בוקר טוב, למישהי פיצלו קלקסן 80

בוקר טוב, למישהי פיצלו קלקסן 80

לשתי זריקות ביום של 40 ? מאיזו סיבה? קופרמינץ טוען שבשלב מסויים עדיף פעמיים ביום מבחינת היעילות, וציין משהו כמו "שטיפה כלייתית מוגברת" או משהו בסגנון... כי אם מדובר על ריצות תכופות לשירותים - גם היום ומהתחלת ההריון אין לילה שאני לא מבקרת את השירותים לפחות 6-8 פעמים...אכן מתיש, ו..אין דלקת בדרכי השתן, פשוט שלפוחית פעילה מאד. אז הקלקסן - אם מותר בקטנה לקטר - ואני כמובן אסירת תודה על מצבי, הקלקסן קשה לי, כואב מאד ושורף, לא מסוגלת להזריק לעצמי, והמחשבה על פעמיים ביום לא ממש מלבבת, אם כי שוב - הכל בפרופורציה, כמה דקות לא נעימות - וזהו... אשמח לתובנות ואפילו עצות - איפה פחות כואב לכן להזריק, אני כיום מתחילה שבוע 18... סופ"ש נעים ובריא לכולנו!
 
אז ככה

לרוב קלקסן ניתן בשתי זריקות יומיות, מהסיבה שזמן מחצית החיים שלו הוא 12 שעות. המינון תלוי במשקל האישה, ובסיבה שלשמה הקלקסן ניתן מלכתחילה. אם זה מרגיע אותך, אני מקבלת 80 מ"ג פעמיים ביום. אכן זריקה מאוסה, אבל כמו שאמרת- הכל בפרופורציה. איכשהו לי לא כל הזריקות שורפות באותה מידה. יכול להיות שכשאני מצליחה להרים ולמתוח את קפל העור כמה שיותר רחוק מהבטן אז זה כואב פחות. ריצות תכופות לשירותים הן תופעת הריון ידועה. הפינוי הכלייתי המוגבר שהפרופ' דיבר עליו זה שינוי בתפקוד הכליות שקורה בהריון, ורק מחזק את הסיבה למה עדיף לקחת קלקסן פעמיים ביום. רק שמחות.
 

ifatsa79

New member
גם לי פיצלו

והשד לא כ"כ נורא, מתרגלים לזה מהר מאוד ואח"כ זה הופך כחלק משגרת היום. אני הזרקתי 40 פעמיים ביום ועכשיו אני מזריקה 60 בבוקר ו- 40 בערב (אני שבוע 33 ועבר עברתי את ה- 50 ק"ג)... אם את צריכה עזרה והסבר על ההזרקה אשמח לעזור, זה הופך להיות פשוט מפעם לפעם. פעם זה שורף, לרוב מוצאים את הנקודות שפחות כואב ושם מזריקים. מומלץ להזריק בבוקר בצד אחד ובערב בצד אחר כי נוצרים גושים ושטפי דם אבל אין מה להתרגש מהם.
 
לא נותר לי אלא להצטרף לדברי החכמה

של קודמותיי: הפיצול הוא הגיוני מבחינת השגת מלוא האפקטיביות של התכשיר, מה גם שככל שההריון מתקדם ישנה חשיבות רבה לאפשרות להגיב מיידית לכל סיטואציה שעלולה להיות כרוכה בהתערבות כלשהי (ניתוח, למשל). הזריקה אכן איננה כיף גדול, אבל המנטרה שלי בעניין זה ובאחרים היא, כאמור, "להפיל זה כואב יותר"... או במלים אחרות - אשרינו שיש לנו את הקלקסן, שבלעדיו היינו נידונות (חלקנו לפחות) לחיים עריריים וחסרי תקווה. אולי יעזור לך לחשב לכמה זריקות תזדקקי בסך הכל, ולמחוק כל יום שתי זריקות מהחשבון... אגב, אני ממליצה בחום ללמוד להזריק לבד, זה כל כך מפשט את החיים, ומנסיון - כשמזריקים לבד כואב פחות. עתליה
 
למעלה