בוקר טוב לסוף שבוע שלפני החג

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לסוף שבוע שלפני החג

אני חושבת שהפעם אנוח סוף סוף... בלי להתארח ובלי לארח...
אוהבת את המשפחה מאד, אבל לפעמים צריך מנוחה...
מקווה שיהיה לי מספיק כח לשתול את הפקעות...זה המון עבודה...

יוליקה

Member
מנהל
וואו!!! כוחי כבר לא במותני....

לא מצליחה להחזיק מעמד בשתילת הפקעות, חייבת להיכנס לנוח...
עד עכשיו שתלתי נרקיסים ויקינטונים... ולא סיימתי.... אני לא מאמינה...
מה קרה לי?? זה מה שקורה כשמשלימים 70???

נימה3

New member
יוליקה זה מה שקורה כאשר מאריכים ימים

במשך השנים אוספים כל מיני חוליים מריעין ובישין ואלה נותנים אותותיהם. גם אני כל כמה זמן (קצר) צריכה להתישב על כסא וזה למרות שיש לי כסא מטבח שאני משתדלת להשתמש בו כאשר אפשרי. בכל אופן שמתי לב שיותר ויותר אני מתעיפת ואם אני עושה כמה פעולות יותר מדי קשות מיד חשה בכך בכל הגוף עכשיו אני על כדור נגד כאבי גב, ועוד מעט אכנס למיטה ואשכב על נחש חימום. אולי יקל קצת על המצב. גם משתדלת לא לשכוח לצאת מהבית עם מקל הליכה. למרות המבטים התמהים של החברים המלוים אותי, כאילו שאני אמורה להיות זקופה לנצח.
בכל אופן יוליקה מקוה שתצליחי לשתול את הפקעות מקנאה בך על המוטיבציה שלך לעסוק בירוק הירוק הזה. זה כיף.

צהריים טובים

יוליקה, באמת רציתי לשאול אותך אם לשתול פקעות זה סוג של מנוחה,
אני אף פעם לא הייתי מי יודע מה חרוצה וזריזה, אבל תפקדתי, עכשיו,
בגילי המופלג, אני עושה הרבה דברים, כי אין לי ברירה, אבל הרבה יותר
לאט ועם הרבה יותר פסקי זמן למנוחה, אני גם פעם לא הייתי דחיינית,
היום כן, אני דוחה הרבה דברים ורואה שלא קורה אחרי זה שום אסון,
נימה, יש לי בקשה אליך, אם את יכולה לצלם את עצמך או את הכסא שאת משתמשת בו במטבח, גמני הייתי רוצה כזה דבר, אבל אני נמוכה ועם
כסא רגיל, אני לא מגיעה לשיש.
שבת טובה

חס וכרפס. אסור להשתמש בכסא !!!

כל התאונות של נפילה אחורנית על הפדחת עם פגיעה רצינית ועד מוות קרו מירידה מהכסא.

הכסא לרוב הוא בגובה 30 ס"מ וגם אם הצלחת לעלות, לרדת זו כבר בעיה, זה כמו לרדת שתי מדרגות בבת אחת, או יותר, תלוי בגובה המדרגות.

הפתרון היחידי לבתי מבוגרים, ואנחנו משתמשים כל הזמן, בסולם מדרגות. סולם נמוך כם 2-3 מדרגות רחבות ונוחות.
אחפש תמונה.
בבקשה, סולם 3 מדרגות במחיר 180 שקל, עוד תרומה לבטחון אישי ובריאות.

במשלוח ישיר באינטרנט עד הבית, או לחפש בחנויות חמרי בנין. (לא סולם רגיל בשום אופן, כי בו צריך לשמור על שיווי משקל)

https://www.workimhi.co.il/items/60...7-A9-D7-9C-D7-91-D7-99-D7-9D-ST-1029-Stainhel

מאיר , אני לא המתורגמנית של נימה , אבל

אני מאמינה שהתכוונה לכיסא לעבודה בישיבה ולא לטפס עליו .

