בוקר טוב לסופ"ש מלא בגשמי ברכה
וגם

בוקר טוב לסופ"ש מלא בגשמי ברכה ../images/Emo188.gif../images/Emo182.gifוגם

הכי חשוב ! הופעה של פבליטו ולהקתו בבית קשת , וערב עם המון חברים ( היום אנחנו 15 איש ! ) מה עוד אפשר לבקש ? רק שהגשם לא יפסיק , אני מסדר לכם השבת עוד כמה קליפים יפים ביוטיוב ... הראשון שהעלתי אתמול הוא שיתוף פעולה יוצא דופן עם הזמרת המיוחדת הזאת , תהנו .

myh350

New member
בוקר טוב וסופ"ש נפלא....

איזה יופי לכם שאתם הולכים להופעה כל כך הרבה אנשים יחד זה הכי הכי כייף שיכול להיות תהנו לכם בהופעה אני הולכת כנראה שבוע אחרי זה לברלה והקליפ מדהים מדהים אז תודה ושבת שלום לכולם איתן שתף בשידור ישיר בשיר ד שמצאתי אותך פליזזזזזז!!

עכשיו כל הברל'ה יוצאים החוצה ../images/Emo13.gif תהני לך

היום זה יום הקליפים ..אני יעלה לכם הרבה דברים יפים ומעניינים . לגבי השיר שביקשת ...הוא שמור כבר לאשתי עם הקדשה של פבליטו ...רוצה משהו יפה אחר ? אולי "עכשיו את יודעת" , או "פרצת לי את הלב" ?

myh350

New member
אין בעיה מה שבא לך....

כל השירים אני אוהבת אותם אתה יודע מה שיהיה " עכשיואת יודעת"!! אבל תתקשר תבקש מפבלו שיקדיש לי אותו ותמסור ד"ש

myh350

New member
אני מעדיפה שיר מהחדשים ואדר הבן שלי

הקדיש לי בפעם האחרונה את עד שמצאתי אותך והשדרנית אמרה שהיאגם אוהבת את השיר הזה.....

myh350

New member
אתה יודע מה גם אל תדאגי לי אמא מתאים ותאשל ..

למה? כי הבן הבכור שלי מתגייס עוד פחות מחודש....

../images/Emo195.gif שיהיה לחן בהצלחה ושישתחרר בשלום , את

יודעת שגם לבת שלי קוראים חן ? שם מלא בחנניות

myh350

New member
אחלה של שם בחרתה לבת שלך

אתה צודק שם מלא בחנניות והבן שלי מלא בזה.... תודה בכל אופן על הברכה לחן

myh350

New member
את ההקדשה הזאת אחלה שיר ו...

כל הלהקה שם קופצת ומשתוללת יחד פשוט מדליק

גם אתמול היתה הופעה "קטלנית" במיוחד , שירים

חדשים לצד שירים של סטלה מאריס , פשוט חוויה למעריצי פבליטו לדורותיהם
הנה רשימת השירים שלדעתי אומרת הכל ! הופעה מרשימה עם מגוון מעולה של להיטים ושירים מדהימים
יותר מאוחר יהיה לכם תמונות ואפילו וידאו מיוחד .

myh350

New member
וואי איזה כייף למי שהיה...

מקווה מאוד להיות בשבוע הבא וששום דבר לא ישתבש לי בסוף... ואם לא יש לי את אילת את יודע.....

למעלה