העוגה כבר מוכנה, מזמינה אתכם לקפה ועוגת פרג.
הנה המתכון.
העוגה מתאימה לתבנית מאורכת 35 או לשתי תבניות אינגלישקייק חד פעמיות.
החומרים
3/4 1 כוסות פרג טחון טרי (חשוב חשוב חשוב שיהיה טחון טרי ולא מהסופר). אני קניתי 200 גרם ואת העודפים הקפאתי
3 תפוחים ירוקים חמוצים לעוגה
כף גדושה צימוקים
חצי כף קינמון
3 כפות יין
כוס וחצי סוכר חום
כוס וחצי קמח
1 אבקת אפייה
3 ביצים
3/4 כוס שמן
י
ההכנה
קערה גדולה יש? מטרפה ידנית או כף עץ גדולה יש? מעולה! אתם בהחלט מסודרים [

]
חותכים את התפוחים לחתיכות קטנות ומערבבים עם היין, הצימוקים והקינמון. מניחים בצד.
מערבבים את החומרים בסדר הבא- ביצים, סוכר, שמן- מוסיפים את הפרג- את עיסת התפוחים- לבסוף את הקמח ואבקת האפייה (תמיד ממליצה לערבב את שניהם בכלי נפרד קודם)
מעבירים את הבלילה לתבנית (או מאורכת אחת בגודל 35, או שתי חד פעמיות מאורכות).
לתנור בחום של 180 עד שקיסם יוצא נקי והריח מציף את הבית!
קרם שוקולד.
4 כפות קקאו
5כפות מים
4כפות סוכר
30 גרם מחמאה או חמאה.
להרתיח עד שהסוכר נמס, לשפוך על העוגה כאשר הקרם עוד חם.
בתאבון.