בוקר טוב לסוף שבוע

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לסוף שבוע

תושבי תל אביב כועסים שלוקחים להם את החניה באדום לבן בלילה
ואת החניה על המדרכות....
אבל שוכחים שבעיר ללא הפסקה יש גם הולכי רגל...
ואיך תעבור אמא עם עגלת תינוק, או נכה עם כסא גלגלים....

הדסהש1

New member
בוקר אור אני רואה את התופעה גם

בעירי יהוד.עיר שגודלת בצעדי ענק.וחניה אין.כי בעיר הותיקה רוב התושבים מבוגרים ונהפכו לנכים והחניות לנכים הם רבים.כך שחונים על המדרכות.ואני שהולכת הם מקל צריכה לרדת לכביש כדי לעחות למדרכה.לפעמים באים מהשיטור המקומי לתת דו"ח .זאת בעיה כלל ארצית.שבת שלום לכולם.

מינהר

New member
שרון, אהבתי את התגובה שלך בעניין הגיל

השלישי. אבל חבל שאת לא כותבת את הפוסטים שלך בתכתובת של היום. רק במקרה ראיתי, ואני חושבת שגם אחרים לא מחפשים ביום אתמול או שלשום.

tamarsharoni

New member
לפני כשלושה שבועות בערך היה שבוע הספר .

קניתי שלושה ספרי ילדים ב100 ש"ח .
לציונה יש רק כנף אחת, של נועם חורב .
החתול קרמר לומד לשחות , של מאיר שלו .
הכינה נחמה , מאיר שלו .
כשחיפשתי מקום בשבילם כך שבן השש וחצי יוכל להגיע בכוחות עצמו , מצאתי עוד כמה ספרים בסיגנון דומה של חרוזים ומשקל תואמים , כמו "עלילות פרדיננד פדהצור בקיצור" , של אפרים סידון , "דירה להשכיר" ו "המפוזר מכפר אז"ר" .בן השש וחצי מאוד אוהב לשמוע אותם ואני אוהבת לספר לו ונהנית בעצמי מהיופי .
למי שיש נכדים בגיל המתאים , או צריך/רוצה לקנות מתנה , אני מאוד ממליצה .
ודרך אגב , אמש מצאתי עצמי לוקחת את קרמר החתול למטה , לקריאה שלפני השינה , לעייף קצת את העיניים . שבת שלום גם לכם .
נ.ב. למי שאינה מכירה את הספרים הנ"ל , אפשר להכנס לסטימצקי או צומת , לשבת ולקרוא , בלי לקנות . אני בטוחה שמי שאוהבת ספרי ילדים בסגנון הזה מאוד תהנה .
ואפרופו, מי שאוהבת/מאד תהנה , איפה מאיר שפירא לאחרונה . מקווה שלא חולה חלילה , אולי טס שוב לתצפיות ?
ושוב, שבת שלום לכולנו ורק בריאות . תמר .

tamarsharoni

New member
ולמי שחושד בניגוד אינטרסים או פרסום ,

לא , אין לי , לצערי , שום חנות ספרים או בית הוצאה לאור .סתם אוהבת ספרי ילדים מחורזים .

יוליקה

Member
מנהל
יש לי 2 נכדות שהן קוראות בלי הפסקה

הגדולה בת 13, קוראת מגיל 6 ללא הרף...
אחותה בת 9 כנ"ל... כעת היא קוראת את הארי פוטר
אחרי שקראה כבר את כל הספרים שהזכרת לעיל...
יש להם אח בן 3 והן מקריאות לו ספרים שיש להן מאז
שהיו תינוקות...
וזו תוצאה שהגבלת טלויזיה לשעה ביום!!!

tamarsharoni

New member
משתתפת בצער הפורום .

שפירא , כשמכריזים על אדם שמת , כשהוא עדין בחיים, קרי הכרזת שווא, זה סימן לאריכות ימים . מה קרה ? חשבתי שאתה מיסודות הפורום , צר לי שאתה עוזב , אבל כפי שנהוג להגיד : רצונו של אדם כבודו . מאחלת לך , לאשתך ולכל המשפחה הרבה בריאות ורק טוב , תמר .

tamarsharoni

New member
אצלנו לא מגבילים מסך , והתוצאה בהתאם .

שנים היו תולעי ספרים וכעת לא פותחים ספר . אמרתי לכלתי שתאסור מסך אלא לשעתיים ביום , שתשתמש במסך בשעה שהיא נחה , כשנוח לה , כשמשחק לטובתה . ובעצם זה מה שהיא עושה , נוח לה שכל הילדים 4 במספר , כל הזמן במסך . [גם לבן שלי זה מאד נוח].

נימה3

New member
היום הבת שלי באה ועזרה לי לסדר את

ארגזי המצעים. יש לי שנים. מסתבר שהיו שם דברים שמאד הייתי זקוקה להם ופשוט שכחתי מקיומם אצלי בארגז, ורכשתי חדשים. כזו היא הזיקנה יש לה דברים רבים לא נחמדים אחד מהם הוא השיכחה.
אבל אני לא בוכה על חלב שנשפך. מוציאה כסף לריק. כפרה.
באשר להרגלי צפיה בטלויזיה אין לי מה לתרום לדיון אין לי נכדים קטנים והנינים מפוזרים וכשבאים אלי יש להם עיסוקים אחרים. מה שהם עושים בבתיהם זה שלהם ובאחריות הוריהם.
שבת שלום

יוליקה

Member
מנהל
אני ממש מצטערת לשמוע

אבל רצונו של אדם כבודו.
מצטערת לשמוע שכך אתה מרגיש!

הרגשתי שאני צריך להבהיר, וזאת בלבד.

אמנם נכון , מכיוון שאני שנים רבות בפורום, פשוט התנהגות של אנשים מסויימים נמאסה עלי. ואני חש מחוייב להבהיר מדוע ולמה.

שרתתי בצהל סדיר מילואים וקבע וקבלתי יחס ראוי.
אני השריד האחרון מ-"כיתת השועלים", כל חבריי נהרגו בקרבות (ויש לזה תוצאות עד היום), השתתפתי בארבע מלחמות ובפעולות גמול.
שרתתי במשטרה 30 שנה וקבלתי יחס ראוי אפילו מעבריינים כבדים, כי יחס גורר יחס.
ב-20 השנים האחרונות אני סופר (14 ספרים, אפשר לראות באתר bbooks.co.il בחלונית לכתוב "מאיר שפירא").

מעולם לא פגעתי בפורום אישית באף אחד גם אם היו ויכוחים נוקבים, חשבתי שכגבר יחיד בפורום אני רק יכול לתרום בנושאים שונים.

אלא שמידי פעם בא למישהי הג'ננה ומחליטה לפגוע בי אישית כאילו הייתי איזה טוקבקיסט עלוב.
אז אפשר לסבול אולי פעם פעמיים, אבל לא כאשר זה חוזר על עצמו מידי פעם, משך שנים וכאשר מנהלת הפורום מגיבה בענין, באים אליה בטענות שהיא מגוננת עלי. וגם זה מעליב.
ומה אני יכול לעשות מול התנהגות כזו ? להחזיר ? בחיים לא, אני לא מתנהג ככה.

זה למה.
זה הכל, הבהרתי עבור הבודדים ש-תהו.....

למעלה