נימה3

New member
ציפי יקרה, הלואי וידעתי לצלם את עצמי ולשלוח

אולי אבקש את עזרתה של נכדתי. אבל הכסא הזה הוא מלפני עשרים שנה אולי יותר. אני בטוחה שתכנסי לאיקאה או להום סנטר ותמצאי כסא גבוה למטבח. בהצלחה.
שבת שלום

יוליקה ונימה , חותמת על כל מילה שנכתבה .

על הכאבים , המנוחה התכופה כולל עקיפת מנגנון היכולות האישי והשבירה אחריו .
נימה שמעתי על נחש צפע , נחש שחור , נחש קוברה , נחש המכנסים , אבל על נחש חימום , טרם . אפשר תרגום בגוף הסרט ?
שבת שלום לכולנו והרבה בריאות , תמר .

שבת שלום, אני התחלתי כשקראתי שיום אחרי

גיל 70 אנחנו נמצאים בעשור השמיני לחיינו.

וזה לגמרי לא קל לסחוב על הגב שנים, בעיות, דאגות, אחריות, שמחות,חוויות,זכרונות , אובדנים, ועוד ועוד, ותחשבו על זה.

מאחלת לכולנו אריכות ימים עם כל הכרוך בזה, קל זה לא.

הדסהש1

New member
שבת שלום.לנו יש שרפרפ עם שתי מדרגות.אבל אני

לא מנסה אפילו לעלות עליו כי יש לי חוסר שיווי משקל.וגם בעלי מנוע לטפס על כיסא או סולם.במקרה הכי גרוע קוראים לנכד שהוא גם גבוה ולרוב לא צריך כלל סולם.
שתהייה שבת שקטה ורגועה..

שפירא

יש לי בבית סולם גבוה וגם סולם כזה, אני כבר כמה שנים לא מטפסת לא על
זה ולא על זה ובטח לא על כיסא, הכוונה היא לכסא שאפשר לשבת עליו ולעשות עבודות במטבח ולא לעשות את זה בעמידה, כדי לא להכביד על הגב והרגליים,
לפני 3 וחצי שנים, כשהייתי חודשיים עם גבס על הרגל, שאסור היה לדרוך עליו,
אחרי ניתוח, השתמשתי בכסא של המחשב כדי להסתובב איתו בבית וגם
הייתי עושה איתו עבודות קלות במטבח, ליד השיש, אבל זה היה לי קשה, כי אני נמוכה ואי
אפשר הרבה להגביה את הכסא הזה,
נימה, אחכה בסבלנות עד שמישהו יצלם אותך ותשלחי לי,
תודה לכם על ההתייחסות

עמידה ממושכת היא באמת בעיה

עברנו לשימוש כלים חד פעמיים כי אין כח לעמוד ליד הכיור לשטוף כלים.
כאשר אני מכין סלט ירקות או פירות למשל, זה רק בישיבה ליד השולחן במטבח אחרי שריכזתי את כל הפרודוקטים על השולחן.

גם הבעיה בשדה התעופה נגמרה.
מרגע שיש לי תעודת נכה בינלאומית אני לא עומד בתור, מסיעים אותי בכסא גלגלים עד השער ואם למטוס זה מדרגות, יש רכב מיוחד לכך, וזה בהחלט תורם לאיכות החיים.

גם בחנויות בארץ אני לא עומד בתור ולמי שלא מוכן לקבל אותי בלי תור, אני עוזב את המצרכים והולך.
נכון שיש לי מקל-כסא אבל אחרי 10 דקות הגב נשבר.

נימה3

New member
מאיר אני רוצה לספר לך ולחברים כי

יום אחד לפני כמה שנים עליתי על סולם כזה קטן של שני שלבים כשירדתי החמצתי את המדרגה הראשונה נפלתי יפה מאד על הגב והגעתי עד המיון. כך שצריך להיזהר בכל מקרה. נחש החימום הוא פשוט כרית חימום שמחממים במיקרו היא תפורה מאורכת בצורת נחש רכשתי אותה בסופרפארם.
הכסא שאני מדברת עליו יש לו גם ריפוד ואפשר גם לשבת עם רגל אחת על הרצפה או להניח רגל אחת על שלב שנמצא בתחתיתו. מאד נח ולא מסוכן בכלל.

למעלה