בוקר טוב לסופ"ש האחרון של חופשת הקיץ

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לסופ"ש האחרון של חופשת הקיץ

הקיץ, עדיין לא הסתיים....
אתמול הגיעה הספה החדשה, הוצאתי לרחוב
את הספה הישנה, והודעתי בדף היישוב בפייסבוק
כי הספה ברחוב, הבוקר כבר אספו אותה למועדון הנוער!!

נימה3

New member
הנוהג הזה של להוציא דברים לרחוב

נדמה לי שיחסית הוא די חדש. פעם לא היו משאירים ברחוב היו מזמינים אלטע זעכן או מוסרים או זורקים. היום אני רואה גם ספרים גם כל מיני רהיטים ומה שמוזר שבדרך כלל הם מיד נעלמים
תתחדשי על הספה החדשה.
אני חושבת שכבר לא אחליף רהיטים.
וכשאני מסתכלת על הקירות אני חושבת שדרושה איזה רפורמה עליהם אבל המחשבה על הבלגן שזה יוצר אני מיד מסלקת את המחשבה הזו.

יוליקה

Member
מנהל
הוצאת הספה לרחוב, היתה לפי בקשת

ועד היישוב... ומתואם איתם

tamarsharoni

New member
בקשר להוצאת ציוד למדרכה .

אצלנו , בעיר הקודש באר שבע , הנוהג הזה מקובל כבר יותר מ20 שנים . כל מוצר שהוא במצב שמיש אך בעליו לא זקוק לו יותר מוציא , תמיד יש מי שיכול להשתמש בו . לפעמים מגיעים גם האלטה זכנים [ בדואים עם טנדר] ואוספים . אצלי בבית יש ספריית במבוק , שאספתי ברחוב לפני יותר מ20 שנה . היא עומדת עדיין , אחר כבוד , בחדר המחשב . ובאשר לספרים שאתמול דובר בהם . באחד מרכזי הקניות השכונתיים ראיתי ארון ספרים , עם ספרים וחוברות , ושלט שאומר שכל אחד יכול לקחת איזה ספר שמענין אותו , ואם יש למישהו ספרים או חוברות שאינו צריך , הוא מוזמן להכניס לספריה . הכל בחינם כמובן . ואפילו ספסל העמידו מתחת לעץ שצמוד לספריה .

שרון א77

New member
2 מקרים מוזרים עם האלטע זאכן ,,

&nbsp
לפני 4 שנים החלפתי בסלון את הספה וגם את הכורסאות, יומיים לפני כן ,הגיע לסביבה אלטע -זאכן, שאלתי אותו אם הוא מעוניין ברהיטים,ואז הוא אמר שהוא לוקח רק אם זה סט- שלם ובאותו הצבע,ושיהיה מודל 2010 ומעלה.
לרגע חשבתי שהוא מתבדח אך התברר שהוא התכוון לכול מילה, ובעבור הורדת הרהיטים יהיה עליי לשלם לו 200 ש"ח - שזה המחיר עבור סבלות.(זו קומה ראשונה עם מעלית,)
&nbsp
ראיתי שאלטע זאכן של היום זה לא מה שהיה פעם,והעדפתי לתרום את הריהוט למשפחה נזקקת,לשמחתי הם באו ולקחו והיו מרוצים ממצב הריהוט שהיה שמור במצב טוב מאוד.
&nbsp
היה לי מקרה אחר עם אלטע זאכן לפני כ- 15 שנה,שהציע לשלם לי עבור מכונת-הכביסה הישנה,למרות שאני לא התכוונתי בכלל לקבל כסף ,אלא רק רציתי שמישהו יבוא ויפנה את המקום למכונה החדשה שהזמנתי, למרות שלא ביקשתי,הוא הפתיע אותי כשהניח על השולחן 300 ש"ח - לקח את המכונה הישנה ונסע לדרכו...

יוליקה

Member
מנהל
לגבי מכשירי חשמל יש היום חוק

שברכישת מכשיר חדש, המוביל מחוייב לפנות את המכשיר הישן...

tamarsharoni

New member
אלא אם כן את רוצה למכור את הישן .

לפעמים המוצרים הישנים שווים הרבה כסף וכדאי למכור . כי מה בעצם עושה המוביל שמפנה ? מוכר לאנשים פרטיים או לאלטה זאכן .

tamarsharoni

New member
בדרך כלל אנחנו צופים בערוץ 13 .

אנו אוהבים את החדשות שלהם ואת תוכניות האקטואליה , [וגם תמר יותר יפה מיונית , אבל זה כבר בונוס] . , בעקבות בקשתו של בובי להחרים את ערוץ 12 , היות שלתענתו , גיא פלג והערוץ בכלל מתנקלים לו . אני עוברת לערוץ 12 , לפחות עד יעבור זעם , זעמו של הרודן בובי כמובן.
יללה טוב , ושבת שלום לכולן .

שרון א77

New member
נכון מאוד,בשנים האחרונות ישנו חוק לפינוי המכשירים הישנים.

לפני 15 שנה טרם נחקק החוק .

למעלה