בוקר טוב לכם

jess ועוד

New member
בוקר טוב לכם

מקווה שיהיה לכם סוף שבוע נעים רגוע ושקט למרות ההתראות החמות שיש היום תשמרו על עצמכם שלכם

fila

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif

שיהיה גם לך סוף שבוע נעים.

אתי@

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif ../images/Emo171.gif

מתחשק לי ללכת לקנות בד לוילון, אבל אין לי כוח לבעיות חניה של נחלת בנימין
תל אביב זאת עיר סיוט
פילה - איך היה היום כיף
איפה הייתם ומה עשיתם

fila

New member
היה כיף!../images/Emo9.gif

אמנם לא עשינו כל מה שציפיתי מכיוון ששמעון הזמין את ההורים שלי להצטרף אלינו וקצת קשה להסתובב איתם בכל העולם....
אז נסענו ישר לאיקאה וקניתי מלא דברים למטבח ולסלון, מצאתי גם שולחן למחשב אבל לא היה לנו איך לסחוב אותו אז שמעון יביא לי אותו בשבוע הבא כשיסע לבד. אח"כ הלכנו לאכול וכבר חזרנו הביתה. לא נורא יהיו לי עוד יומיים חופש בחודש יוני ואני ינצל אותם כפי שצריך! אבל קודם עמדתי במטבח והתפעלתי לי מהדברים שקניתי
אגב, ראיתי באיקאה בדים ממש יפים לוילונות! את יודעת לתפור? אחרי הסיבוב של אתמול החלטתי שאני ממש חייבת לדעת לתפור! אני נורא רוצה כל מיני דברים יקרים ואני חושבת שאם אקנה בעצמי את הבד ואכין אותם זה גם יהיה כיף וגם זול יותר!

אתי@

New member
ראיתי את הבדים (היפים באמת) של

איקאה, אבל אני רוצה משהו קצת שונה: או אורגנזה בזהב בהיר ועדין, או אורגנזה או שיפון לבן עם דוגמא כלשהי. אני ממש לא יודעת לתפור, אבל אני גונבת מאתי אלבכרי את הרעיון שלה לוילון. פשוט מלפפים את הבד סביב המוט של הוילון (ליפוף רפוי) ומשאירים בצדדים "זנבות" שהם בעצם החלק הארוך של הוילון. אני גם כל הזמן אומרת לעצמי שאני חייבת לדעת לתפור. אפילו בשביל מכפלת אני צריכה ללכת לתופרת מקצועית, וזה ממש מעצבן
גם לבד של הוילון אני אצטרך לעשות מכפלת, ושוב - ללכת לתופרת...
אולי אני אלך לחוג תפירה? אבל בעצם אין לי מכונת תפירה
מה ראית שהיית רוצה לתפור בעצמך

הילית*

New member
כשתארת איזה וילון את רוצה ישר

חשבתי על הוילון של אתי אלבכרי... מדהים, נכון? אני הולכת היום להתפנק אצל הקוסמטיקאית שלי, כולל מסג´ים וכד´. כמה שאני זקוקה לזה...

אתי@

New member
תבלי ../images/Emo70.gif

כן, הוילון של אתי מקסים, ויש לי חלון אחד שבו זה יהיה משגע, וזה גם מאוד מתאים לסגנון של הבית.

הילית*

New member
כמה שנהניתי לי

היה כזה כייף שלחתי לקוסמטיקאית הזאת לפני כמה חודשים את זאת שהייתי בחתונה שלה אתמול ואת אמא שלה ובאמצע שהייתי אצלה מצלצל הטלפון והסתבר לנו שמכרה אחרת של הקוסמטיקאית שלי גם הייתה בחתונה אתמול (זאת שהתקשרה) והיא במקרה מהמשפחה של הכלה...

fila

New member
איתי בדי אורגנזה

מהממים! במלא צבעים חלקים וגם עם דוגמאות עדינות ויפות. מטר בד עולה 29 ש"ח. ווילון מוכן עולה 285 ש"ח! אז אמרתי לעצמי שהייתי קונה אפלו כמה סוגי בדים והייתי עושה וילון,מפה תואמת לשולחן. היו בדים משובצים ממש יפים שנורא יתאימו לכריות שמונחות על הכסאות בדלפק במטבח שלי. אני לא מוצאת ריפוד לכריות בשיבוץ שאני רוצה,ואם הייתי יודעת לתפור אז הייתי ממש שמחה להכין לעצמי ריפוד ווילונות קטנים ומשובצים תואמים

אתי@

New member
בהתחלה גם אני רציתי למטבח וילונות

משובצים, לא מצאתי, והצטערתי שאני לא יודעת לתפור. אח"כ מצאנו וילונות מקסימים ב"סיסם" שגם עלו מחיר מצוין - 69 ש"ח כל וילון, ככה שאני כבר ממש לא מצטערת.

אתי@

New member
בהתחלה גם אני רציתי למטבח וילונות

משובצים, לא מצאתי, והצטערתי שאני לא יודעת לתפור. אח"כ מצאנו וילונות מקסימים ב"סיסם" שגם עלו מחיר מצוין - 69 ש"ח כל וילון, ככה שאני כבר ממש לא מצטערת.

אתי@

New member
../images/Emo12.gif מה זה? בשעה 15:40 ישנתי את שנת

יום שישי בצהריים שלי

kisses

New member
בוקר טוב ומקסים לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

השוקולדים בדרך אליכם.

למעלה