בוקר טוב. למי התשובה?

בוקר טוב. למי התשובה?

אני מתעניינת אצל נגר בהקשר לקונסטרוקציה לתיאטרון בובות , לא שולחן. הייתי רוצה עם פרגוד שנפתח במשיכת חבל ותפאורה שמכסה אותי .רואים רק את הבובות. הנגר לא מבין אותי והאמת גם אני לא מבינה.מי יכול לעזור לי עם תרשים או מי יכול להמליץ לי על על אנשים או חברה שמכינים קונסטרוקציה לתיאטרון בבבובות? ואולי יש למישהו למכירה? אני צריכה מתקפל ונייד. תודה .

קונסטרוקציה לתיאטרון בובות

עץ חומר כבד ולא נוח! (לטעמי) אני ממליץ על קונסטרוקציה מתפרקת מברזל פרופיל 1.5 . בונים מעים סוכה ודואגים לבדים. לגבי אורך, רוחב, גובה תלוי בגודל החלון. לי יש מבנה של 2מ' לשני מפעילים ואחד שמשמש לעבודה בגנים של 1.2 מ'. המחיר בסביבות 2000 ש"ח...(חומרים+בדים+תפירה וכד') אפשר מבנה יותר נמוך שמניחים על שולחן. מקווה שעזרתי. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=PLAYIM

../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה.

אני יכולה רק להוסיף שאם רוצים סתם פרגוד- ללא קופסא, אפשר להשתמש במתלים של בגדים שנראים כמו מסגרת גדולה על רגליים, ולתפור לה מסך. אפשר גם לעשות מסך אחד קבוע ועליו וילונות וילונות כדי להחליף תפאורה באמצע ההצגה, וגם אפשר לעשות בו חורים מכוסים כדי להוציא מבעדם את הבובות לפעמים

נגהלי

New member
את מתכוונת לזה?

אם כן- שלחי לי מסר. נגר לא יבין אותך, כי לא עושים את זה מעץ. התיאטרון שאת רואה בתמונה, מתקפל לונייד ומאוד נוח לעבודה.

נגהלי

New member
סליחה, בתמונה לא רואים את המסך

שנפתח. בכל אופן- המסך עשוי מבד קטיפה בצבע זהב ונפתח במשיכת חבל (מחובר לגלגלת). בנינו את התאטרון כך שיתאים גם למסך צלליות (כמו שאת רואה בתמונה).

וואו איזו הענות,תודה רבה לכם.

נגהלי תוכלי לשלוח לי שירטוט... או מידות ...זה לא חוצפה לבקש? 2,000 ש"ח ממש לא בתקציב שלי מבחינתי זה הון תועפות. תודה על ההענות אך חשבתי להקציב עד 1000 ש"ח כולל בדים. זה מציאותי? תפוז תודה לך על ההסבר אך למען האמת לא הבנתי אותו היטב,תוכלי לפרט? או תמונה ממחישה. הנסיך הקטן

הנה, לכזה מתלה התכוונתי.

אם את מותחת עליו בד ומחזקת מכל הצדדים- זה מסך קבוע, ואם את תופרת רק מלמעלה ומחברת ללמטה מוט עץ/אלומיניום, את יכולה להשליך אותו מאחורה קדימה והוא נמתח והתפאורה מתחלפת ברגע. אפשר לעשות "ספר" של תפאורות עם כל הסצנות של הצגה מסויימת. לכל הצגה יהיה ספר משלה. עם עושים בבד חור, אבל מכסים את החור בבד שתפור רק מלמעלה- כך שהוא תלוי מעל החור, אפשר ליצור חלון מוסתר דרכו הבובות צצות ברגע של הפתעה או כמו מתוך חור באדמה וכד'. בד|כ הבובות ייפעלו מעל למסך.

נגהלי

New member
הנה התרשים באדיבות בעלי

החדשות הרעות הן: שאם זה התקציב שלך- לא נראה לי שתוכלי לעמוד בו. בכל מקרה בהצלחה רבה- ותתחדשי
הערה קטנה- כאשר אנו מחליטים על תפאורה וכד'- אנחנו "בונים" על מס' הצגות שיכסו את הוצאו התפאורה. גם כשחושבים על מבנה תיאטרון, צריך לחשוב תוך כמה הצגות יכוסו ההוצאות.כמובן שתוכלי לבנות לך מתקן קטן יותר אשר יהיה על שולחן ועלות תהיה נמוכה משמעותית. הרבה הצלחה- דקלה. (אשמח לראות את התוצאות)

תודה רבה נגהלי ותפוז.

התרשים קצת קשה לי להבנה אך חן חן על ההענות. תפוז הרעיון מקסים אך יש בעיה עם השינוע של המתקן. תודה לכן אשמח לקבל עוד רעיונות .

תודה רבה לך אילן זאת הקונסטרוקציה

שרציתי באפשרות האחרונה שהעלתה רק שאלה נוספת, איך מקפלים כל חלון לחצי כדי להקטין את הכל ושיכנס לאוטו? תודה רבה לכולכם יופי של הענות תודה.

תנסי לשלב את בין שתי הקונסטרוקציות.

אני לא אצליח להסביר לך בכתב איך. בזמנו, כשהייתי צעיר, אבא שלי ואני עשינו נסיונות על קופסאות גפרורים בתור מודל, קיפלנו לפה וקיפלנו לשם עד שהבנו איך בונים תיאטרון מתקפל. השתמשתי בו כשהופעת בימי הולדת |(זה היה לפני 200 שנה) אחר כך תרמתי את הקמסטרוקציה לגן של בני הבכור. בהצלחה. אילן

למעלה