בוקר טוב לסוף פברואר

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לסוף פברואר

החודש הקצר ביותר השנה, שנה מעוברת עם 29 ימים...
הדאגה לעתיד ישראל רק מתגברת יום שני נחרוץ את גורלה!!
שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים!!

שרון א77

New member
בוקר טוב ליום שימשי נעים.

בעוד שבוע וחצי יחגגו את חג -הפורים,ואצלינו השבוע התחלנו להרגיש את חג -הפורים הקרב ובא, וזאת בזכות הנכדות שעסוקות בהכנת תחפושות ביחד עם אימא שלהם המוכשרת, שבכול שנה תופרת להם את התחפושות לפורים,והן עוזרות לה בהדבקות הקישוטים הנוצצים. (אתמול הם כבר קנו איפור ולק צבעוני עם נצנצים.)
&nbsp
השנה שתיהן גם משתתפות בהצגה שהכינו לחג-הפורים,ומתרגשות לרגל האירוע.
&nbsp
נקוה שהשנה גם יהיה מזג -אויר נאה בפורים,ושכול הילדים ייהנו מהתחפושות.
&nbsp
האם גם הנכדים שלכם בעיצומם של ההכנות לקראת פורים ?
&nbsp

הדסהש1

New member
עוד מעט צהריים.שמחה שהשבוע הסתיים

מקווה שהמדינה תחזור לשיגרה לאחר יום שני ומיחלת שהאזרחים יחליטו לעשות שינוי.גם מדינית וכלכלית אנו סקוקים לממשלה חזקה ויציבה.ושבבלפור תיכנס משפחה שפויה שלא נשמע כל פעם על עוד תביעה חדשה.זה פוגע בממונה על כל המדינה ורואים זאת בשטח.סה דאין תקציב גורם נזק לבריאות.ומקווה שהמצב לא יהיה קשה יותר.אתמול ראיתי כתבה שחייל גנב נשק מחבר כדי למכור שיהיה לו כסף לכלכלה.המשק לא נמצא עד היום צד שלישי העביר את הנשק לא יודע מי הקונה.לא לדהר על כך שתוספת לקצבאות לא נראה בקרוב .לשרים וחברי הממשלה יש כסף לתוספת של.משכורתם.וזה מקומם מאוד.ולקוסם יש כל יום הפתעות והבטחות מפה עד ???.אמר לאלה שיש להם רישום פלילי על שימוש בקאנביס שיפנו לרשויות כדי לבטל את האישום עדין אין חוק בנושא אבל ביבי אמר שזה יהיה אז תמהרו לפני שיירד לנו מהממשלה שתקום.

הניה 8

New member
יום יפה מלא שמש ותקוה לטוב, כל אחד רואה ,כואב, ושמח לפי

מה שיש לו ,ואין לו
אז על כולם הברכה
להרכיב את המשקפים הורודים

tamarsharoni

New member
צמעו סיפור

ביום שלישי גיליתי שאין לי מים חמים . מיד התקשרתי לקבלן שבנה לי את הממ"ד , שהוא גם אינסטלטור וכלבויניק] , הוא מיד בא עלה למעלה , בדק ואמר שהלך הדוד שמש ונתן לי מס טלפון של מתקין דודי שמש "נמרוד". סיכמתי איתו איזה דוד , איך יעמוד , מחיר ושעה . אחרי שעלה בדק וירד השאיר את הפועל שלו, מוחמד , להתקין והלך למשהו דחוף .כשגמר מוחמד להתקין ניגש אלי עם הטלפון והראה לי שצילם את הרעפים שחלקם הפוכים . בשביל 100 שח יהפוך לי אותם , שיהיו כמו שצריך כי אם ירד גשם הוא יחדור לבית . עניתי לו שיום קודם ירד המון גשם ואף טיפה לא נכנסה , גם צלצלתי לקבלן ושאלתי אותו האם ראה ביום הקודם רעפים הפוכים ונעניתי בשלילה . אמרתי למוחמד שאינני משלמת , הוא התקשר לבוס שלו סיפר מה שסיפר והבוס אמר לו להפוך את כל הרעפים ההפוכים ולא לבקש ממני גרוש , בכלל לא לדבר איתי , לעשות את עבודתו בשקט .כשסיים הוא נגש אלי , אמר שהפך את כל הרעפים ואני יכולה לתת לו כמה שאני רוצה . אמרתי לו שאינני רוצה , . אני בטוחה שהוא הפך אותם כדי לקבל ממני עוד כסף . אם יום קודם זה לא היה , וגשם כשירד, לא נכנס , רק הוא היה יכול להפוך את הרעפים . אחרי שהלך צלצלתי לבוס שלו סיפרתי לו את השתלשלות הענינים , והבוס סיפר לי שמוחמד התקשר אליו וסיפר לו על הרעפים ההפוכים ומה שענה לפועל . לדעתי גם הבוס הבין מה הבעיה . שבת שלום .

tamarsharoni

New member
מאיר השמיע קול , קוקוריקו תרנגול .

מישהו ראה , שמע , קרא את מאיר ?
מקווה שהכל בסדר איתו .
&nbsp

יוליקה

Member
מנהל

שרון א77

New member
תמר, עול הכבוד שעמדת על דברייך, ולא איפשרת לו לעקוץ אותך.

מאוד חבל שהגענו למצב שאין יותר אמון בהרבה בעלי מקצוע,
וגם הם מקלקלים את שמם הטוב של בעלי המקצוע הבאמת טובים והגונים שעדיין נותרו.
&nbsp
בעבר,הגיע אלינו טכנאי למכונת - כביסה חדשה ,ומיד אמר שהוא נותן לי אחריות 3 שנים למכונת הכביסה אם אשלם לו 750 ש"ח עבור אביזרים נילווים למכונת הכביסה.
שאלתי אותו על מה בדיוק הוא מדבר, והוא השיב:
1. עגלה שירכיב לבסיס מכונת הכביסה,
2. ימכור לי מכשיר נגד קצר ,במקום זה שהתיישן ותקוע בקיר כבר 4 שנים,
&nbsp
אמרתי לו : אני קודם רוצה להתייעץ עם מישהו בטלפון ,ומיד התקשרתי לידיד שלנו
שהוא חשמלאי מוסמך וגם טכנאי מכונות -כביסה,שהשיב לשאלותיי את 2 התשובות הבאות:
1. אין צורך בעגלה כי למכונת הכביסה כי מהדגם שקניתי, מותקנות כבר בבסיס 4 גלגלים.
2. המכשיר נגד -קצר שקניתי לפני 4 שנים עדיין בתוקף ואין צורך להחליפו .
בעת ניהול השיחה,הטכנאי שעמד לידי הקשיב לשיחה שהייתה על רמקול ,
ואמר לי:
"חבל ,את עושה טעות,כי לא יהיה לך ביטוח ממני ל-3 שנות אחריות,אלא רק לשנה אחת ,
אבל אם תתחרטי תתקשרי לטלפון שלי, ואגיע להרכיב למכונה את מה שהצעתי לך".
&nbsp
מנסיוני ,הם תמיד מנסים את מזלם בכול מיני תרגילים:
לפעמים מצליחים ולפעמים לא,
לכן קוראים לזה "שיטת מצליח ".
תמיד יש לנקוט בדרכים זהירות מפני כול הטכנאים שבאים לעקוץ.
וכול הכבוד לך תמר ,שבמקרה שלך את לא נפלת בפח, שניסה לטמון לך מוחמד.
&nbsp
&nbsp

למעלה