בוקר טוב לכם!

בוקר טוב לכם!

וואו! איזה מזל שגיליתי את הפורום הזה... הוא נראה ממש מעולה! אז דיפדפתי לי קצת בין ההודעות, ושמתי לב שיש כאן אנשים שהיו חובשים בצבא, אני אשמח לשמוע על זה! ועוד שאלה- מישהו מכם מכיר את הפרויקט הארצי של "פרחי רפואה"? אני אשמח לשמוע גם עליו! תודה מראש!

../images/Emo41.gif עוד מישהו יודע על זה?

אני ממש אשמח לדעת פרטים מעבר למה שכתוב על הפרויקט באתר גלים! תודה מראש

MK4

New member
אהלן ארצנו

גם אני גיליתי את הפורום הזה היום.

MK4

New member
אוייש כמעט שכחתי

תקשיבו כולם אני מכיר את ארצנו כבר תקופה לא קצרה מפורום מתגייסים (שליט"א, ישתבח שמו אמן). ואני חייב להגיד שלפי ההכרות שלי איתה יש לה גם המון רצון וגם פוטנציאל לעסוק בשליחות הזאת (נראית לי המילה הכי מתאימה) של הצלת חיים. אז תעשו טובה אישית, טפלו בה יפה. יש בשביל מה. יונתן, רק מע"ר אבל גם זה משהו.

inbale

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

מקווה שהשותף שלי יגיע יותר מאוחר ואולי ייסע לכם. ברוכים הבאים ואני שמחה לראות אותכם כאן!

ישראל פ

New member
פרחי רפואה../images/Emo131.gif

פרויקט פרחי רפואה למתנדבי/עובדי מד"א, הוקם מתוך מגמה להעשיר את הידע המקצועי של מתנדבי מד"א. הפרויקט שהוקם והותאם במיוחד עבור מתנדבי מד"א, כולל 8 קורסים, במגוון תחומים. קרדיולגיה פנימית גניקולוגיה ומיילדות כירוגיה טיפול נמרץ לב טיפול נמרץ כללי ילדים אורטופדיה הקורסים מסובסדים בצורה ניכרת למתנדבים {2/3 מעלות הקורס} ומזכה את המתנדב בתעודת גמר, ובנקודות לבחינת הבגרות. בוגרי הקורסים יועדפו לכניסה לקורסי המדריכים והתער"ן כוננים פעילים זכאים ל 2 קורסים {ט"נ לב, וגניקולוגיה ומיילדות} ללא תשלום. הקורסים נערכים בבתי החולים הפזורים ברחבי ישראל פרטים נוספים, ומועדי קורס קרוב ניתן לברר בוועד הסניף או במשרדי מפ"ה אצל מר מוטי נווה,מרכז פעיליות נוער. בטלפון 6301406/7 03 בהצלחה

ישראל פ

New member
פרחי רפואה באילת

למתנדב/ת האילתי/ת לשמחתי אני יכול לבשר לך, כי קיימת תשתית בעיר אילת לקיום הקורסים, וקיבלתי הבטחה אישית ממר קובי מונוביץ, {מנכ"ל חברת פרחי רפואה בע"מ- המבצעת את הפרוייקט} על קיום קורס באילת עוד השנה. אז איך מבצעים זאת?... זה כבר תלוי בכם המתנדבים. אני זורק לכם חבל.... תתארגנו בתחנה, קבוצה של מתנדבים/ות, ואנחנו נמשיך במלאכה. אבל היות ותחנת אילת איננה כה גדולה כאחיותיה במרכז, והמרחק גם הוא משמעותי, אז נפתח לכם קורס כמעט פרטי, וברגע שיהיה לכם 10-15 חברה שמעוניינים הקורס יפתח. אז, רוץ/י לתפוס את החבל, הקורסים מענינים, מרתקים, ומי שחווה בעבר יודע על מה אני מדבר. בהצלחה ישראל

Action force

New member
ישראל..

תודה רבה על זריקת החבל. אני מבטיח לך שעד מחר (יום חמישי ה02\4\25) יש לי רשימה של 45 מתנדבי נוער שמוענינים בקרוס הנ"ל. האם אתה רוצה את רשימת השמות? ומה עליי לעשות לאחר שיש בידיי רשימה? תודה רבה יונתן

ישראל פ

New member
פרחי רפואה באילת

יונתן שלום אני שמח שזרקתי את החבל לכיוון הנכון ברגע שיש לך את השמות צור קשר אם מוטי נווה במשרדי מפ"ה 6301406 03 ישראל

Yev

New member
שאלה לישראל פישר.

עד כמה אתה קשור לעניינים של קורסים פרחי רפואה? כי אני מתנדב באחד המתחנות בארץ. ששמה בינתיים לא מתנהלים קורסים של פרחי רפואה. בעקבות סכסוך בגלל הקורס האחרון. שלא התנהל כיאות ולא ע"י רופא. והחניכים לא קבלו את הכסף בחזרה. וגם לא יכולים ללכת לקורס אחר. של פרחי רפואה. האם אתה יודע למה אני מתכוון? או שאתה רוצה שאני אפרט יותר? והאם אתה קשור לזה. ואני יכול לפנות אלייך בעניין הזה.... (התחנה נמצאת במרכז הארץ... גוש דן אפשר לומר, לא רחוק מתל אביב).

Action force

New member
שמח להודיע.

אני שמח להודיע שמיום ההודעה שכתב לי ישראל פישר, יש ברשותי רשימת מעונינים בפרחי רפואה. הרשימה מונה כ-25 בני נוער. ומתוכם 20 מתחנת מד"א אילת. מחר אפנה למוטי נווה, לבירור מעמיק. תודה ישראל.

למעלה