוב לכם!!!! ../images/Emo24.gif

יוווו כמה זמן לא היתי כאן... מה שלומכם?! ...ובכן.. עם הרבה לחץ הספקתי לעשות את כל הבדיקות וביום שלישי יש לי פגישה עם רופא מחוזי לאישור הניתוח וקבלת טופס 17. רוייקו! לגבי האנדוקרינולוג אני באתי לרופא משפחה שלי לקחת הפניה והוא אמר לי שהוא לא רואה שום צורך ללכת לאנדוקרינולוג כל עוד לא רואה שום סימנים לבעיות אנדו´ בבדיקות. הבדיקות אצלי תקינות. אז זהו.. נשאר שלב אחרון :לקבל אישור ושלא יעשו לי בעיות עם הפניה לוולפסון. רוייקו ,כברירת מחדל במקרה ולא יתנו לי הפניה לאיזה בה"ח אתה ממליץ לי ללכת? ואיפה אפשר לקבוע תור בהקדם האפשרי? כי אצלי כבר הכל מוכן.. אבל נקווה שיהיה בסדר.. ועוד שאלה: בפגישה עם רופא מחוזי הוא גם אמור לקחת לי " מדידות"? שיהיה לכולכם יום נפלא!!! אוהבת אתכם ליה

רוייקו

New member
איזו קופת חולים את, ליאה ??

חוץ, מיזה, אני לא מעודכן לגבי ה"חוקים" החדשים של קופות החולים שלא לשלוח לוולפסון. מאיפה הם מפליצים את הכללים הטיפשיים שלהם ? כדאי לשאול את מלי באופן אישי, בהודעה ישירות אליה..

lia*

New member
מכבי

אני לא רוצה להפסיד את הזמן כ"כ יקר לי.. הלימודים מתחילים באמצע אוקטובר ורציתי לעשות את זה לפני.. אז ביום שלישי אדע בטוח אם יש לי התחייבות לוולפסון או לא. ואם לא אהיה חייבת לקבוע טור כמה שיותר מהר למנתח אחר בבה"ח אחר.. למרות ש.. אני מאוד מקווה שיאשרו לי לוולפסון.. באמת חוקים מטופשים.

למעלה