ארבעה חודשים (אתמול) של אהבה שאינה יודעת גבול
היא ילדה נוחה יותר מאחותה הגדולה, כנראה כי פשוט היא יודעת שזה מה שיש, יש לה אחות גדולה שדורשת את תשומת הלב של אמא. במשך היום כשהגדולה בגן, הקטנה מתפתחת לי בין האצבעות. היא כבר מתהפכת לכל הכיוונים, אם כי קשה לה מהבטן לגב, ולא נשארת במקום שמשאירים אותה. היא צריכה שיעסיקו אותה, ויש לה כבר תואר ראשון של משחק עם כל הצעצועים התלויים באוניברסיטה, גם זו של החיים וגם זו של TINY LOVE, עכשיו היא בדרך לתואר שני בפקולטה לחיות שעל המזרן. האמבטיה של העגלה כבר קטנה עליה, אך אני משאירה אותה שם כי זו הדרך היחידה להגן עליה מיתושות. היא מחייכת מלא הפה כשהיא רואה/שומעת אותי, ומתמוגגת מנחת ומשמיעה את מיטב הקולות אותם היא יכולה להציע, כשהיא רואה את אחותה. כנראה שיש לה זיכרון קצר כי אחרת אי אפשר להסביר את העובדה שהיא לא בוכה בכל פעם שאחותה מתקרבת אליה, שהרי כמות הפעמים שהחיבוק שהקינמון נתנה לה, נגמר במשיכה בשיער, כמעט גדולה יותר מימי חייה. והקינמון, הגדולה מדהינמה, זו שמהרגע שלמדה שיש לה קול, היא לא סותמת את הפה, מתחילה גם לתמלל כל דבר שהיא / אנחנו עושים: חוזרים מהגן - היא מוודאת שכל הילדים הלכו לבתים שלהם: 'ילי בית', 'נועם בית' (אני אחסוך מכם את שמות כל ילדי הגן כולל הגננות שהיא מדקלמת במסגרת הזו), 'הגענו' כשהיא רואה את הבית, 'אמא שער פתח', 'אוטו כנס' 'אמא שער (ס)גור' 'שלום בית' 'אמא א(ר)טיק'... ואני, בטטת כורסא שכמוני, אין לי כוח אפילו להעלות תמונות למחשב, שלא לדבר על האוכל שצריך להכין שיהיה לקינמון מה לאכול (היא היחידה שחשובה ,כל השאר או יונקים או מסתדרים
) שבת שלום