מצטרפת לבקשתה של רותי...
פסטלים עם דלעת נשמע נהדר. אצלנו אימי היתה מכינה אותם בראש השנה ורק בצורה זו אני זוכרת הייתי טועמת מהדלעת. הטיפול בדלעת אינו איספיסורה גרנדה? דרך אגב, הסוטלאצ´ נו איז ארוז קון ליצ´ה? בנוסף לכך יש ברשותי ספר ששמו "המטבח הספרדי" מאת סוזי דוד, בהוצאת כתר. הספר מעולה במתכוניו הוא מכיל - מנות ראשונות ודגים,בצקים, ביצים וגבינות ירקות, עוף, בשר ומיני מתיקה. אם יהיה עניין אשמח להביא בפניכם מתכונים מתוכו