בוקר טוב לסוף יולי

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לסוף יולי

מחר 1 באוגוסט תאריך משמעותי עבורי!!
זהו התאריך בו הפכתי לאמא בפעם הראשונה בחיי!!
ומאז חלפו 48 שנים...

מחר, נסגרים הרשימות לבחירות ועד הדקה האחרונה מתנהלים
המגעים לחיבורים השונים... ניראה שאורלי לוי אבוקסיס לא הביאה
את הנדוניה כפי שחשבו...

מינהר

New member
שפירא, ככל הזכור לי זבל"א וזבל"א אלה מונחים

משפטיים תלמודיים לצורך בוררות, כמו שכתבה מישהי כאן.
אני לא חושבת שילדים צעירים גם בביס דתי אמורים להכיר את זה, ודאי לא לצורך של להסתדר בזוגות. כאילו מורידים מונח גבוה לחיי יום יום, וזה לא נהוג.
אלא אם כן רצית למתוח אותם.

זה מונח מקובל בבית ספר דתי, ועובדה שהרב הסכים איתי.....

המקור הוא בנושא בוררות במשפט ושם צד אחד בוחר לו אחד וצד שני בוחר לו אחד ושניהם בהסכמה בוחרים שלישי, וכך יש שלושה בוררים ויש מי שיפסוק בבוררות. (חייבים שלושה, גם בבית משפט אין מספר זוגי אלר רק 1,3,5,7,9)

לדעתי, בכלל לא מדובר בבוררים, אלא לפי הנושא המפורט, מסתבר שכל אחד בוחר לו מי שייצג אותו (במקום עורך דין) והשלישי שמוסכם על שני הצדדים, הוא השופט.

במערכת הלימודים הדתית יש רק שניים והכוונה כמובן לזוגות-זוגות.....

נימה3

New member
אתמול קבלתי מהאורטופד

זריקת סטרואידים ישר לכתף ויש לציין שעשו את העבודה זו לראשונה לאחר חדשים עם כאבי תופת בחגורת הכתפים ובידים, ולילות ללא שינה. ישנתי רצוף וגם הבקר היה סביר. כל הכבוד לסטרואידים. בשבילי חגיגה.

הדסהש1

New member
מזל טוב ליוליקה.נימה הטיפול

בסטרואידים אי אפשר לטפל זמן ארוך..מאחלת לך שזה יעזור לתקופה ארוכה.לי יש בעיה במפרקים ולאחר שטופלתי בכל טיפול שאפשר היה צורך לנתח ולקבע לי את הקרסול.ועכשיו מתחילה לי בקרסול השני אותה הבעיה.מקווה שלא אצטרך לנתח.בנתיים אני חובשת את הקרסול.לגבי הבחירות נצאס לי כבר לראות את מה שביבי עושה.ממנה את אנשיו והם עושים הכל כדי למנוע את העמדתו לדין...זה מרתיח אותי.גם המבקר החדש עושה הכל למענו.

יוליקה

מזלטוף גדול ליומולדת של הבת, יש לי בעיה עם לברך או לחגוג לפני הזמן,
אבל אם כבר כתבת על זה, אז אני מוותרת על הקפריזה שלי,
מאחלת לך הרבה נחת מכל הצאצאים
תודה על ההתייחסות למה ששיתפתי לגבי יום שבת, את היחידה מכל הפורום
הזה שהגבת ואני מאד מעריכה את זה.

מינהר

New member
נימה, תרגישי טוב עם הכתף ובכלל. הסטרואידים--

כשצריך אותם אז אין ברירה. מה שאני זוכרת, שאמא שלי היתה מבקשת זריקות וולטארן נגד כאבים שונים בגוף, וזה עזר. עד שבשלב מסוים כבר לא עזר. ועברה להזרקת סטרואידים. בבית חולים, עם מסך, שראו בדיוק היכן להזריק.
אני מקבלת די קבוע סטרואידים לעינים. כשצריך, צריך.

נימה3

New member
אכן סטרואידים זה לא לאורך ימים אבל

תרופות אחרות אני מנועה. אז סבלתי כמה חדשים עד שזה מה שנעשה וזה בינתיים טוב עד לפעם הבאה.

למעלה