בוקר טוב לסוף שבוע

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לסוף שבוע

מחר לפני הצהריים, אני נפגשת עם בני המחזור שלי מבית
הספר היסודי ברמת גן.
אנחנו נפגשים בכניסה לרחוב של שבו שוכן בית הספר... ומשם נצא רגלית לסיור
בכל מחוזות ילדותנו שמסביב לבית הספר....
אם וכאשר יהיו תמונות אציג בפניכם...
כולנו בני 69... מחזור ילידי המדינה... עוד שנה נחגוג עם המדינה 70.
אנחנו הילדים שהביאו את הנצחון ב-1967 כשהיינו בני 19...
איבדנו חברים בדרך במלחמות ישראל...
ומחר ניזכר בכל מחוזות ילדותנו.

הדסהש1

New member
יוןליקה תהני מהסיור הנוסטלגי....

יוליקה

Member
מנהל
איפה המשטרה??? איפה הממשלה???

תגידו לי???? איפה כל החילונים??? אתם רק יודעים לצעוק???? איפה כל אנשי כפר תבור למה לא גירשתם אותם עם מקלות ואבנים????
איפה משטרת ישראל???? שר הביטחון אמר : חצו קו אדום...
רק עכשיו חצו קו אדום:???? הם כבר כיסו את כל המדינה עם הקוים האדומים שלהם....
זה כבר לא שמאל וימין.... איפה כל הימין השפוי שמשרת בצבא???
עד מתי תשתקו???
מפכ"ל המשטרה!!! תפסיק להיות כזה סלחני וסובלני כלפייהם!!
תמלא את בתי הכלא עם המנהיגים שלהם...ואם יפגינו שוב תפעילו את החצציות נגדם!!! בשביל מה קיימות החצציות לא בשביל לפזר הפגנות???
דין פורעים חרדים כדין פורעים ערבים - די לסלחנות וסובלנות!!
אנשים שמכנים את כוחות הביטחון נאצים והיטלר - אינם יהודים ואין להם
יותר מקום בקהל הישראלים - בוז לכל חברי הכנסת החרדים שאינם מגנים אותם ובזה נותנים להם יד להמשך פעולתם....

כללית, את לחלוטין צודקת

השר האידיוט משחרר אמירות פופוליסטיות בלי להתכוון לעשות שום דבר , הרי הוא פודל של ראש הממשלה כמו עוד כמה פודלים שמבינים שאם יעשו משהו שלא לטעמו של נתניהו, הם יעופו כמו טיל, ואז הלכו ההטבות, הכבוד, הכסף, המעמד......

המפ"כל הטיפש שאיננו שוטר לא יפעל נגד חבר מרעיו

הכלל טמון בבסיס כל ההתנהגות הציבורית של הפוליטיקאים המסואבים שמכרו את המדינה לחרדים ולמתנחלים שתמיד החילוניים צריכים לציית לדרישות החרדים המחרידים ואף פעם, מעולם לא להיפך.

אז הקצין לא יתלונן בגין הסתה לרצח כי הוא יודע שמחר יעיפו אותו מהצבא בכל תואנה שהיא כיוון שכבר מזמן הדתיים שולטים בצבא והרמט"כל וקציניו הם סתם מריונטות.

המפ"כל כמובן שלא ייזום שום דבר שבניגוד למצפונו הדתי/התנחלותי אלא אם יכריחו אותו. מי יכריח אותו ?
ראש הממשלה שהוא עבד נרצע לחרדים ולמתנחלים כשהוא אוחז בקרנות מזבח כסא ראש הממשלה והורס את המדינה, עלא-פאטה, מה איכפת לו? את המליונים שלו הוא עשה והוא יכול לנסוע לכל מדינה מערבית ולחיות שם ברווחה ולהשאיר את המדינה מתפוררת והחזון הציוני נעלם.....

ולא לדאוג לחרדים, הם ימשיכו לנהל את המדינה, ילכו וישתלטו עליה בחסות הפוליטיקאים ולא יעשו להם שום דבר עד הסוף המר.....

איך גנבו לי את מולדתי.......

למעלה