OK מהזיכרון........
כוס עדשים כתומים (ורודים כאלה יבשים) בוררים ושוטפים היטב במים אני גם משרה לחצי שעה בערך אבל לא הכרחי. מטגנים בסיר בצל אחד קצוץ מוסיפים 3 גזרים מגורדים בפומפיה ומטגנים עוד קצת מוסיפים את העדשים ומטגנים עוד קצת מוסיפים מים, כמון, אבקת מרק עוף ופלפל שחור ומבשלים בערך חצי שעה מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וטוחנים את המרק במטחנת יד בתוך הסיר (לא חייבים ) מוסיפיו 3-4 כפות אטריות דקות ומבשלים עד שהאטריות מוכנות אם טוחנים את המרק חיבים לערבב אותו מדי פעם כי אחרת נוצר משקע. בתאבון!