בוקר טוב למשתפרת ולכולם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב למשתפרת ולכולם

לא שוכחת לבקש עבורנו המון בריאות ונחת.

ברוכה הבאה
למשתפרת שהצטרפה לחברה החמודה שלנו. אני מקווה שבזכות המשתפרת גם אני אשתפר.

ספרי לנו מה שבא לך, מישלך, מה שאת רוצה.
שולחת לך פרחים ליום בואך.
מקווה שתכתבי הרבה מפרי מקלדתך.

חיוכון:
גבר נשוי התעכב ערב אחד לאחר שבילה במיטה עם המזכירה שלו. לאחר שסיימו, הבחין כי בלהט התשוקה, המזכירה השאירה לו סימן היקי גדול על הצוואר.
הגבר שבר את הראש מה הולך הולך להגיד לאשתו.
כשנכנס הביתה, זינק עליו הכלב המשפחתי באהבה. הגבר ניצל את ההזדמנות, נפל על השטיח והעמיד פנים שהוא מנסה להדוף את הכלב.
כשקם, סידר את בגדיו ואמר לאשתו: "מותק, תראי מה הכלב עשה לי בצוואר!"
"זה עוד כלום", השיבה האישה ומיהרה לפתוח את חולצתה, "תראה מה הוא עשה לי בציצים"...

יעלי

בוקר טוב

הדסה, תודה על ההתייחסות למה שקורה לי ותודה בכלל על החברות בינינו.
יעל'י, כולנו זקוקים לברכה היומיומית בקשר לבריאות, אם לא עוזר, זה גם לא
מזיק,
ברוכה הבאה המשתפרת.
כתבתי שאבדוק אם לדרוש החזר ממחסני השוק, או מהעובד, שבגללו נעלמה
לי עגלת הקניות, חשבתי שאהיה מוצפת פה בעיצות וזה לא קרה, אני עדיין
לא יודעת מה להחליט.
היום שוב אצא מהבית לסידורים הכרחיים, אני מקווה שאחזור פחות מותשת,
אתמול הייתי ממש במצב רע מבחינה פיזית ונפשית.
שיהיה יום נעים לכולנו.

מינהר

New member
ציפי, הצטערתי מאוד בשבילך על היחס

המזלזל של העובד כלפי העגלה שלך. הוא לא טרח להשיב אותה למקום ונתן לה להדרדר.
לדעתי כן כדאי לך לדבר עם הנהלת הסופר לאור הסרטון.
בטוח שיגידו שהם לא אחראים וכו, אבל עובד שלהם כן צריך להגן על רכוש הלקוחות שלהם. אולי יממנו לך עגלה חדשה. אולי לא. שווה לנסות.

מינהר

New member
מאוד מצטערת לספר לכם שהעינים שוב מציקות לי.

בפגישה הייתי אחרי רופא עינים, שנתן לי סטרואידים לעין. הם מזיקים, אבל לדבריו היו הכרחיים.
אני חושבת איזה דבר שמח לספר לכם לאיזון- אז הבן שלי שבקוריאה בקש שאשלח לו במחשב תמונות מן הילדות שלו. אלבומים יש. אני הולכת לחפש.

מינהר

New member
יעלי, אני נהנית מן הבדיחות שאת מביאה,

ושמחה שהיה לך מופע טוב בצורן.

בוקר טוב לכולן ! ציפי ,

אם את באמת מצפה לעיצס של "נשים זקנות " , אומר את דעתי והיא כדעתה של מינהר ששווה לנסות , אין לך מה להפסיד . עם זאת , נראה לי שאם זה היה קורה לי , הייתי מנסה בירור קצר עם מנהל הסניף , ועוברת לסדר היום , קרי , חוזרת הביתה וכל הדרך מקטרת לעצמי ומתכננת איך לנהוג שלא יקרה שנית . בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה , תמר .
יעלי , מה קורה עם המשפט שלך , האם התיעצת עם עו"ד ? מה תאריך המשפט ?

הדסהש1

New member
צהריים טובים..חזרנו מביקור אצל אבי..מצבו טוב יחסית

ציפי אני חושבת שאת חייבת לדרוש ממנהל המקום שיפצה אותך על האובדן העגלה..
אבל הוא יסרב את יכולה לומר לו שההתנהלות של העובד היתה שגויה..
יש היום עגלות זולות וטובות..המשך יום טוב....

צהרים טובים

חזרתי לפני שעה מסיבוב הסידורים החשוב שלי, תרופות חודשיות של אורי ושלי בקופ"ח, לא יאומן, לקחתי מס' מהמכשיר, אפילו לא הספקתי להתיישב ולנוח
מהדרך, כבר קראו לי בכריזה, משם לסניף קופיקס הקרוב, קניתי כמה דברים
טעימים וקיבלתי מתנה 2 תיקי גב צבעוניים, שאין לי מושג למי מצאצאי אתן אותם,
אז זהו, הידיים כבר היו מלאות וויתרתי על לעבור דרך מחסני השוק ולקנות כמה דברים, אולי אחה"צ אעשה את זה וגם אתפוס שיחה עם המנהל ו/או הסגן,
מינה, תמר והדסה, העצות שלכן ממש תואמות להחלטה שלי,הדסה, בעניין
העגלה, אני לא אקנה עגלה שהיא סגורה מבד ושיש לה רק 2 גלגלים, ראית
את התמונה שהכנסתי לפני שבוע, כזאת עגלה אני צריכה, היא גם משמשת
אותי כהליכון וגם בגלל שהיא לא סגורה, מרשים לי להכנס איתה לסופר, כי אני לא יכולה להסתובב עם העגלות הגדולות של הסופר, זה מכאיב לי בידיים ובכתפיים,
עגלה כזאת עולה בסביבות 150 ש"ח, הזמנתי בחנות שכבר כמה פעמים
קניתי בה עגלות ואני מקווה שזה יגיע בהקדם, אגש אל מנהל הסניף עם
הקבלה ואולי אצליח, אם לא, אפנה לשירות לקוחות, מחסני השוק, זו חברה
ענפה והגונה, אם לא מנסים לא מצליחים.
אז כמובן שאני כבר אחרי מקלחת ועכשיו אורי הגיע עם המטפל הסתום,
איו לי מסרק שאפשר לעקור לו שיניים, אבל יש לי לוח שנה ואני סופרת את
הימים עד לחזרתו של המטפל הקבוע, בדבר אחד שני המטפלים כן דומים
ובעצם כל המטפלים שהיו לאורי עד היום, מסריחים מזיעה, הבית סגור,
המזגן עובד ואי אפשר לאוורר, אחרי שהוא הולך, אני מרססת עם מטהר
אוויר.
שיהיה יום נעים לכולנו

