בעיניי המתכון של אופנהיימר מנצח
עוגיות שוקולד צ'יפס/ אופנהיימר חומרים: 1 חבילה מרגרינה (עדיף חמאה) 200 גרם סוכר לבן (1 כוס) 80 גם סוכר חום דחוס (חצי כוס) 2 ביצים 2 כפיות תמצית וניל 325 גרם קמח (1/4 2 כוסות) כפית סודה לשתייה קורט מלח שקית שוקולד צ´יפס הכנה: לחמם תנור לחום בינוני גבוה.(190 מעלות) לערב המרגרינה והסוכר. להוסיף ביצים ותמצית וניל ולערבב עד קבלת תערובת אוורירית. להוסיף את הקמח,המלח והסודה לשתייה.לבחוש היטב עד קבלת תערובת אחידה. להוסיף שוקולד צ´יפס (אפשר להוסיף 100 גרם צימוקים אגוזים או קוקוס) לערבב היטב ביד. ליצור גבשושיות מדודות בעזרת כפית אחת ובכפית שניה להניח על תבנית אפייה (לא משומנת) מלבנית גדולה ברווחים של 5 ס"מ בין העוגיות, לאפות 10 דקות. מכמות זו ניתן לאפות כ-70 עוגיות מקור המתכון: אופנהיימר