בוקר טוב לכן -ם

nonana

New member
בוקר טוב לכן -ם

איזה כייף יום חמישי אני אוהבת סופ"ש. היום אני לא בבית- יש כייף בלהתלבש ולהתארגן לעבודה. איך כולכן הבוקר? נדב היום החליט להוציא אותי משיווי משקל. כמעט עשיתי תאונה בגללו- הוא צרך באוטו ומשל לי בשיער לקח לי זמן להרגיע אותו. והכל בגלל שרצה את הכובע של אחותו.

keren1

New member
זה מדהים על איזה שטויות קטנות

הם יכולים לבכות ולצרוך. על כובע או על תחתון או GOD KOWS WHAT איזה כייף סוף שבוע. היום יום תכנון הבישול ומחר הוצאה לפועל. יאמי !! באים חברים לכל השבת איזה כייף. אם יש למשהי הצעות מוכנה לשמוע. הכל הולך (בתנאי שזה כשר כמובן)
ביום חמישי הרגליים יותר קלות אצלו. הן כל הזמן רוקדות מתחת לשולחן. גם אצלכם זה ככה? או שאני המוזרה היחידה. זה מזכיר לי ההורים שלי מספרים שכשהייתי קטנה והייתי נהנת מאוכל (במיוחד) הייתי או רוקדת עם הרגליים או מזמזמת תוך כדי אכילה. (האמת עד היום זה ככה!!)

טל של 4

New member
יש לי יש לי (לא בדיחה...)

מתכון מעולה שעשיתי השבוע! מרק עדשים, כל כך מתאים לחורף וכל כך קל, רוצים???

טל של 4

New member
OK מהזיכרון........

כוס עדשים כתומים (ורודים כאלה יבשים) בוררים ושוטפים היטב במים אני גם משרה לחצי שעה בערך אבל לא הכרחי. מטגנים בסיר בצל אחד קצוץ מוסיפים 3 גזרים מגורדים בפומפיה ומטגנים עוד קצת מוסיפים את העדשים ומטגנים עוד קצת מוסיפים מים, כמון, אבקת מרק עוף ופלפל שחור ומבשלים בערך חצי שעה מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וטוחנים את המרק במטחנת יד בתוך הסיר (לא חייבים ) מוסיפיו 3-4 כפות אטריות דקות ומבשלים עד שהאטריות מוכנות אם טוחנים את המרק חיבים לערבב אותו מדי פעם כי אחרת נוצר משקע. בתאבון!

nonana

New member
אנימתה על אוכל מיוחד תגידי בערך

מה את רוצה איזה סגנון של אוכל ואתן לך מתכון. (יש לי הרבה). אוהבת מתוק? (בשילוב של יין ודבש, שזיפים וכו?).

keren1

New member
הכל הולך. האמת שאני כרגע מנסה

לאתר מתכון של טרמיסו. ביום שני חיים כהן היה אצל קונדיטור באשדוד שהכין טרמיסו מדהים. הייתי רוצה את המתכון שלו!!!!!!!

yaelhul

New member
תיכנסי לאתר של גיל חובב - "עושים

שוק" - במתכונים מתכניות קודמות יש מתכון נפלא לטירמיסו. חוץ מזה - אם את מעוניינת, יש לי מתכון נפלא למרק עצם - אגדה של חורף. יעל

keren1

New member
לא רוצה להיות קטנונית אבל המתכון

הוא של פאי במילוי וניל עם תותים (או משהו בסגנון) ממש לא טרמיסו. ולגבי המרק יאמי קדימה שלחי (אפילו במסר אישי כדי לא להעמיס את המערכת)!!! תודה קרן

טל של 4

New member
התבלבלת חמודה, אחלה מתכון

התותים זה משהו אחר, צירפתי לינק לטירמיסו ואני מנסה השבת את המתכון! תודה לשתיכן.

טל של 4

New member
בוקר טוב לך.

העיקר שהיגעת בשלום!!!!!!!! יש לך מושג מה שלום קרנושה, הבנת שיש לה בעיות במחשב, אז אם תראי אותה תמסרי לה
ושהתגעגענו!!!

keren1

New member
באמת שמעת משהו מקרן?

איזה מוזר זה בלעדיה (כבר יומים - אני סופרת). היום בערב נפגשים לצאט- נקווה שהיא תגיע. (נקווה שגם אני אגיע ולא אשלח לג´מבו ) ד"ש חם

צר לי להודיע שהמחשב של קרן שובת

מתלונן על היחס המחפיר האמת סתם קוטר נראה לי שהוא סתם עצלן אז קרנושה לא תהיה כמה ימים אני אנסה למלא את מקומה [הנה שמתי תפוזים בחולצה]

טל של 4

New member
טוב נו גם לך, אבל שלא תיקח את של

קרנושה אשלח לך משלך (ילדים לא לריב יש מספיק לכולם)
וגם קפה ביקשת לא?

למעלה