yaely2

New member
מנהל
שלום חברים, שייקה הרי גם נכלל.

שוב ברכה, אני אנדנד לריבונו של עולם עד שייתן לנו בריאות ונחת.

היום בשעה 4:30 יש לי תור ברחוב הרצל ר"ג, לאורולוג, מקווה שאני אספיק גם לשיעור ברידג שמתחיל ב 5.

מוכרחה לספר לכם איך גנבו לי עגלה יקרה יקרה, היו לה 4 גלגלים זוג אחד גדול יותר וזוג שני קטן, כדי שיהיה לי נוח לעלות במדרות, אז לא הייתה מעלית בבנין.
זה היה לפני כמה שנים. נכנסתי לחנות של מאפים מול השוק בפ"ת, רק לשאול ואכן רק שאלתי, יצאתי, עגלה מלאה מצרכים עד גדותיה, רצתי ימינה רצתי שמאלה ו..כלום.

העגלה השניה שלי נגנבה בהיפר דודו, עגלה בת 2 גלגלים וטובה, לא זוכרת אם היו בה מוצרים או לא.

בפעם השלישית קניתי בשקיות כי בדרך מתל אביב הביתה החלטתי לקנות בשוק.
זו הייתה עונה שבה העגבניות עלו 12 ש"ח לקילו. מאחר והעגבניות היו המרכיב העיקרי שלי בתפריט קניתי 4 קילו. ככה עם 2 שקיות בכול אחת 2 קילו הלכתי לדוכן אחר לבחור ירק אחר, שמתי את השקיות ליד הרגלים שלי והם נעלמו. הייתי צריכה לחזור לדוכן העגבניות ולקנות שוב.

תמר יקרה, המשפט היה ב 21 ביוני, המפקחת אמרה כו הזמן שהוועד מתנדב, ולכן היא מתחשבת בו. אני הגשתי דו"ח שחברה שלי הכינה, היא מנהלת חשבונות ועבדה בבנק איגוד מעל 30 שנה. כול קבלה שהייתה לנו שניתנה לנו ע"י בית המשפט הזה (מה שהמפקחת קיבלו מהוועד) הכנסנו בשורה כמו הפרוט בבנק.
לאחר שהחברה שלי סיימה הלכתי לרואה חשבון בבניין התאומים רמת גן, רואה החשבון עבר על הדו"ח חתם ואישר שחסרים 5,250 ש"ח.
את כול זה היגשתי, המפקחת הזה לא קראה את החומר, הגיע למשפט טבולה רסה, ואמרה לי בדו"ח שהיגשת יש יותר הוצאות מהכנסות ולכן לא יכולה להיות מעילה. אני מנסה לדבר והיא אומרת לי: נותנת לך זמן עד סוף החופש להסביר לי את הדו"ח שלך.
כדי שתבינו, נכון שהיו יותר הוצאות מהכנסות, אבל הסכום ההתחלתי גבוה. למשל אני יכולה לצאת מהבית עם 2,000 ש"ח לקנות ועוד לקנות רק הוצאות ולחזור הביתה עדיין עם כסף.

זהו, אני מוכרחה לסיים את ההסבר למפקחת עד 1 בספטמבר, ניסיתי לספר לנכדה של חברה, ילדה בת 12 והיא הבינה תוך דקה את מה שהמפקחת לא תפסה.

המפקחת היא גם השופטת. אלה שופטיך ישראל.

יעלי

הדסהש1

New member
ציפחי ויעלי אני מקווה ששתיכן בסוף תגיעו להסכם עם שופט ומנהל

הסניף...את העגלה שלקחו לך אני מכירה...לנו חש את העגלה הרגילה..
במכולת השכוה\נתית אנו יכולים להכניס פנימה ליד הקופאיות וללכת בפנים עם עגלה של המכולת...במכולת השניה יש שומר בפתח ששומר על העגלות...ובודק את הנכנסים...

לילה טוב

שוב תודה על ההתיחסויות לגבי עגלת הקניות, את העגלה שלי לא גנבו, העגלה
שלי הוזזה פעמיים, על ידי אותו עובד מעפן של הסופר, שבפעם השניה שהוא נגע בה, היא התדרדרה במורד ונעלמה מטווח מצלמת האבטחה,הם לא אחראים לשמור לי על העגלה כשאני שמה אותה בצד ונכנסת לקניות, אבל לדעתי הם כן אחראים
אם העובד שלהם פגע פה והזיז אותה לאמצע הרחוב ולא החזיר אותה למקום
שבו הנחתי אותה.

למעלה