בוקר טוב, למרות זוועות יום האתמול

yaeli4

New member
בוקר טוב, למרות זוועות יום האתמול

מקווה שכל אנשי הפורום בסדר, וגם כל יקיריהם ואהוביהם. עד כמה שזכור לי, אין מבינינו ירושלמים, אבל בכל אופן, רוצה לדעת שכולם בסדר, אז אני אשמח אם תתפקדו. עצוב לי נורא מה שקורה פה. אני מוצאת את עצמי חרדה לילדים נורא. שרק יהיה לנו יום שקט יותר, ותודה לכל מי שהגיב לי בשרשור לגבי אור.

פרח 11

New member
בוקר טוב

אכן אחרי אתמול הבוקר לא משהו... גם אני מאוד מפחדת מהמצב עד כדי כך שאני כמעט ולא יוצאת מהבית לקניון וכד', תמיד יושב לי בראש הנושא הזה כאשר פתאום בא לי לצאת לקניון ואז מוותרת. שיהיה המשך יום טוב לכולנו ושנשמע רק בשורות טובות. אמן.

rolan

New member
בוקר טוב למרות ואף על פי

יהיה לזה סוף פעם, יהיה! שיהיה לכולם יום מוצלח, עד כמה שניתן... ודווקא יש לנו ירושלמית - פרי השמיעי קול!!!

פרי השמיעי קול../images/Emo124.gif

אכן גם אני זוכרת שפרי ירושלמית,מקווה ששלום לה ולבני משפחתה. זוועה פשוט זוועה אני חייבת להודות שהחרדה שווה אלי.....רוצה שהבן הגדול ישתחרר כבר,אחרי השקט היחסי הצלחתי להרגע ושוב החרדות והפחדים מציפים אותי. אמנם נשארו עוד כחודשיים אך הימים האחרונים גורמים לי למחשבות וסיוטים. לכולם יום שקט

אני כאן

הכל בסדר. ליקיריי ולי שלום. ישנתי בזמן המקרה שארע ולמעשה רק היום בבוקר נודע לי המקרה. צריך לשים לדבר הזה סוף איך שהוא אך נראה שכמעט ולא נעשה דבר למען בטיחות העם.

*יערית

New member
בוקר קשה../images/Emo16.gif

בוקר שמשתק .... כ"כ הרבה הרוגים מאז אתמול...וכ"כ הרבה פצועים קשה... די! בוקר טוב

עלמה 3

New member
בוקר טוב לכל יושבי הבית ../images/Emo141.gif

לילה ובוקר נוראי, עד שכבר היה קצת שקט ורוגע.. שוב לחזור לסיוטי הבוקר בישוב שלנו... שעתיים נסיעה , לעבור את הבדיקות הבטחוניות והמחסומים. כמה קשה כמה כואב , עוד פיגוע ועוד פיגוע, באמת מתי זה ייגמר
דיייייייייייי ! בוקר טוב ובשורות טובות. עלמה

blonda3

New member
לפני שבוע../images/Emo59.gif../images/Emo5.gif../images/Emo16.gif

היו לי תחושות רעות
ואמרתי לחברות שלי שיש לי תחושה שעומד לקרות משהו רע..איזה פיגוע גדול
. והוא לא קרה....
אז אתמול זה קרה.
לא ראיתי טלויזיה לא הקשבתי לחדשות.
(לא רוצה לראות זוועות) הלכתי לאסיפת הורים ובדרך במקרה שמעתי ברדיו שנהיה פיגוע.... המשכתי בחיי "כרגיל". הלכתי לישון מאוחר. קמתי בתחושה. כבדה. עם סימן שאלה של מיהם האנשים שנפגעו.... הרגשה מוזרה. מה שהעסיק אותי הבוקר - זה שלבת שלי הקטנה אין עדיין חברים בגן החדש. שכאשר היא באה לגן אף ילד לא רץ לחבק אותה כפי שהיה בשנה שעברה, שהיא נכנסת עם הגננת.... ורק רוצה להתנדנד בנדנדה שבחצר, שאני חוששת שהיא תהיה בודדה וכבר מחפשת לה אופציה לגן אחר...(מהר מידי אני יודעת). שבשנה שעברה קיבלו אותה, עטפו וחיבקו אותה
אהבו אותה בגן
-היו לה חברים וחברות...
והשנה-גן חדש ואין לה אף חבר/ה בגן (עדיין) אז זה מה שמעסיק אותי... בשעה שבמקום אחר-אנשים עסוקים בפיגועים ובתוצאותיהם.
ועדיין-כל אחד עם המועקות שלו. בוקר טוב שיהיה....

*יערית

New member
פרופורציות תמיד מתבקשות

אצלי במיקרים כאלו.....אני שוכחת מה היה קשה לי ומכביד לי ומעיק לי.. ילדים נרצחים,אנשים נשים וחיילים זה קשה מאוד..יותר מכל!

blonda3

New member
../images/Emo10.gifסליחה על האייקון../images/Emo13.gif=../images/Emo10.gifאתמול זה

קרה-יצא לי בטעות
..במקום
מתנצלת....

בלונד יקירה

דברי עם הגננת ,חלק מתפקידה הוא לחבר בין הילדים החדשים ולתת להם הרגשה טובה. אל תהיי עצובה ,את יכולה לדבר עם אחת האמהות של הבנות ולהזמין לאחה"צ,שהבנות תפגשנה,גם את יכולה ליזום.

למעלה