בוקר טוב למתוקות בטח אתגעגע מאוד אך אני ייכנס לפעמים.המשך שבוע נעים.האוהבת מוניק
פ פלג^ר New member 30/7/01 #1 בוקר טוב למתוקות בטח אתגעגע מאוד אך אני ייכנס לפעמים.המשך שבוע נעים.האוהבת מוניק
מ מיכל לב New member 30/7/01 #2 מוניקי יקירה, תתעופפי לך ותבלי, תטעיני את המצברים וכמובן- חזרי. אז שתהיה לכולם טיסה מהנה (במיוחד לאפרוחון הקטן) ואל תשכחי להציץ מדי פעם. להתראות, אוהבת מיכל.
מוניקי יקירה, תתעופפי לך ותבלי, תטעיני את המצברים וכמובן- חזרי. אז שתהיה לכולם טיסה מהנה (במיוחד לאפרוחון הקטן) ואל תשכחי להציץ מדי פעם. להתראות, אוהבת מיכל.
D dominogrose New member 30/7/01 #3 מוניק מתוקתי!!!! ../images/Emo13.gif תהני ככל שאת יכולה , ותבלי בשביל שנינו!!! אני אף פעם לא יצאתי מהארץ...וגם בטח לא אצא בשנים הקרובות... (וזה לא שאני לא רוצה) אל תישכחי שכשתחזרי לספר לנו ה-כ-ל!!!!!! ביי לבינתיים מתוקה!!! אוהבת! סיון!
מוניק מתוקתי!!!! ../images/Emo13.gif תהני ככל שאת יכולה , ותבלי בשביל שנינו!!! אני אף פעם לא יצאתי מהארץ...וגם בטח לא אצא בשנים הקרובות... (וזה לא שאני לא רוצה) אל תישכחי שכשתחזרי לספר לנו ה-כ-ל!!!!!! ביי לבינתיים מתוקה!!! אוהבת! סיון!